Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Generációk Tapétaboltja
 
Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 317.
Postázási cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 317.
Telefon: 0612403243, 06204210810
Fax: 0612403243
Nyitvatartás:
hétfő8 - 18
kedd8 - 18
szerda 8 - 18
csütörtök8 - 18
péntek8 - 18
szombat8 - 13
vasárnap----- - -----
Bolt: 1039 Budapest, Szentendrei út 317.
Tel.: 06-1-240-3243
E-mail: info@tapeta-bolt.hu
Térkép:
vagy kattintson az alábbi linkre: Térkép megtekintése


Tapéta szaküzletünk 1983 óta áll vevőink rendelkezésére. Ez idő alatt nagy változásokon ment keresztül tapéta boltunk a gazdasággal és a kereskedelemmel egyetemben. Tapéta üzletünk, vállalkozásunk, családi vállalkozás, mint azt a nevünk is tükrözi: Generációk boltja.

Ez egyrészt utal arra, hogy családi vállalkozásként működünk, másrészt arra is, hogy minden generáció számára találhatnak nálunk megoldást az otthonukat tapétázók.

A multinacionális vállaltokkal (multikkal) szemben több nagy előnye is van az ilyen jellegű boltoknak, mint a miénk is, legkiemelkedőbb ezek közül a közvetlenség és hozzáértés.

Ez annak mondhat valamit, aki már próbált tapéta témakörben tanácsot vagy tippet kérni valamely „hasonló profilú” barkács áruházban. Sajnos sokan választják a gyenge vagy rossz minőségű és olcsó termékeket, amikkel nem is akarunk versenyezni. Mi nem gondot, hanem örömet szeretnénk szerezni azoknak, akik nálunk vásárolnak...!
Cégforma: Egyéni vállalkozás
Szolgáltatások

Szaküzletünkben közel 400 fajta tapéta raktárról azonnal, további 16000 féle tapéta pedig katalógusból rendelve (akár 5 napos átfutási idővel) elvihető.

Kínálatunkban tapéta kellékek, ragasztók, fűrészporos-, selyem-, Erfurt-, üvegszövet-, Rasch-, Marburg-, As-creation-, d-c-fix tapéta, stukkó léc, hőszigetelő-, és festhető tapéta nagy választékban kapható.

Nálunk minden megtalálható, ami a tapétázásnál, vagy akár ami egy lakásfelújításnál szükséges lehet. A tapéta felhelyezéséhez szükséges kellékek teljes választéka kapható tapéta szaküzletünkben. Emellett tapéta ragasztók széles skáláját kínáljuk. A hagyományos CMC tapéta ragasztótól a legmagasabb igényeket is kiszolgáló Metylan és a Luxus tapéta ragasztásához kimondottan ajánlott Marburg Exkluzív ragasztókig mindent megtalál nálunk. Szaktanácsadással segítünk a tapéta ragasztó kiválasztásában is.TERMÉKEINK:

d-c-fix öntapadós-, illetve Alkor öntapadós tapéta

Az ilyen fajta öntapadós tapéta 3 különböző szélességben kapható. 45cm, 67,5cm és 90cm szélességben. A fenti két terméken felül öntapadós üvegtapéta, fémhatású öntapadós tapéta, fa mintázatú öntapadós tapéta, bársonytapintású öntapadós tapéta kínálatunkból is, így közel 600 fajta öntapadós tapéta közül választhat szaküzletünkben.

Akár szép dekorációként, akár a kíváncsi szemek elől való elrejtéshez alkalmazzuk, a d-c-fix öntapadó üvegtapéta az 1-2-3-static az elektrosztatikus tapadásának köszönhetően tetszőlegesen sokszor eltávolítható és újraalkalmazható.

              Forrás: d-c-fix öntapadós tapéta katalógus, további termékek megtekinthetőek itt


A d-c-fix öntapadós tapéta 3 féle méretben (szélességben) kapható nálunk:
      -   45 cm széles x 15 méter hosszú
      -   67,5 cm széles x 15 méter hosszú
      -   90 cm széles x 15 méter hosszú

Az alábbi árak a normál öntapadós tapéta termékekre vonatkoznak:
      -   45 cm széles: 480 Ft/m
      -   67,5 cm széles: 720 Ft/m
      -   90 cm széles: 960 Ft/mSzaküzletünkben a Rasch tapéta kínálat teljes választékát, az As-creation tapéta és Marburg tapéta kínálat teljes termékválasztékát kínáljuk. Egyszerűtől a luxusig!

A tapéták között természetesen megtalálható a legegyszerűbb papírtapéta, de a hozzánk betérők válogathatnak selyem tapéta, habosított tapéta, papír tapéta, üvegszövet tapéta, vlies tapéta készletünkből is.Rasch tapéta

Rasch tapéta tekercs árak: 1.000 Ft-tól 8.000-9.000 Ft-ig terjednek.

              Forrás: Rasch - Cordicella 2009 katalógus, további termékek megtekinthetőek ittAs-creation tapéta

As-creation tapéta tekercs árak: 800 Ft-tól 6.000 Ft-ig terjednek.

              Forrás: As-creation - Summer Feeling katalógus, további termékek megtekinthetőek ittMarburg tapéta

Marburg tapéta tekercs árak: 1.300 Ft-tól 48.000 Ft-ig terjednek.

              Forrás: Marburg - Wild Thing katalógus, további termékek megtekinthetőek ittGyerek tapéta

Gyerek tapéta óriási választékban kapható, üzletünkben is közel 30 fajta tapéta azonnal raktárról elvihető, de katalógusból rövid szállítási határidővel is rendelhetőek.

              Forrás: Gyermek tapéta – Decofun: Kids and Home 2009 katalógus, további termékek
              megtekinthetőek itt

              Forrás: Gyermek tapéta – Decofun: Kids and Home 2009 katalógus, további termékek
              megtekinthetőek ittDisney tapéta kínálatunkból néhány: Micimackó, Verdák, My little Pony, Csőrike, Barbie, Mickey egér, Némó, és Az oroszlánkirály.
Spider-Man, Batman, Superman és tapéta. Természetesen a hozzájuk tartozó bordűrök szintén kaphatóak.

              Forrás: Gyermek tapéta – Decofun katalógus, további termékek megtekinthetőek ittFesthető tapéta

Figyelmükbe ajánljuk festhető tapétáinkat. Nagy strapabírású, vlies alapú, mosható, súrolható, többször átfesthető tapéták oldalfali és lábazati termékek, ilyenek a:
      -   As creation Go Pro 5 katalógusban lévő festhető tapéta
      -   Marburg Patent Decor festhető tapéta
      -   Rasch Walton festhető tapéta
      -   Erfurt festhető tapéta (mind festhető)
      -   Üvegszövet tapéták nagy választékban kaphatóak. (Szintén többször festhetőek)

Katalógusból történő rendelés esetén a várható szállítási határidő 7-21 nap között. Sürgős esetben lehetőség van gyorsposta igénybevételére ennek 4 munkanap a várható szállítási határideje, térítés ellenében.

      -   Átlagos költsége 1000 Ft / tekercs.
      -   A rendelés minden esetben előleg ellenében történik ami a rendelési érték 40 százaléka.


Mennyi tapéta kell, ha tapétázni akarunk?

A tapéta választék mára már olyan méreteket öltött, ami szinte elbizonytalanítja az embereket. Lassan a választék nem megkönnyíti a választást, hanem döntésképtelenné teszi az embert, ezért érdemes a kínálatból a fontosabb szempontok és igények alapján szűkíteni a kört, majd ezek alapján kiválasztani a megfelelő anyagú, mintázatú és színű falikárpitot.

A mennyiség kiszámítása sem bonyolult dolog. Ha meg van a szoba kerülete, akkor könnyű dolgunk van, hiszen egy normál belmagasságú szoba (ami 265 cm -280 cm között mozog) tapéta igénye 1,5 méterenként egy tekercs.

Lefordítva, egy normál tapéta szélessége 53 cm, de számoljunk csak 50 cm –rel. Egy tekercs hossza 10 folyóméter. Ez azt jelenti, hogy normál esetben három egész lapot tudunk felhasználni egy tekercsből, ami 1,5 méter fal felületet borít le, ha egymás mellé tesszük őket. Tehát, ha szoba kerületét megszorozzuk 2-vel, megkapjuk a szükséges lapok számát. Ha ezt elosztjuk 3-mal, akkor pedig a szükséges tekercsek számát.

Egy példa:
Ha a szoba mérete 3,5 m x 4,5 m, akkor a következő képen számoljuk ki a szükséges tapéta tekercsek számát:
      -  3,5 + 4,5 + 3,5 + 4,5 = 16 méter (körbe a szoba)
      -  Ezt megszorozzuk kettővel, az 32 méter, ezzel megkaptuk a szükséges lapszámot
      -  Ezt, ha elosztjuk 3-mal, akkor megkapjuk a szükséges tekercsek számát, 10-11 tekercs tapéta
(Azért ennyi, mert előfordulhat, hogy 10 tekercs is elég, mert az ablakot és ajtót is beleszámoltuk a felületbe, ami valójában kimarad a tapétázandó felületekből.Vlies tapéta

Egyre nagyobb teret hódít a Vlies kínálat. Ezeknek a gyapjúrostos tapétáknak az alapanyaga nem tartalmaz papírt, hanem rostszál és kötőanyag keveréke.

Rugalmas, erős anyag, mely kisebb mozgások hatására nem reped el, különösen ajánlott tetőtéri helyiségek tapétázására, ahol a gipszkarton mozgások miatt apró repedésekre lehet számítani. Nem igényel különösebb fal előkészítést, valamint csak a falat kell bekenni ragasztóval (speciális tapétaragasztó szükséges), magát a tapétát, - mint a hagyományos papíralapú tapéta felrakásánál - nem szükséges.

Vlies tapéta használatának előnyei:
1.) A száradás során nem zsugorodik, így az illesztések a legkisebb mértékben sem nyílnak szét. A tapéta felragasztásának végeredménye könnyebben lesz csíkmentes, homogén felület.
2.) A saroknál a tapéta csíkot át lehet hajtani, majd a másik falon a következő csíkkal összevágva folytatható a tapétázás.
3.) Az esetlege sérülések összevágással könnyen javíthatók.
4.) Tapéta cserénél a csíkok könnyen, egy darabban lehúzhatóak.ERFURT Novaboss® Color tapéta

A Novaboss® Color az első színes dombornyomású papírtapéta sima hátoldallal. A nem hivalkodó rajzolat, amely vakolt fal utánérzetét kelti, négy legidőszerűbb színárnyalatban kapható: krémszínű, sárga, kék és világoszöld.

A gyárilag színezett Novaboss® Color tapéta család, akárcsak fehér változata, különös mértékben stabil szerkezetű és nyomásra érzéketlen, PVC-mentes és ideális a kellemes taépta a lakásklíma számára.

              Forrás: ERFURT Novaboss® Color oldal, további termékek megtekinthetőek itt


Nyersanyagok / gyártás:
ERFURT-Novaboss® Color fehér, háromrétegű speciális dombornyomott tapéta.

A gyártási eljárás lényege, hogy két papír-réteget összeenyveznek, dombormintával majd egy speciális eljárással egy harmadik papír-réteggel látják el, amely sima marad, végül kasírozzák. A Novaboss® Color tapéta esetében a felső papírrétegre nyomtatás kerül. Valamennyi ERFURT-Novaboss® Color-termékfajta azonos gyártási eljárás alapján kerül előállításra és egymástól csak mintázatukban különböznek. Az ERFURT-Novaboss® Color tapéta eltávolításakor/ártalmatlanításakor semmiféle probléma nem merül fel, mivel a természetes alapanyagok önmaguktól visszatérnek az ökológiai körfolyamba.Home Interiors tapéta

              Forrás: ERFURT Novaboss® Color tapéta oldal, további termékek megtekinthetőek itt


Nyersanyagok / gyártás:
ERFURT-Novaboss® Color fehér, háromrétegű speciális dombornyomott tapéta.

A gyártási eljárás lényege, hogy két papír-réteget összeenyveznek, dombormintával majd egy speciális eljárással egy harmadik papír-réteggel látják el, amely sima marad, végül kasírozzák. A Novaboss® Color tapéta esetében a felső papírrétegre nyomtatás kerül. Valamennyi ERFURT-Novaboss® Color-termékfajta azonos gyártási eljárás alapján kerül előállításra és egymástól csak mintázatukban különböznek. Az ERFURT-Novaboss® Color tapéta eltávolításakor/ártalmatlanításakor semmiféle probléma nem merül fel, mivel a természetes alapanyagok önmaguktól visszatérnek az ökológiai körfolyamba.Home Interiors tapéta

          Forrás: Home Interiors - National Geographic katalógus, további termékek megtekinthetőek ittIdeco tapéta

              Forrás: Ideco - Kynzo katalógus, további termékek megtekinthetőek ittHappedia olasz tapéta

              Forrás: Happedia olasz tapéta- Classic Top katalógus, további termékek megtekinthetőek itt

Tapéta társoldalai

Linkgyujtemény.etabor.net WYW kereső WYW Globál Directory Hun-Web Linkek

Hun-Web Katalógus és Kereső LinkBank TopSite.hu - A web legjobbjai.

LINKTAR.HU Ingyen weboldal tervek, gyönyörű háttérképek, kikapcsolódás.    LinkSpace (linkcsere).

websas.hu DVD Top Toplista Minden-s.hu Toplista

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu