Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Karzol Autó Kft.
 
Cím: 2200 Monor, 4. Fő út 34. Km
Postázási cím: 2200 Monor, 4. Fő út 34. Km
Telefon: 06306861752
Fax: 0629610342
Nyitvatartás:
hétfő8 - 17
kedd8 - 17
szerda 8 - 17
csütörtök8 - 17
péntek8 - 17
szombat9 - 14
Térkép:
vagy kattintson az alábbi linkre: Térkép megtekintése


A Karzol Autó Kft. 2004 májusában kezdte meg a Suzuki márkakereskedői tevékenységét. Cégünk célja ügyfeleink gyors, segítőkész, pontos és teljes körű kiszolgálása mind a szalonautó vásárlás, mind pedig a gépjárműjavítás terén. Szalonunkban a Suzuki teljes szalonautó típusválasztéka elérhető.

Új Suzuki gépjárművek értékesítése mellett használtautó értékesítéssel is foglalkozunk. Meglévő és leendő ügyfeleink az autóhitelezés terén több - Magyarországon piacvezető - bank ajánlatából is választhatnak. Márkakereskedésünk teljes körű banki ügyintézést vállal a szalonautó kínálatra és használt autókra egyaránt.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások

SZALONAUTÓ TERMÉKEINKBŐL ÍZELÍTŐÜL NÉHÁNY:SUZUKI SWIFT

Eljött a kompakt autók új generációjának ideje. Legújabb szalonautó modellünk friss formatervének és fejlesztéseinek köszönhetően vezetője és utasai számára egyaránt új kategóriát teremt, formája bárhol a világon megállja a helyét.

A koncepció világos volt, az új Swift kifejlesztését teljesen új filozófia köré szervezték: míg a japán szalonautók tervezésekor a fejlesztők gyakran a japán autóvezetők igényeit veszik figyelembe, az új Suzuki Swift tervezői és mérnökei elsősorban Európára koncentráltak. Az eredmény magáért beszél. Az új Swift egy karakteres, tágas, kifinomult, könnyen kezelhető és élvezetes szalonautó, mely ráadásul ütközésbiztonságban és lopásvédelemben kategóriájában kiemelkedő.

A belső térben a kormány mögött a stílus, a sportosság és a pazar vezetési élmény egyedülálló kombinációját élhetjük át. A számtalan technikai újdonsággal, és osztályánál gazdagabb kényelmi, valamint biztonsági felszereltséggel büszkélkedő Swift mint szalonautó, új mércét állít fel a kategóriájában.
forrás: a Magyar Suzuki Zrt. Weblapja
3 AJTÓS SZUZUKI SZALONAUTÓ MODELLEK

Színválaszték:


A Karzol Autó Kft. Suzuki Swift szalonautó kínálata a következő színekben áll rendelkezésére: ragyogó fehér, selymes ezüstmetál, grafitszürke metál, karibikék gyöngyház, mélykék metál, tűzpiros, fenyőzöld metál, rézvörös gyöngymetál, bíborpiros gyöngyház valamint párducfekete metál színben.


A 3 ajtós szalonautó modellek műszaki adatai (az 1,3 benzines 5MT 2WD modellre vonatkozóan):

Méretek:
- Hosszúság: 3695 mm
- Szélesség: 1690 mm
- Magasság: 1500 mm
- Ülések száma: 4 fő
- Üzemanyagtartály: 45 liter
- Csomagtér lehajtott üléssel: 562 liter
- Csomagtér felemelt üléssel: 213 liter

Motor:
- Típus: M13A
- Hengerek száma: 4
- Maximális teljesítmény (kW(LE)/ford.): 68/(92)5800
- Maximális nyomaték (Nm/ford.): 116/4200

Súlyadatok:
- Saját tömeg: 970-1030 min. kg

Teljesítmény:
- Maximális sebesség: 175 km/óra

Üzemanyag fogyasztás (EEC net):
- Városban: 8,0 liter / km
- Városon kívül: 5,0 liter / km
- Vegyes üzemmódban: 6,1 liter / km
- CO2-kibocsátás, vegyes üzemmódban: 143 g/km


Az 1,3 benzines 5MTA* 2WD, az 1,5 benzines 5MT 2WD és az 1,5 benzines 4AT 2WD 3 ajtós Swift szalonautó modellek műszaki adatai megtekinthetőek a www.karzol.hu oldalonA 3 ajtós szalonautó modellek néhány felszereltségi adata (a GS 1,5 l VVT 5MT/4AT modellre vonatkozóan):

Kényelem: A Suzuki Swift GS 1,5 l VVT 5MT/4AT szalonautó típusban magasságban állítható kormányoszlop és 3 küllős szervokormány található. Légkondicionáló, pollenszűrő, CD-s rádió + kormányról vezérelhető hangrendszer, valamint első oldali elektromos ablakemelő, távirányítású központi ajtózár, vészlámpás visszajelzővel és kulcsnélküli indítási lehetőség emeli a szalonautó kényelmét.

Műszerfal: A szalonautó kombinált kijelzővel rendelkezik, melyen digitális óra, külső hőmérsékletjelző, üzemanyagfogyasztás-mérő található. Figyelmeztető jelzést ad, ha a vezető oldali biztonsági öv nincs bekapcsolva, vagy ha az ajtók, illetve ha a szalonautó üzemanyagtankja nincs megfelelően bezárva. Figyelmeztető hangjelzés kapcsol be, ha a fényszórók felkapcsolva maradtak, vagy ha a kulcsot nem vettük ki.

Belső tér: 3 állású utastér-világítás és 2 állású csomagtér-világítás lett a szalonautó világítási rendszerébe beiktatva. Napellenzők piperetükörrel mindkét oldalon megtalálhatóak, valamint a szalonautó felszereltségéhez a belülről nyitható tanksapka is hozzátartozik.

Ülések: Állítható magasságú a vezetőülés, valamit az első ülések fűthetőek, a szalonautó osztottan dönthető és felhajtható hátsó ülésekkel (60/40 arány) rendelkezik.

Tárolóhelyek: A szalonautó középkonzolán tárolódoboz, elől 2 hátul 1 pohártartó, az utasülés alatt fiók található. Az utastérben 3 kapaszkodó, 2 hátsó kabátakasztó, valamint a csomagtérben rögzítők kerültek kialakításra.

Külső felszereltség: Halogén, állítható magasságú fényszórók, hátsó ablak páramentesítő, színezett üvegek, első ködlámpa, hátsó ködlámpa, színre fújt lökhárítók és sportos kipufogóvég is hozzátartozik a szalonautó külső alapfelszereltségéhez.

Biztonság és védelem: ABS EBD-vel (blokkolásgátló elektronikus fékerőelosztóval), fékrásegítővel, vezető- és utasoldali légzsákokkal, oldallégzsákokkal, első és hátsó függönylégzsákokkal rendelkezik a Suzuki Swift GS 1,5 l VVT 5MT/4AT szalonautó. Feltörésbiztos zárszerkezetet és indításgátlót építettek bele. Elöl 3 pontos ELR, előfeszítős biztonsági öv állítható felső bekötési ponttal, hátul 3 pontos ELR biztonsági öv található. ISOFIX gyermekülés-rögzítő rendszer került kialakításra, valamint a szalonautó kiegészítő féklámpával és ajtókba épített oldalmerevítőkkel is rendelkezik.


A GC 1,3 l 5MT, a GS 1,3 l 5MT/5MTA szalonautó modellek illetve a GS 1,5 l VVT 5MT/4AT modell teljes alapfelszereltségére vonatkozó adatokat a www.karzol.hu oldalon tekintheti meg.
SUZUKI SPLASH


Igazi városi kisautó fantáziadús megoldásokkal, egyedi karakterrel és praktikus ötletekkel. Ez a szalonautó a kis fogyasztása és a minimális károsanyag-kibocsátása révén környezetbarát választás mindenkinek, akinek nem a „méret a lényeg”. Összetéveszthetetlen formája és jól alakítható, tágas, színes belső tere napról napra új élményt jelent, az egyszerű manőverezésről és a pörgős motorról nem is beszélve!

Mire vársz?

Csobbanj! ---- > www.karzol.hu

forrás: a Magyar Suzuki Zrt. WeblapjaSZUZUKI SPLASH SZALONAUTÓ MODELLEK

Színválaszték:


A Karzol Autó Kft. Suzuki Splash szalonautó kínálata a következő színekben áll rendelkezésére: ragyogó fehér, selymes ezüstmetál, grafitszürke metál, karibikék metál, lagunakék metál, mélykék metál, tűzpiros, fenyőzöld metál, rézvörös gyöngymetál valamint párducfekete metál színben.A Slpash modellek műszaki adatai (a 1,3L dízel 5MT modellre vonatkozóan):

Méretek:
- Hosszúság: 3715 mm
- Szélesség: 1680 mm
- Magasság: 1590 mm
- Ülések száma: 5 fő
- Üzemanyagtartály: 45 liter
- Csomagtér lehajtott üléssel: GC: 462 liter, GLX és GS: 573 liter
- Csomagtér felemelt üléssel: GC: 202 liter, GLX és GS: 178 liter

Motor:
- Típus: Z13DTJ
- Hengerek száma: 4
- Maximális teljesítmény (kW(LE)/ford.): 55/(75)/4000
- Maximális nyomaték (Nm/ford.): 190/1750

Súlyadatok:
- Saját tömeg: 970-1030 min. kg

Teljesítmény:
- Maximális sebesség: 165 km/óra
- Gyorsulás 100 km/órára: 13,9 másodperc

Üzemanyag fogyasztás (EEC net):
- Városban: 5,5 liter / km
- Városon kívül: 4,0 liter / km
- Vegyes üzemmódban: 4,5 liter / km
- CO2-kibocsátás, vegyes üzemmódban: 120 vegyes, g/km


A 1,0 l benzines 5MT a 1.2 l benzines 5MT/4AT Suzuki Splash szalonautó modellek műszaki adatai megtekinthetőek a www.karzol.hu oldalon.A Suzuki Splash modellek néhány felszereltségi adata (a Benzines 1.2L GLX 5MT modellre vonatkozóan):

Kényelem: Szervókormány, háromküllős, bőr kormányborítás, állítható magasságú kormányoszlop található a Suzuki Splash benzines 1.2L GLX 5MT szalonautó modellben. Digitális óra került elhelyezésre, az audiorendszer tartozékai pedig antenna, 4 hangszóró valamint CD és MP3 lejátszó. Ezeken felül a szalonautó kényelmét a pollenszűrő, a központi zár az elektromos ablakemelő (elől), és a távirányítású ajtózár is méltán emeli.

Műszerfal: Kombinált kijelző (külső hőmérséklet, üzemanyag-fogyasztás, üzemanyagszint) készült a szalonautó modellhez, melyet a kiegészít műszerfalba épített figyelmeztető hangjelzés (fényszórók) és a figyelmeztető jelzés (vezetőoldali biztonsági öv, ajtók, üzemanyagszint).

Belső felszereltség: A Splash szalonautó ezüst színű belső ajtókilinccsel, textilhatású ajtóbetéttel, térképlámpával és 12 V-os csatlakozóval is rendelkezik. Tároló került kialakításra a középkonzol tetején valamint külön tárolózsebeket is terveztek az utasülés hátsó részére, és tároló került az utasülés alá is. A szalonautó napellenzői piperetükörrel és jegytartóval rendelkeznek mindkét oldalon, hátul 2 darab kabátakasztó található. A belső felszereltség ismertetésénél elengedhetetlen megemlíteni, hogy a hátsó ülés 60:40 arányban osztottan dönthető.

Külső felszereltség: A szalonautó modell acélkerekekkel és dísztárcsákkal rendelkezik. A külső ajtókilincsek színrefújtak, a fényszórók állítható magasságúak, a színrefújt külső tükrök elektromosan állíthatóak. A hátsó ködlámpák kombinált lámpatestben kerültek kialakításra, az első ablaktörlők 2 sebességfokozattal és állítható törlési intervallummal a hátsó ablaktörlők szakaszos ablaktörlő és mosó rendszerrel rendelkeznek. A szalonautó hátsó-ablak páramentesítést tesz lehetővé.

Biztonság: A szalonautó ABS EBD-vel (blokkolásgátló rendszer elektronikus fékerőelosztóval), fékasszisztenssel, vezető- és utasoldali légzsákkal, oldallégzsákokkal felszerelt. Gyermekzár található a hátsó ajtókon. Elől 3 pontos, előfeszítős, állítható magasságú, hátul 3 db 3 pontos biztonsági övek kerültek beépítésre. A szalonautó ajtajaiban beépített oldalmerevítés található. Indításgátlót, valamit szabadon forgó zárbetétet tartalmaz.


A benzines 1.0L GC 5MT, a benzines 1.0L GLX 5MT, a benzines 1.2L GLX 5MT, a benzines 1.2L GS 5MT/4AT és a dízel 1.3L GLX 5MT Suzuki Splash szalonautó modellek teljes alapfelszereltségére vonatkozó adatokat a www.karzol.hu oldalon tekintheti meg.
TELJES SZALONAUTÓ KÍNÁLATUNK:Suzuki Splash
A vidámságba, a stílusba, a könnyed hétköznapokba! Szebb és csobb. Az új Suzuki Splash igazi városi vagány.


Suzuki Swift
Eljött a kompakt autók új generációjának ideje. Legújabb modellünk friss formatervének és fejlesztéseinek köszönhetően vezetője és utasai számára egyaránt kategóriát teremt, formája bárhol a világon megállja a helyét.


Suzuki Swift Sport
Egy ismerős autó izmos motorral, masszív karosszériával és elsöprő lendülettel. A Swift Sport kormánya mögül nem létezik elérhetetlen cél vagy túl hosszú út.


Suzuki Ignis
Vagány forma, kitörő életkedv. Erő, biztonság és kényelem. Egy Suzuki modell a múlt összes tapasztalatával, a jövőnek.
Ignis. Tűzön, vízen.


Suzuki SX4
Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A SUZUKI SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítményével képes kombinálni.


Suzuki Grand Vitara
Egy vérbeli terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Jólfésült városi megjelenés, finom technika. Egyszerű elegancia, markáns tervezés. Egy autó a vad kalandtúrák örökségével és a városi élet szelídségével.


Suzuki Jimny
Jópofa, sportos és vagány. Ugyanakkor nagyon komoly autó, melyben bámulatos technika bújik meg a bohém külső alatt. A városban praktikus és találékony, a terepen szívós és kitartó.

Szalonautó társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Kategorizalt linkcsere oldal. websas.hu

Add a Startlaphoz
Osztályok
Értékesítő
Kapcsolat: Tóbi Péter
Telefon: 06303701291
E-mail: tobi.peter@karzol.hu
Értékesítő
Kapcsolat: Kovács Ferenc
Telefon: 06306861752
E-mail: kovacs.ferenc@karzol.hu
Értékesítő
Kapcsolat: Fekete László
Telefon: 06302105103
E-mail: fekete.laszlo@karzol.hu
Értékesítő
Kapcsolat: Kovács Andrea
Telefon: 06303270324
E-mail: kovacs.andrea@karzol.hu
Értékesítő
Kapcsolat: Lovász László
Telefon: 06306903715
E-mail: lovasz.laszlo@karzol.hu
Szervizvezető
Kapcsolat: Somodi András
Telefon: 06306903716
E-mail: somodi.andras@karzol.hu
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu