Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Bir-Mar Kft.
 
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 32.
Postázási cím: 1092 Budapest, Thaly Kálmán u. 20.
Telefon: 0617077703
Fax: 0613025147
Nyitvatartás:
hétfő09:00 - 16:00
kedd09:00 - 16:00
szerda 09:00 - 16:00
csütörtök09:00 - 16:00
péntek09:00 - 15:00
Térkép:Cégünk 1992-ben alakult, azóta foglalkozunk mezőgazdasági erő- és munkagépek, valamint kisgépek forgalmazásával, javításával. Cégünk első tíz évében csak mezőgazdasági traktorok (Jumz), mezőgazdasági pótkocsik (PTSZ-2, PTSZ-4), 2 és 3 vasú ekék (PLN-2, PLN-3) forgalmazását és alkatrészellátását végzetük. A mezőgazdaságban bekövetkezett változásokból adódóan tértünk át az utóbbi hat évben különböző kertészeti, erdészeti és hobby kisgépek forgalmazására és javítására. A STIHL minőség cégünket is arra kötelezi, hogy jelenleg csak STIHL és VIKING márkájú erdészeti és kertészeti gépeket forgalmazzunk és biztosítsuk ezekhez a szükséges tartozékokat, alkatrészeket, kenőanyagokat, biztonsági felszereléseket, és a biztonságos munkavégzéshez szükséges munkaruházatot. Szervizünk minden típusú kertészeti és a hobby kategóriába sorolt kisgép, - fűnyírók, motoros kaszák, motoros kapák, motoros permetezők stb. - javítását illetve alkatrész ellátását vállalja. Szakembereink felkészültsége és sokéves tapasztalata biztosítja vevőink, megrendelőink magas színvonalú kiszolgálását.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
SPECIALGÉP
Cím: 1092 BUDAPEST, THALY KÁLMÁN U 20
Postázási cím: 1092 BUDAPEST, THALY KÁLMÁN U 20
Telefon: 0617077703, 06304533631
Nyitvatartás:
hétfő09:00 - 16:00
kedd09:00 - 16:00
szerda 09:00 - 16:00
csütörtök09:00 - 16:00
péntek09:00 - 15:00
szombatzárva - zárva
vasárnapzárva - zárva
Szolgáltatások
Könnyű Stihl fűkasza:

A könnyű stihl fűkasza kiválóan alkalmasak a lakó és telek ingatlanok területeinek ápolására, aljnövényezt tisztításra, karbantartására. Típustól függően alkalmas 200 négyszögöltől akár 800 négyszögöl terület ápolásáraq, a ház illetve a telek körüli kerítések, utak szegélynyírásához. A könnyű aljnövényzet tisztítók kezelése és karbantartása egyszerű, mindenki könnyűszerrel elvégezheti.
A könnyű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:STIHL fűkasza FS 38 - Modern és könnyű

Ez a motoros tisztító a STIHL család legkisebb gépe. A kőrfoganytú állítható kialakítása előnyös a szűk helyeken, pl. bokrok és fák között végzett munkáknál.


STIHL fűkasza FS 45 - Modern és könnyű

Ez a típus lényegében megegyezik az FS-38-as típussal, csak nagyobb teljesítményű motorral van szerelve.STIHL fűkasza FS 55 - Kicsi és sokoldalú, kétkezes fogantyúval

Az FS-55 típusú fűkasza kicsi és sokoldalú, a kétkezes fogantyúval könnyen kezelhető. Fűvágólap mellett damil is felszerelhető a gépre - mely külön tartozék - így jól használható szívós gazok és vastagabb lágyszárú növények vágására is.

Középkategóriás Stihl fűkasza:

A középkategóriás stihl fűkasza családjával az általános kaszálási feladatokon túlmenően a motorteljesítmény és a vágóeszközök függvényében alkalmas a szívós gazok, bozótok vágására, sőt kisebb bokros területek ritkítására is használható. A nagyteljesítményű motorok nagy erőt képviselnek, minden vágási feladatra alkalmasak, rendkívűlien terhelhetők és így a tájápolásban a lehetőségek teljes tárháza kihasználható.
A középkategóriás aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:STIHL fűkasza FS 80 - Teljes műszaki felszereltség

Nagyon jó felszereltségű, kétkezes fogantyúval, tartó hevederrel ellátott fél-profi gép. Ez a típus már alkalmas szívósabb fűfélék rendvágására is. Elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken, domboldalon, pincetetőn, valamit árkok tisztítására használható.

STIHL fűkasza FS 100 - Teljes műszaki felszereltség


Az új 4-MIX motor olyan négyütemű benzinmotor mely a szabadalmaztatott 4-MIX elv alapján olaj-benzin keverékkel működik, így egyesíti magában a két- és négyütemű motorok előnyeit. Az új konstrukció eredményeképpen a motor károsanyag kibocsátása 80 százalékkal kevesebb. Kellemes, csendes üzemmód, kiváló forgatónyomaték jellemzi.

STIHL fűkasza FS 120 - A középkategóriás csúcsmodell

Az eddigi típusoktól eltérően -a flexibilis hajtást kiváltva- merev meghajtótengellyel gyártják már az FS-120 típusú gépet. A merev tengelyes meghajtás alkalmassá teszi a gépet a kemény, tartós ígénybevételre így akár 1-1.5 ha terület ápolására, gaztalanítására is használható. A különböző fém vágószerszámokkal a fiatal cserjék eltávolítása is lehetséges.


STIHL fűkasza FS 130

Az új 4-MIX motor olyan négyütemű benzinmotor mely a szabadalmaztatott 4-MIX elv alapján olaj-benzin keverékkel működik, így egyesíti magában a két- és négyütemű motorok előnyeit. Az új konstrukció eredményeképpen a motor károsanyag kibocsátása 80 százalékkal kevesebb. Kellemes, csendes üzemmód, kiváló forgatónyomaték jellemzi.

Nagyteljesítményű stihl fűkasza, aljnövényzet tisztítók:

A nagyteljesítményű - profi - kategóriába sorolt különböző típusú gépek hasznos segítőtársak a sűrű és magas aljnövényzetek ápolásánál, erdei kultúrák és gyümölcsösök, szőlők tájfüggő, nehézművelésű ápolási, tisztítási munkáinál. A különböző motorteljesítményű gépek kiválasztásával a mindenkori üzemeltetési feltételeknek legjobban megfelelő gép alkalmazható az adott területen. A kőrfűrészlappal is szerelhető változatok az erdőgazdálkodásokban nyerhetnek kiváló alkalmazást.
A nagytaljesítményű - profi - motoros kaszák használtatát nagyon megkönnyíti a "komfort" vállheveder. Az oldalirányban futó hevederek a mellkast szabadon hagyják, így a heveder nagyobb mozgásszabadsgáot biztosít. A puha, párnázott heveder gondoskodik a kellemes viseletről. Az ideális teherelosztásból adódóan a váll, a hát és a csípő azonos mértékben veszi fel a terheléseket.
A nagyteljesítményű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:STIHL fűkasza FS 350 - A teljesítményéhez képest meglepően könnyű

A professzionális stihl fűkasza gépcsalád alacsonyabb motorteljesítményű gépe. A komfort vállhevederrel szinte alig veszi ígénybe a vele dolgozót, így nagyon jól használható elgazosodott területek tisztításához, ápolásához, úgy az erdő, mind gyümölcsgazdaságban.


STIHL fűkasza FS 400, FS 450, FS 480 - Szolid aljnövényzet-tisztító bozótvágókéssel

Ezek a típusok már majdnem teljesen professzionális gépek. Kiválóan alkalmasak a magas és sűrű növésű gazok, füvek, bozótosok ápolására, folyamatos út melletti kaszálásra, valamint erdők és gyümölcsösök karbantartására. Ezek a stihl fűkasza gépek sokféle vágószerszámmal használhatóak.


STIHL fűkasza FS 500, FS 550 - Egy páratlanul erős gép

Ezen stihl fűkasza gépek már csúcsminőségű professzionális "erőgépek". A nagyteljesítményű erős, robosztus kivitelű aljnövényzet tisztítók már megfelelnek az erdőgazdaságokban és a gyümölcsösökben való alkalmazáshoz. Ezek a típusok már alkalmasak a fiatal erdők első ritkításához, sőt körfűrészlappal szerelve a vékonyabb fatörzseket is könnyedén elvágják.

Háton hordozható motoros stihl fűkasza:

Meredek lejtőkön vagy szűk mélyedésekben lévő gazos, bokros területek ápolási munkáira ideálisak a háton hordozható motoros kaszák, mivel csak a művelő szárat szükséges tartani. A motor és a művelőszerszám közötti rugalmas kapcsolat minden munkahelyzetben - így lejtőn felfelé is - erőkímélő munkát tesz lehetővé. A meghajtó motor forgathatóan csapágyazott a komfort hordozható válltartón, ami az egybeépített csípőhevederrel biztosítja a könnyű munkavégzést nehéz terepviszonyok mellett is.
A nagyteljesítményű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:STIHL fűkasza FR 130 T

Ez a háton hordozható motoros aljnövényzet tisztító különösen nehéz terepviszonyok közt is erőkímélő munkát tesz lehetővé.


STIHL fűkasza FR 350

Ez a háton hordozható motoros aljnövényzet tisztító különösen nehéz terepviszonyok közt is erőkímélő munkát tesz lehetővé.

Stihl fűkasza kiegészítők:Stihl fűkasza vágófejek

Termékeink közt minden feladatra megtalálja a legmegfelelőbb vágóeszközt, legyen szó gyenge, erős növényzetről, bokrokról, vagy vékony fákról.


Stihl fűkasza damilok

Kerek, négyzetes és ötszögű nyírószálak.

Stihl fűkasza partneroldalai:
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu