Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Flor Kft.
 
Cím: 1044 Budapest, Ezred u. 2. Európa Center Ipari Park (B2./7-9. épület)
Postázási cím: 1044 Budapest, Ezred u. 2. Európa Center Ipari Park (B2./7-9. épület)
Telefon: 0613293200
Fax: 0613293200
E-mail: info@flor.hu
Weblap: www.flor.hu
Nyitvatartás:
hétfő08.15 - 16.30
kedd08.15 - 16.30
szerda 08.15 - 16.30
csütörtök08.15 - 16.30
péntek08.15 - 15.30
Térkép:
>


A Flor Kft. 16 éve tevékenykedik a takarítógép fajták, higiéniai termékek és tisztítószerek forgalmazásának területén. Cégünk a világ élvonalába tartozó termékek nagykereskedője, képviselete, illetve szakszervize. Olasz gyári importból származó világszínvonalú márkákat forgalmazunk.

Budapesti telephelyünkön 100 millió forint értékű raktárkészlettel, mintegy 4000-féle termékkel (köztük takarítógép típusok és egyéb, takarítással összefüggő cikkel) várjuk vásárlóinkat, továbbá takarítógép lízingelése, szervizelése is várja az érdeklődőket.

2005-ben Debrecenben is megnyitottuk telephelyünket, ahol a budapestivel azonos termékskálával és szolgáltatási színvonallal állunk rendelkezésükre. Tehát ha takarítógép, takarítógép forgalmazása, akkor Flor Kft.!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben


Takarítógép fajtáink vagy más termékünk iránt érdeklődő ügyfeleinket szakmailag felkészült kollégáink várják, akik segítenek megtalálni az igények szerinti legoptimálisabb megoldást, és ha szükséges bemutatják takarítógép típusaink és egyéb gépeink szakszerű működtetését. Termékskálánkat, szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, szem előtt tartva vásárlóink igényeit. Beszállítói vagyunk a legnagyobb takarító és üzemeltető cégeknek.
Korrekt üzleti kapcsolataink és elismertségünk biztosítják a versenyképes árakat, illetve a sok éves tapasztalat garantálja vásárlóink szakszerű kiszolgálását. A 2007 végén vevőink közt végzett kérdőíves elégedettségi felmérés szerint kollégáink szakértelmét, hozzáállását, cégünk szakmai színvonalát ügyfeleink a piacon kiemelkedőnek ítélték. Forgalmazott márkák: Fiorentini, Euromop, Ghibli, Wirbel, Gansow, Santoemma, SPE, Ribo, NBA, Kiehl, Tana, Dianos, Tork, Hagleitner, Vileda, 3M, Ametek, Six.

Szolgáltatásaink:

- Egyedülállóan gyors szerviz
- Rövid szállítási határidő
- Alkatrész nagykereskedelem
- Lízinglehetőségek
- Oktatás, szaktanácsadás

Szolgáltatásainkról részletesebben

- Egyedülállóan gyors szerviz

Szervizszolgáltatásunk az egész országra kiterjed. A gyártóknál kiképzett szakembereink a kézi takarítógép fajtákon történt esetleges meghibásodásokat telephelyünkön, a nagyobb takarítógép típusokat Budapesten egy, vidéken legfeljebb két munkanapon belül kijavítják. Szerződéses ügyfeleink részére hétvégén és ünnepnapokon ügyeleti rendszerben is rendelkezésre állunk (pl.: takarítógép meghibásodás). Igény szerint karbantartási szerződéssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére takarítógép típusok és más gépek esetén is.

- Rövid szállítási határidő

Cégünk önálló raktárbázissal rendelkezik, ahonnan a megrendelt termékeket (takarítógép, takarító eszközök, higiéniai termékek, tisztítószerek stb.), akár egy megadott központi telephelyre, akár a budapesti, illetve vidéki munkahelyekre kiszállítjuk, ezzel is megkönnyítve vásárlóink munkáját. Budapest területén nettó 40 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

- Alkatrész nagykereskedelem

Magyarországon egyedülálló módon, alkatrészbázisunkat önálló nagykereskedelmi üzletággá fejlesztettük. Ügyfeleinket szakmailag felkészült kollégák várják, akik segítenek megtalálni az igények szerinti legoptimálisabb megoldást, és ha szükséges bemutatják gépeink (takarítógép, más tisztító gép) szakszerű használatát.

- Lízinglehetőségek

A lízing segítségével változó üzleti igényeinek megfelelően modernizálhatja, bővítheti például takarítógép eszközparkját, ezáltal a takarítógép, takarító technika élvonalában maradhat. A megvásárolni kívánt termékekre többféle lízinglehetőséget tudunk ajánlani.
Lízing előnyei:
- A lízingtárgy (takarítógép, takarítóeszköz stb.) vételárának csak a töredékével kell rendelkeznie, nem kell a lízingtárgyat egy összegben kifizetnie, mégis megvan a lehetőség eszközparkja folyamatos modernizálására, bővítésére.
- Az eszköz (takarítógép, takarítóeszköz stb.) üzemeltetésével az időszaki lízingdíjak megtérülnek.
- A lízingdíjak fizetési ütemezése alkalmazkodhat a vállalkozás pénzbevételeinek alakulásához.
- A fedezet maga az eszköz (takarítógép, takarítóeszköz stb.), így egyéb fedezet bevonására legtöbb esetben nincs szükség.
- Általában a hitelnél kisebb mértékű biztosíték szükséges.
- Gyors és egyszerű elbírálás, rugalmas ügyintézés.

- Oktatás, szaktanácsadás

Vevőszolgálatunk személyesen, illetve telefonon vagy levélben áll partnerei rendelkezésére. Az új termékekről, az új takarítógép fajtákról, valamint az új takarítási technológiákról a területi vezetőket folyamatosan tájékoztatjuk, igény szerint helyszíni bemutatókkal, szaktanácsadással segítjük munkájukat.

Takarítógép: tudnivalók, információk

Mitől takarítógép a takarítógép?


Környezetünk tisztán tartása, ápolása olyan feladat, amelyet nem sokkal a befejezést követően máris elölről kezdhetünk. Nem mindegy tehát, hogy ezt a rendszeres munkát milyen segítséggel, mennyi idő alatt és mekkora energiabefektetéssel végezzük. Azt sem egyszerű eldönteni, hogy milyen tudású takarítógép fajtára van szükségünk. A legtöbb takarítógép többfunkciós készülék, amely porszívásra, folyadékfelszívásra és a tisztítófolyadéknak a szennyezett felületre való felhordására, illetve visszaszívására alkalmas. A legkorszerűbb takarítógép készülékek a szennyeződések hatékonyabb oldására meleg vizet, forró gőzt is előállítanak.

A porszívó és a takarítógép nem azonos fogalmak. Mindegyik takarítógép típusnak alapszolgáltatása a porszívás, ennél azonban többet is tudnak. A takarítógép fajták porszívózási tulajdonságai (például szívó-légszűrő képesség) azonban elmaradnak a korszerű porszívóétól, ezért ez utóbbi sem felesleges háztartásunkban. Fontos érv emellett az is, hogy a takarítógép átszerelése a különböző funkciókra időt és odafigyelést igénylő folyamat, amelynél sokkal egyszerűbb elővenni a jól bevált porszívót. Folyadékfelszívásra viszont már nem alkalmas a porszívó. Főleg kiömlött víz gyors felszívása lehetséges így, de a mosdók, mosogatók duguláselhárítására is kiváló. Kaphatók úgynevezett száraz-nedves porszívók is, melyek porszívásra és vízfelszívásra is képesek, takarító üzemmódra azonban nem. Ha tehát a forgalmazó száraz-nedves porszívónak tünteti fel a terméket, akkor az nem takarítógép, tehát ne várjuk el tőle a szőnyegtisztítási funkciót.

Árulkodó információk


- Ha már eldöntöttük, hogy száraz-nedves porszívót vagy inkább valamilyen takarítógép típust vásárolunk, akkor hasznos teendő a műszaki adatok tanulmányozása. A takarítógép, illetve porszívó készülékek adattábláin a névleges teljesítmény értékéből az áramfogyasztásra következtethetünk.
- A porszívó üzemmódban működő takarítógép fajtáknak a teljesítőképességét leginkább a szívóteljesítmény jellemzi. Még a jobb típusú takarítógép szívóteljesítménye is elmarad a minőségi porszívókra jellemzőtől. A takarítógép gyártók ezt az értéket többnyire nem szokták közölni.
- A takarítógép szivattyúnyomása a tisztítófolyadék-szivattyú hatékonyságára utal. Nagyobb nyomással mélyebb szálmélységig hatol be a folyadék a szőnyegbe, textíliába, így hatékonyabb a tisztítás. Néhány takarítógép gyártó a beporlasztás mélységére utalva mélytisztító funkcióként tünteti fel a szivattyúnyomás által elérhető hatást. A takarítógép készülékek többsége 4 baros szivattyúnyomással dolgozik.

Takarítógép: szőnyeg, bútor tisztítása


A tisztító oldatot a takarítógép nyomószivattyúja mélyen beporlasztja a szőnyegbe, ahol feloldódik és kimosódik a szennyeződés. Ezt követi a szennyezett víz erőteljes felszívása és a szálak kiegyenesítése. A megfelelő eredményhez némi gyakorlat szükséges. Meg kell tanulnunk, hogy eláztatás helyett ténylegesen tisztítsuk az anyagfelületet. Ez különösen akkor fontos, ha ragasztott a padlószőnyeg. Ha nagyon lassan mozgatjuk a takarítógép tisztítófolyadék nyomócsövét, akkor elázik a szőnyeg, nem szárad meg gyorsan, és elindul alatta a penészedés.

A takarítógép tisztítófolyadékának kiválasztása is gondos körültekintést igényel. A legtöbb takarítógép forgalmazó csak a saját tisztítófolyadékaira garantálja a megfelelő eredményt. A takarítás hatékonyságának növelésére, a nehezebben oldódó szennyeződések eltávolítására egyes takarítógép márkák forró vizet spriccelnek, vagy gőzt fújnak a tisztítandó felületre. A gőznyomás a gőzölős takarítógép fajtákra jellemző érték, amely a megfelelő tartozékkal sikeresen kifújja a tűzhelyek, mosogatók, mosdók, WC-k nehezen hozzáférhető helyeire lerakódott makacs szennyeződéseket. A gőzölős takarítógép fajták használata környezetvédelmi szempontból kiemelt jelentőségű, mivel vegyszer nélkül történik a tisztítás, ami egyúttal pénztárcakímélő. A tartozékok a használhatóságot alapvetően befolyásolják, ezért vásárlás előtt érdemes alaposabban tanulmányozni őket.

Takarítógép vásárlási tízparancsolat:

- Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a különböző takarítógép típusokra a forgalmazó köteles 1 éves jótállást vállalni és a készülékhez jótállási jegyet adni.
- Vásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy nem túl bonyolult-e az adott takarítógép összeállítása.
- Ha rendszeresen kölcsönzött géppel tisztítja szőnyegeit, előbb-utóbb megtérül egy saját takarítógép beszerzése.
- Azonos takarítógép típusok között is jelentős árkülönbözetek lehetnek!
- Célszerű ellenőrizni, hogy a takarítógép minden tartozéka megvan-e.
- Legyen körültekintő a takarítógép bemutatók és egyéb reklámok ajánlataival. Rendszerint ezek sokkal többe kerülnek, mint a szaküzletekben elérhető azonos tudású készülékek.
- Fordítson különös gondot a takarítógép tisztítószerének használatára. Soha ne helyettesítse nem fékezett habzású mosószerrel.
- Magyar nyelvű útmutató nélkül ne vegye meg a terméket.
- Alaposan tanulmányozza át a takarítógép használati útmutatóját, és szigorúan tartsa be a biztonsági útmutatásokat is.
- Soha ne használja a takarítógép készüléket más célra, mint amire a gyártó azt tervezte és ajánlja. Szigorúan tilos a készülékkel vegyszert, benzint, vagy más gyúlékony anyagot felszívni, mivel tűz- és robbanásveszélyes.

ÍZELÍTŐ TAKARÍTÓGÉP KÍNÁLATUNKBÓL


GHIBLI JUNIOR padlótisztító automata takarítógép:
- Forradalmian új takarítógép a padlótisztító automaták kategóriájában
- A takarítógép műszakilag a nagy gépeknél megismert technológiákat tartalmazza.
- 200-800 m2 területek takarítására alkalmas, mint üzlethelyiségek, öltözők, tantermek, irodák, raktárak.
- A takarítógép a legmodernebb beépített nagyfrekvenciás akkumulátortöltővel felszerelt.
- Garancia: 1 év
- Szállítás: raktárról azonnal. (A padlótisztító automatát az Önök telephelyére leszállítjuk, használatát, karbantartását bemutatjuk.)
- Takarítógép szerviz és alkatrészellátás: A bejelentéstől számítva 24 órán belül

Kétvödrös műanyag takarítókocsi 30 literes:

- Kétvödrös műanyag felmosókocsi 30 literes
- Műanyag váz 4 db d.80 önbeálló kerékkel, ütközővel
- 2 db vödör 15 literes piros/kék
- Mop prés New Line
- Nyél
- Méret: 441 x 421 x 608

GANSOW 512 Rider seprőgép (takarítógép):

- A Gansow cég legkisebb beülős seprőgépe, amely biztosítja a kezelő kényelmét, az üzemeltetés biztonságát
- A seprőgépet kisebb parkolók, raktárak, ipari területek tisztántartására ajánljuk, ahol a gyűjtőtartály ürítése egyszerűen megoldható
- A beépített szűrő élettartamát elektromosan üzemeltethető szűrőrázó segítségével tudja meghosszabbítani.
- Akkumulátoros és benzinmotoros kivitelben is kapható a takarítógép.
- A seprőgép opcionálisan akkumulátortöltővel felszerelhető.
- Garancia: 16 hónap
- Szállítás: raktárról azonnal. (A seprőgépet az Önök telephelyére leszállítjuk, használatát, karbantartását bemutatjuk.)
- Takarítógép szerviz és alkatrészellátás: A bejelentéstől számítva 24 órán belül

SANTOEMMA ELITE szőnyegtisztító takarítógép:

- Közepes és nagy egybefüggő felületek takarítására alkalmas szőnyegtisztító takarítógép
- A takarítógép egy lépésben mossa, súrolja és szárítja a szőnyeget
- A takarítógép tisztítószélessége: 50 cm
- Szabályozható kefenyomás és vízadagolás teszi tökéletessé a takarítást minden szőnyegfelületen
- A takarítógép opcionális tartozékaként csatlakoztatható hozzá kárpitfej a székek, valamint hagyományos szőnyegtisztító kit a sarkok tisztítására.
- Gumibetétes padlótörlő sínnel (SQ720E) a takarítógép keményburkolatok takarítására is alkalmazható.
- Garancia: 1 év
- Szállítás: raktárról azonnal. (A szőnyegtisztítót az Önök telephelyére leszállítjuk, használatát, karbantartását bemutatjuk.)
- Takarítógép szerviz és alkatrészellátás: A bejelentéstől számítva 24 órán belül

Takarítógép társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu