Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Puscho Kerereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 
Cím: 2000 Szentendre, Ipar u. 15/7 hrsz.
Telefon: 0626318926
Fax: 0626319544
Térkép:Cégünk 1994 novemberében alakult.
Fő tevékenységi körünk a transzportbeton előállítás, szállítás és szivattyúzás. Kettő darab egy köbméteres számítógép vezérlésű betonkeverőnkkel zökkenőmentes transzportbeton kiszolgálást biztosítunk vevőink részére.
Gépparkunk nagysága lehetővé teszi egyszerre nagyobb mennyiségű transzportbeton, illetve ömlesztett árú megmozgatását. Alapanyag ellátásunkat a transzportbeton előállításhoz, saját nyerges és csere felépítményes tehergépkocsikkal oldjuk meg.
Cégünk 1997 év elejére sikeres működésének eredménye képen megnyitotta széles palettával rendelkező építőanyag kereskedését. Az általunk forgalmazott termékeket saját daruval felszerelt gépkocsival szállítjuk ki a megrendelőink részére.
Kereskedésünk megnyitásával párhuzamosan profilunkat "Doka" típusú födém zsalu rendszer bérlésének a lehetőségével is bővítettük. Ide tartozik, hogy a Puscho Kft. megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező kollegái a rendszer kiépítésével is foglalkoznak.
Az ezredforduló évében Dunabogdányban megnyitottuk készelem gyártó telephelyünket. A saját magunk gyártott betontermékeket forgalmazzuk mind a szentendrei és a dunabogdányi telepünkön egyaránt. A hirtelen megnőtt kereslet végett a telephelyünkön lévő keverőnket szintén egy köbméteresre bővítettük és automata vezérléssel láttuk el.
Továbbá alapvető építő és szigetelőanyagok árusítását is megkezdtük.
Cégünk családi vállalkozás melynek sikeres működése munkatársainkkal együttesen volt elérhető a transzportbeton előállítás alapjaiból kiindulva.
Célunk, hogy megrendelőink igényeit a lehető legjobb tudásunk szerint elégítsük ki, hogy versenyképesek legyünk a hazai piacon, (ne csak a transzportbeton előállítás területén) és hogy régi és új ügyfeleink korrekt és megbízható partnerként tekintsenek cégünkre.
   - Transzportbeton előállítás, szállítás, szivattyúzás
   - Készelem gyártás (zsalukő, járdalapok, kerítés oszlopok, támfaleleme, pincefalazó)
   - Építő- és szigetelőanyag kereskedelem
   - Nagyüzemi mosás szállodák és éttermek részére
Cégforma: Korlátolt Felelősségi Társaság
Szolgáltatások
Transzportbeton

Transzportbeton előállítás, szállítás, szivattyúzás
A transzportbeton olyan betonkeverék, amelyet üzemben állítanak elő, szállítóeszközben szállítják a felhasználás helyére, és készrekevert állapotban adják át a megrendelőnek.

A fejlett országokban a betonkeverékek 80-90 százaléka így készül. Hazánkban ma még nem jellemző, hogy a családi házak építésénél ilyen betont használjanak, hiszen sokan úgy gondolják, olcsóbb azt házilag előállítani. Pedig ha jól megszámoljuk a költségeket, nem is szólva a minőségi követelményekről, talán más következtetésre jutunk. A gyárban előállított betonkeverék természetesen drágább, de az ezzel járó előnyöket és nem utolsósorban a kényelmet meg kell fizetni. A transzportbeton-üzem hitelesített mérlegekkel, mérőberendezésekkel és vegyszeradagolókkal, valamint laboratóriummal ellátott üzem, amelyet szakirányú képzettségű mérnök vagy technikus irányít. A transzportbeton az építéshelyen előállított betonkeveréknél jobb és egyenletesebb minőségű, használatával megtakaríthatók az alkotóanyagok beszerzésével, tárolásával, előkészítésével, valamint a beton keverésével kapcsolatos munkák.

Telefon: 0626318926
Készelem gyártás, kereskedelem

A dunabogdányi telephelyünk fő profilja a készelem gyártás. Széles áruválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Az általunk gyártott termékek pl.: zsalukövek, gyeprácskövek , válaszfal elem, járdalapok stb. Továbbá transzportbeton előállítással és építőanyagok kereskedésével is foglalkozunk.

Termékek: zsalukő, járdalapok, kerítésoszlopok, támfaleleme, pincefalazó gyártása, értékesítése

Telefon: 0626590050
Fax: 0626590051
Földémzsalurendszer (DOKA)

Födémzsalurendszer bérlés - kivitelezés (DOKA tipusú)
Kereskedésünk megnyitásával párhuzamosan profilunkat "Doka" típusú födém zsalu rendszer bérlésének a lehetőségével is bővítettük.
Ide tartozik, hogy a Puscho Kft. megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező kollegái a rendszer kiépítésével is foglalkoznak.

Kapcsolat: Ifj. Schoblocher Antal
Telefon: 06309004505
Fax: 0626303007
JCB 4CX bérlés

JCB 4CX bérlés személyzettel
2001 - ben cégünk vásárolt egy JCB 4 CX típusú földmunkagépet mellyel a vevőink további igényeit tudjuk kielégíteni.
Ugyan ebben az évben gépparkunk nagysága megkívánta, hogy tehergépjármű gumiabroncs szerelő műhelyt alakítsunk ki, mely az idő folyamán már külsős vevőket is kiszolgál.
Alapszedés? Földmunka? - Cégünk ezt is megoldja.
Cégünk egy újabb profillal bővült!
Rendelkezünk egy JCB 4 CX univerzális földmunka géppel, mellyel az alábbi munkafolyamatokat tudjuk vállalni:
• árok ásás, akár 6,4m mélységig
• terep rendezés
• rézsű szedés
• hegy bontás
• verő fejezés
• rakodás villával

Telefon: 0626318926
Nagyüzemi mosoda

Nagyüzemi mosoda szállodák és éttermek részére
A Puscho Kft a 2005 -ös évben egy újabb tevékenységi körrel bővítette palettáját.
A mosás számunkra az egyszerű háztartási gépek világában bezárult.
Új vállalkozásunk beindítása alkalmával rá kellett jönnünk arra, hogy a textiltisztítás egy igen tág fogalom és vannak elvárások a mosás minőségét, szárítását, csomagolását és szállítását illetően. Gépparkunk összeállításánál körültekintően jártunk el. Több céggel is tárgyaltunk de a legmegfelelőbb mosó, szárító és mángorló gépeket a PRIMUS - által találtuk meg.
Fontos szempont volt számunkra az is, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű textíliát tudjuk kimosni a lehető legnagyobb hatásfokkal.
A mosógépek befogadó képessége mellett a másik legfontosabb tényező a mosó és öblítő szerek kiválasztása. Az általunk használt termékek:
Johnson Diversey (termékek):
• CLAX Sonril
• Clax Sigma
• Clax Dual
• Clax Spirit
• Coccolino
Vállalkozásunk felépítését tekintve módunk nyílt arra, hogy a textíliák tisztításának folyamatát rendszerezzük, és átláthatóvá tegyük. A mosási technológiát a mosoda bővítésével még szervezettebbé és kontrolálhatóbbá tettük.
Autóinkkal egyszerre 20 konténer szállítását tudjuk megoldani

Telefon: 0626391167
A transzportbeton előnyei

Ha a betont az építési helyen kell előállítani, az építkezés több helyet, több munkaerőt és a betonkeverék előállításához eszközöket igényel. Ehhez járul még a betonkeverék készítéséhez szükséges idő. Ezen túlmenően az így készült betonkeverék számos tulajdonsága kedvezőtlenebb a transzportbeton tulajdonságaiéál, hiszen az építéshelyen általában nincs mód az alkotóanyagok vizsgálatára, és a beton tényleges szilárdságának meghatározására. Az alkotóanyagok jellemzőinek változása a beton minőségének változását vonja maga után. A tapasztalatok szerint az építkezéseken előállított betonok szilárdsága jelentős mértékben ingadozik, s hogy ez az ingadozás ne veszélyeztesse az épület állékonyságát, a beton szilárdságát az egyébként szükségesnél nagyobbra választják. Mindez cementpazarlást eredményez, tehát gazdaságtalan.

Telefon: 0626391167
Mi a teendő a transzportbeton megrendelése előtt?

Állapítsuk meg, hogy a kiviteli terv vagy a műszaki leírás milyen betonszilárdsági jelet vagy jeleket ír elő. Ha erre vonatkozó előírást nem találunk, kérjünk felvilágosítást a statikus tervezőtől, vagy az építkezés felelős műszaki vezetőjétől. Számítsuk ki - szilárdsági jelenkénti bontásban - hány m3 betonra van szükségünk. Az elkerülhetetlen veszteségek, valamint a zsaluzati pontatlanságok miatt rendeljünk 10-15 százalékkal több transzportbetont. Ellenőrizzük, hogy a terv vagy a műszaki leírás nem tartalmaz-e előírásokat az adalékanyag legnagyobb szemnagyságára és betonkeverék konzisztenciájára vonatkozólag. Jelöljük ki azokat a helyeket, ahol a betonozást váratlan okokból meg lehet szakítani. Az építéshelyi körülmények (létszám, a munkahelyi szállítás módja stb.) figyelembevételével becsüljük meg, hogy egy időegység (pl. egy óra) alatt mennyi betonkeveréket tudunk a zsaluzatba bedolgozni. Ugyanis az építéshelyre érkező transzportbeton csak bizonyos ideig használható fel minőségromlás nélkül. Ez az időtartam a betongyári keveréstől a betonkeverék bedolgozásának befejezéséig tart.

Telefon: 0626391167

Partneroldalak
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu