Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Carpex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 
Cím: 1097 Budapest, Kén u. 5.
Postázási cím: 1097 Budapest, Kén u. 5
Telefon: 0613470050
Fax: 0613470049
Térkép:A Carpex Kft alapításakor azzal a célkitűzéssel indult, hogy korszerű takarítási és szőnyegtisztítási technológiák (eszközök, anyagok és munkaszervezés) alkalmazásával, megfelelő szakemberek kiképzésével, igényes szolgáltatást nyújtson a takarítási és szőnyegtisztítási üzletág területén. A cég alapelve: MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS A TAKARÍTÁSI IPARÁG TERÜLETÉN!

Cégünk 50 000 000 Ft-ig általános felelősségbiztosítással rendelkezik.

A takarítási szolgáltatás humán erőforráson alapul, különböző helyeken, távolságokon belül, mely nagy szakismeretet és odafigyelést igénylő feladat, ezért fontosnak tarjuk munkatársaink erkölcsi, és anyagi megbecsülését.

Cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer, melyet a TÜV Ausztria Magyarország Kft sikeresen tanúsított. Munkáink során törekszünk megrendelőink igényeit a legmesszebbmenően figyelembe venni.

Napi munkánk során kezdetektől fogva alkalmazzuk a rendkívül hatékony, ugyanakkor környezetbarát tisztítószereket, így főleg a DR-SCHNELL és a KIEHL cég termékeit. Az épülettakarítás szakmai elsajátítását illetve a tisztítószerek szakszerű használatát a KIEHL KG Németországban működő oktató intézetében szereztük meg. A gépek területén elsősorban az IPC márkanévvel jelzett takarítógép család termékeit alkalmazzuk.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Carpex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1097 Budapest, Kén u. 5.
Postázási cím: 1097 Budapest, Kén u. 5.
Telefon: 0613470050
Fax: 0613470049
Nyitvatartás:
Térkép
Cégvezetők
NÉV POZÍCIÓ TEL.: FAX.: MAIL:
Pintér Zoltán Ügyvezető Igazgató 0613470050 0611347004 carpex@carpex.hu
Szolgáltatások
CARPET CLEANER - SZÁRAZ SZŐNYEGTISZTÍTÁSI ELJÁRÁS

A takarítás, szőnyegtisztítás egy mindennapos tevékenység, amely ahhoz szükséges, hogy a környezetünket (házat, lakást, munkahelyet, üzemet stb.) élhetővé, lakhatóvá tegyük. A szőnyegtisztítás nem csupán esztétikai szempontból, hanem még inkább a higiénia, a tisztaság miatt nagyon fontos. Egy rosszul kitakarított helyiségben sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy kórokozók szaporodnak el, mint egy tiszta környezetben.

Az otthagyott kosz ideális körülményeket teremt a mikroorganizmusok számára a szaporodáshoz. Ezek a kórokozók (patogén baktériumok) rossz szagot okoznak és betegségeket terjesztenek. Ez az oka annak, hogy egyre gyakrabban javasolják a takarítás, szőnyegtisztítás után a fertőtlenítést.

A 21. században a jövő nem a kártékony, mérgező, maró és környezetromboló vegyszereké! A mikrobiológiai tisztítószerek használatának számos előnye van a hagyományos tisztítószerekkel szemben. A mikrobiológiai szerek egyáltalán nem károsak a tisztítandó anyagokra, felületekre, a környezetre, illetve az Ön egészségére! A mikrobiológiai tisztítószerek visszaállítják a természetes egyensúlyt az Ön környezetében.

A száraz szőnyegtisztítási eljárást a Carpet Cleaner enzimes tisztítószerrel végezzük. Ez egy nedves por, amely növényi alapú, szerves hordozó anyagokból, tenzidekből, oldószerekből áll, ami a környezetbe visszajutva biológiailag lebomlik.


Mindezek után két olyan ok, amiért NEM érdemes kihagyni a Carpet Cleaner száraz szőnyegtisztítási technológiát:

  1. Kérésére díjmentesen próba szőnyegtisztítást végzünk!
  2. A szőnyegtisztítás után nincs száradási, várakozási idő, a szőnyegpadló mindig használható, járható!


Carpet Cleaner száraz szőnyegtisztítási eljárás lépései:

PADLÓÁPOLÁS


A természetes kő padlóburkolatok védelmére azért van szükség, hogy megvédjük a felületüket a használat során fellépő igénybevétellel szemben, (kopás, olaj, só stb.) valamint a takarítása könnyebbé válik a bevonatolásnak köszönhetően.
A bevonóanyag egy filmréteget képezve védi a felületet, mely réteg csúszásmentes, optikailag fényes tulajdonságokkal rendelkezik.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK

A szennyfogó szőnyeg speciális tulajdonságokkal rendelkező szőnyeg, amely nagy szennyfelfogó képességű, nagy strapabírású, nagy ellenálló képességű a vegyi hatásokkal szemben, fokozottan tűz, víz és vegyszerálló, csekély elektromos vezetőképességű, könnyen és gyorsan tiszítható, sokáig tartja színét és méretét, ezáltal hosszú élettartamú… Szennyfogó szőnyegek alkalmazásánál elengedhetetlen a rendszeres szőnyegtisztítás, mert azok csak így működnek hatékonyan.

KÜLTÉRI SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK

Kültéren és szélfogókban főleg lyukacsos, folyadék áteresztő szerkezetűek, úgynevezett „alj nélküli” szennyfogókat célszerű elhelyezni. Ez azért fontos, mert a durva szennyeződést rázó és kaparó effektussal távolítja el a cipőkről, a csapadékot pedig a szőnyeg aljáig lefolyatja. Az ehhez használatos szőnyegtisztítási technológia nedves szőnyegtisztítás. Ennél egy szintetikus szőnyegtisztító szert keverünk langyos vízbe, melyet kézi szőnyegtisztítás követ, és amelynél szivacsot vagy más felszívó anyagot használunk a foltok eltávolításához.

BELTÉRI SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK

Beltérben az aljjal ellátott szennyfogó szőnyegeket használjuk, mivel ezek óvják az alattuk lévő burkolatot. Általában a sima vagy perforált aljjal rendelkezőket „sima” padlókra –pl. kő, márvány, gránit, beton, linóleum, parketta stb. – míg a tüskés aljjal ellátottakat pedig főleg padlószőnyegekre ajánlatos lefektetni. Célszerű szennyfogó szőnyegeket elhelyezni a következő helyekre is: konyhák, és egyéb élelmiszer feldolgozó helyek felőli kijáratokhoz, zuhanyzók és WC–k felőli ajtókhoz, üzem és irodaház közötti ajtókhoz, áruházak és boltok próbafülkéibe, valamint bárhova, ahol a járófelület szennyeződik.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK SZŐNYEGTISZTÍTÁSI TECHNOLÓGIÁI

Napi szőnyegtisztí;tá;s porszí;vó;val vagy seprűvel: Ennek az elvé;gzé;se nagyon fontos főleg a főbejá;ratná;l é;s a frekventá;ltabb zó;ná;kban. A legjobb eredmé;ny akkor é;rhető el, hogyha a szőnyeg szá;raz. Folteltá;volí;tá;s: Amikor egy folt keletkezik a szőnyegben akkor a szőnyegtisztí;tá;st porszí;vó;val vé;gezzü;k, majd folyadé;kfelszí;vó; anyaggal eltá;volí;tjuk a legtö;bb folyadé;kot. Olaj vagy zsí;r alapú; foltokná;l kis mennyisé;gű tisztí;tó;szert haszná;lunk, é;s ké;zi szőnyegtisztí;tá;st alkalmazunk.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK: HELYI NEDVES SZŐNYEGTISZTÍTÁS

Napi szőnyegtisztí;tá;shoz á;ltalá;ban elegendő a porszí;vó;zá;s. Amikor a porszí;vó;val má;r nem é;rü;nk el megfelelő eredmé;nyt, ú;gy a nedves tisztí;tá;s javasolt. Enné;l egy szintetikus szőnyegtisztí;tó; szert keverü;nk langyos ví;zbe, melyet ké;zi szőnyegtisztí;tá;s kö;vet, é;s amelyné;l szivacsot vagy má;s felszí;vó; anyagot haszná;lunk.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK: RENDSZERES SZŐNYEGTISZTÍTÁS

Amennyiben rendszeresen sok szennyeződé;s kerü;l a szőnyegbe ú;gy a fent leí;rtaknak megfelelően előszö;r ké;zzel vé;gezzü;k a szőnyegtisztí;tá;st, majd a felü;letet hideg ví;zzel mossuk á;t a szennyeződé;s eltá;volí;tá;sá;ig. A szőnyegben maradt vizet egy gumihenger segí;tsé;gé;vel tá;volí;tjuk el vagy egy ferde felü;letre fektetjü;k, hogy a nedvessé;g kifolyjon é;s a szőnyeg hamarabb szá;radjon meg.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK: PROFI SZŐNYEGTISZTÍTÁS

A szennyfogó; szőnyeget sajá;t szőnyegtisztí;tó; helyisé;gü;nkben 48 oC-on vé;gezzü;k.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK:

Cé;gü;nk vá;llal a fent emlí;tett munká;k elvé;gzé;sé;n kí;vü;l napi takarí;tá;st, nagytakarí;tá;st, kó;rhá;ztakarí;tá;st, kö;dké;pzős fertőtlení;té;st, falfirka (graffiti) eltá;volí;tá;st, illetve foglalkozik gö;rgö;sszé;k alá;té;t forgalmazá;ssal.PARTNEROLDALAINK:

LINKTAR.HU


Magyar Honlap Linkek          Amidalla Search Engine          Cégkereső          

Kulcsszavak: szőnyegtisztítás, szőnyeg, takarítás, szőnyeg tisztítás

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu