Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Pro-matic Kft.
 
Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 196. (Telephely)
Postázási cím: 2330 Dunaharaszti, Mátyás király utca 26. (Székhely)
Telefon: 0624400399, 0624514130, 0624514131
Fax: 0624400399
Térkép:Cégünket 1991-ben alapítottuk ipari folyamatok automatizálására. Ezen időszak alatt az ország minden jelentősebb pontjára eljutottunk ipari szenyvízkezelők villamos vezérlésének tervezése és kivitelezése kapcsán, valamint az egyedi szerszám ls célgépvezérlésének révén.

Az elkészített villamos berendezés jelentős részét PLC-s vezérléssel, mérésadatgyűjtő és folyamatmegjelnítő rendszerrel láttuk el a felhasználói igényeknek megfelelően. Terveinket villamos tervezőszoftverrel készítjük, a vezérlőszekrényeket telephelyünkön legyártjuk, majd a telepítés helyén bekábelezzük és üzembehelyezzük. A műszaki átadáshoz szükséges biztonságtechnikai méréseket elvégezzük. A garanciális és garancián túli javítást szervízháttérrel biztosítjuk. Továbbá vállaljuk 0.4Kw-os erősáramú elosztók és műszerszekrények tervezését, gyártását és üzembehelyezését.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Tervezés:

A megrendelővel egyeztetett adatok, illetve gépészeti rajzok, folyamatábrák alapján tervezzük egyedi rendszerek víztisztítók, célgépek, automata szerelőgépek, szerszámgépek elektromos ellátását és irányítását. Az áramúttervek OmegaCAD tervezőrendszerrel készülnek, az irányítástechnikai feladatok megoldását programozható logikai eszközök, PLC-k felhasználásával oldjuk meg, melyek közül elsősorban Omron és Siemens termékeket használunk. Az így legyártott, és beüzemelt villamos beredezés, magas minőségű és nagy hatásfokkal közreműködik cége fejlődésében.

Kivitelezés:

Tervezési adatok és utasítások lapján szakműhelyben összeállított egyedi villamos berendezés vezérlőszekrényeinek helyszini telepítésével és a villamos berendezés szükséges beüzemelésével szolgáljuk ki megrendelőink igényeit. Valamint a villamos berendezés szükséges dokumentációját és kezelését is átadjuk illetve megtanítjuk.

Folyamatmegjelenítés, adatgyűjtés:

A folyamat megjelenítés célja a kivitelezett villamos berendezés vezérlése és a kezelőszemélyzet közötti kontaktus megteremtése, illetve a vezérelt villamos berendezés, (mérőműszerek, keverők, szivattyúk) állapotának, működésének, hibajeleninek kijelzése, naplózása. A kommunikáció történhet RS 485/422 vonalon keresztüli helyi ellenőrzés esetén, vagy GSM hálózaton. Utóbbi esetben csak a GSM szolgáltató területi lefedettségének nagysága szab határt a felhasználói felület és a rendszer távolsága között.

Igény szerint a villamos berendezés hibajelzéseiről a kezelő mobiltelefonjára is tudunk SMS üzeneteket küldeni. (Elfogyott a technológiában használt vegyszer, stb.)

Automatizálás:

Mai rohanó világunkban szükség van automatizálásra, egyrészt mert ezek általában veszélyes, vagy nagy pontosságot igénylő munkafolyamatok, másrészt azért mert egy szelep nyitására nem kell külön alkalmazottat felvennünk. Egy ilyen villamos berendezés képes szinte bármilyen feladatot automatizálni, megoldani, sőtt ilyen villamos berendezés képes a monitorozásra is mely egy nagy forgalmú üzemben de akár még a háztartásban is elengedhetelen a költségek pontos behatárolására. Ezen villamos berendezés másik nagy előnye , hogy így bármilyen esemény bekövetkezésekor információt kaphatunk az esetleges hiba okáról, ami megkönnyíti az hiba szerelését, de egy ilyen villamos berendezés alkalmas valamilyen szükséges adalékanyag, vegyszer, vagy bármi más figyelésére, így a szükséges hiányról szintén értesítést kapunk. A villamos berendezés ezenkívül alkalmas szabályzásra, sőt még teljesen automatizált gyártósor sem elképzelhetetlen.

Mi is az a PLC:

A PLC egy programozható logikai vezérlő, mely villamos berendezések, automatizált folyamatok irányítására alkalmas. Ezek a vezérlők általában monitorozzák is az irányított villamos berendezést, így információkat is kapunk az irányított eszközről. A villamos berendezés alkalmas elektromotorok, pneumatikus és hidraulikus hengerek valamint mágneses relék, és elektromágnesek vezérlésére.

A villamos berendezés partneroldali:

WYW Globál Directory Hun-Web Linkek LinkBank Magyar Honlap Linkek

LINKTAR.HU

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu