Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Galgóczi és Társai Kft.
 
Cím: 2800 Tatabánya, Ságvári Endre út 16.
Telefon: 0634510785
Fax: 0634510785
Térkép:Társaságunkat 1998-ban három magánszemély és egy betéti társaság alapította. Fő tevékenységünk számítástechnikai és irodatechnikai kellékanyagok - nyomtatókellék, tintapatron, lézertoner - importja és nagykereskedelme.

Cégünk a NIKO márkájú, kompatíbilis festékkazetták, valamint a UPrint márkájú, kompatíbilis tintapatron, lézertoner kizárólagos magyarországi importőre, disztribútora.

Termékskálánkra jellemző, hogy a kiváló minőségű, NIKO márkájú festékkazettákat (mátrix-nyomtató-kazettákat, pénztárgépkazettákat, írógépkazettákat) szinte az összes létező típushoz tudjuk biztosítani.

Kiváló minőség és alacsony ár jellemzi UPrint márkájú, kompatíbilis tintapatron és lézertoner típusainkat. Utángyártott nyomtatókellékek, tintapatron, lézertoner nagykereskedelme.

Megújult az Uprint-Niko internetes áruháza!
Új felület, kibővített szolgáltatások és termékek - nyomtatókellék, tintapatron, lézertoner - állnak vásárlóink rendelkezésére.

Állítsa össze kedvenc termékeit!
Regisztráció után lehetősége nyílik, hogy összeállítsa kedvenc termékeit - nyomtatókellék, tintapatron, lézertoner stb. -, így nem szükséges minden alkalommal keresgélnie az áruházban. Egy oldalon megtalálja mindazt, amire rendszeresen szüksége van.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
A fentieken kívül importáljuk és forgalmazzuk az alábbi termékeket is:

- Tintasugaras nyomtatókhoz való Canson Print-On, illetve Jetline márkájú speciális papírokat, fóliákat
- Kompatíbilis faxfóliákat
- Univerzális utántöltő készletek
Általában az árlistánkban szereplő összes terméket (tintapatron, lézertoner, papír, fólia stb.) azonnal tudjuk biztosítani. Ha mégis valamely tételből raktárkészletünk pillanatnyilag kimerül, importunk folyamatossága miatt 2 héten belül tudjuk pótolni azt. A telefonon, faxon, e-mailben beérkező megrendeléseket azonnal teljesítjük.

Érdekességek és tudnivalók a tintapatron kereskedelem területéről


- Tintapatron: mit érdemes használni?

Eredeti toner vagy tintapatron típust? Utángyártott tintapatron? Vagy az utántöltött tintapatron is jó? Bár sokáig a cégek legtöbbje az eredeti tintapatron típust tartották a legmegfelelőbbnek, manapság a tintapatron forgalmazásával foglalkozó vállalkozások nagyon jó minőségű utángyártott tintákat is árulnak.
A színvonalasabb importőrök általában olyan utángyártott tintapatron fajtákat forgalmaznak, amelyeket a gyártás során ugyanolyan módón készítenek, mint az eredetit. Természetesen vannak olyan cégek, ahol egyszerűen gazdasági szempontból közelítették meg ezt a kérdést. Volt olyan vállalkozás, amely évekkel ezelőtt (amikor még az utántöltéshez nem voltak meg a megfelelő eszközök) a legrosszabb minőségű (legolcsóbb) utántöltött tonert, tintapatron fajtát használta a leggyengébb (legolcsóbb) papírral.
Ennek következtében körülbelül félévente vált szükségessé a nyomtatók nagyjavítása, a főbb alkatrészek cseréje. Úgy számolták, hogy még a javítással együtt is így a legolcsóbb egy oldal előállítása. Mindettől függetlenül kijelenthető, hogy napjainkban már utángyártott tintapatron félék is javasolhatók, mivel ezek szintén magas minőségű, színvonalas termékek.

- Komoly gondokat okoz a tintapatron hamisítás


A legfrissebb híradások szerint a nyomtatókba szánt tintapatron és toner fajtákat már legalább olyan nagy számban hamisítják, mint például a Nike cipőket vagy a márkásabb karórákat.
A nyomtatópiac vezető cégei között jegyzett Canon, Epson és Lexmark számára egyre nagyobb károkat okoznak a piacon nagy számban jelenlévő hamisított nyomtatókellékek (tintapatron, lézertoner), de rajtuk kívül még számos nyomtatóipari cég küzd hasonló problémákkal.
A vezető nyomtató és tintapatron gyártó cégeket magába tömörítő Imaging Supplies Coalition nevezetű szervezet szerint az Egyesült Államokban eladott tintapatron fajták közül minden huszadik rossz minőségű tintapatron hamisítvány, melyeket egyébként még véletlenül sem szabad összekeverni az általában megfelelő minőségű, utángyártott és teljesen legális tintapatron típusokkal.
Az Imaging Supplies Coalition vezetőinek állítása szerint a hamisított tintapatron félék immár sajnos nem csupán a feketepiacon tűnnek fel, hanem éppúgy megtalálhatók a nagykereskedések és áruházak polcain, mint például az internetes boltokban.

A hamisított tintapatron termékek külsőre sokszor olyannyira hasonlítanak az eredetiekre, hogy még maguk a kereskedők sem tudják megállapítani, hogy adott esetben eredeti, vagy esetleg hamisított tintapatron termékről van szó, és akkor a gyanútlan vásárlókról még nem is szóltunk.
Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy tintapatron és lézertoner hamisítás nemcsak az Egyesült Államokban okoz komoly gondokat, hanem a világ számos más részében is. Jelenleg Mexikóban és a Közel-Keleten a legrosszabb a helyzet, ezekben a régiókban ugyanis több mint 50 százalékos a hamisított tintapatron termékek piaci részesedése.
Az Imaging Supplies Coalition adatai szerint a tintapatron hamisítok az elmúlt esztendőben legalább kétmilliárd dolláros kárt okoztak a nyomtatóiparnak, de ami ennél is rosszabb, egyes források szerint a hamisított nyomtató, tintapatron és lézertoner kellékekből származó bevételek egy része terrorszervezetek bankszámláján köt ki.
Az is egyértelmű, hogy a hamis tintapatron fajták megvételével a vásárlók sem járnak jól, hiszen az eredeti termékeknek megfelelő áron olyan patronokhoz jutnak, melyek csak gyenge minőségű nyomtatást tesznek lehetővé, ráadásul ezek a tintapatron félék sok esetben rövid idő után folyni kezdenek, és élettartamuk is rendkívül rövid.
Természetesen a jó minőségű, színvonalas utángyártott lézertoner, tintapatron és egyéb nyomtatókellék fajtákat nyugodt szívvel megvásárolhatják, mivel ezek semmi esetre sem tartoznak fenti kategóriába.

- Gyakori kérdések az utángyártott, felújított , újratöltött toner és tintapatron félékről


- Miért ennyire olcsó az utángyártott (nem eredeti) toner, tintapatron és festékkazetta a gyárihoz képest?
Minden eredeti gyártó arra építi eladási stratégiáját, hogy olcsón kínálja a nyomtatót, majd annak működéséhez elengedhetetlen kellékanyagot (toner és tintapatron) magas áron értékesíti, melynek része a jelentős marketingköltség is. A nem eredeti toner és tintapatron esetén a költségek: kiürült eredeti kellékanyag, alkatrész cserék, az eredetivel megegyező minőségű és mennyiségű tonerpor, emberi erőforrás, csomagolás.

- Észre lehet venni a nyomtatás minőségén, hogy nem eredeti tintapatron vagy festékkazettával készült a nyomtatás?
Nem, mert az eredetivel megegyező minőségű por, illetve minden a hibátlan nyomtatáshoz szükséges alkatrész kerül a kazettába a felújítás során.

- Tönkreteheti-e a nyomtatót egy utángyártott vagy újratöltött toner vagy tintapatron?
Határozottan nem!

- Hány oldalt tud nyomtatni utángyártott toner vagy tintapatron?
Rendszerint a felújítás során több tintapatron por kerül a kazettába éppen abból a célból, hogy azt a vevőkben megjelenő érzetet, miszerint: nem tud annyit nyomtatni egy nem eredeti, mint egy eredeti, a tapasztalás szintjén nyerjen igazolást. 5 százalékos fedettségnél ugyanaz vagy több oldal nyomtatására képes egy utángyártott vagy utántöltött toner, illetve tintapatron.

- Biztos lehetek abban, hogy az én nyomtatómmal is működik a nem gyári toner vagy tintapatron?
A gyári és a nem gyári toner vagy tintapatron működését illetően csak a megnevezésében különbözik. Mind a kazetta, mind a benne található alkatrészek mindenben megegyeznek.

- Elveszítem-e a garanciáját a nyomtatómnak, ha nem gyári nyomtatási tintapatron fajtát, azaz kellékanyagot használok?
Igen. Azért, mert a nyomtatógyártók nem vállalhatják a felelősséget az ő ellenőrzésüktől független csatornákon keresztül gyártott toner és tintapatron kellékanyagok minőségéért. Ez érthető. A garancia elvesztésének mérlegelése vásárlóé. Ha kiszámolja a berendezés beszerzési árát és a megtakarított nyomtatási költségeket, eldöntheti, melyiket választja.

- A nyomtatott lapok élettartama, színtartása milyen az eredetihez képest?
Nincs erre vonatkozó adat. A gyári toner és tintaparton típusokról sem lehet erről számszerű és összehasonlítható információt találni.

Tintapatron készletünkből akciók és újdonságok:

- Brother LC 900 - 2BK+1C+1M+1Y - UPrint csomag
Az alábbi típusokhoz:
Brother DCP 115,117,MFC 210,215,3340

- Olivetti FJ-31 /Philips PFA-431
Az alábbi típusokhoz:
Olivetti Fax-Lab90/95/100/S100/M100/120/220/270/275/300/310/350/360/450
Philips IPF 325
Philips Faxjet 320/325/355/375

- LEXMARK 10N0016
Az alábbi típusokhoz:
Z13 / Z23 / Z23e / Z24 / Z25 /
Z25L / Z25Le / Z33 / Z34 / Z35 / Z35le / Z35t /
Z611 / Z515 /Z517/ Z601 / Z602 / Z603 / Z605 / Z615, IJ650
X74 / X75 / X1100 / X1110 / X1130 / X1140 / X1150,X1185 / X2250

- EPSON STY D68/D88 (1BK+1C+1M+1Y) - UPrint csomag

- CANON CLI-8 chip nélkül

Leendő Viszonteladóink figyelmébe!


Kedves Leendő Viszonteladónk!
Várjuk mindazon vállalkozások jelentkezését, akik irodai kellékek és kiegészítők forgalmazásával - nyomtatókellék, tintapatron, lézertoner, utántöltök, fejtisztítók stb. - foglalkoznak, és szeretnének nyomtató kellékanyag széles választékkal és raktárkészlettel rendelkező partnerrel együttműködni a jövőben.

Amit nyújtani tudunk Önnek és vállalkozásának:
- Személyre szabott árak, fizetési és szállítási kondíciók
- Személyes kapcsolattartó, aki szakmai kérdéseire is kielégítő választ nyújt
- Rugalmas ügyfélkezelés
- Rendelésének gyors és pontos kielégítése
- Kényelmes csomagküldő szolgáltatás

Jelenlegi partnereink számára a regisztráció nyújt olyan lehetőséget, mely - reményeink szerint megelégedésükre - bővíti lehetőségeiket, és mind szélesebb körben tesznek elérhetővé egyre több információt, így segítve munkájukat.

Tintapatron társoldalai

Kategorizalt linkcsere oldal. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu