Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Old Rider's Kft.
 
Cím: 2220 Vecsés, Iskola utca 24.
Postázási cím: 2220 Vecsés, Iskola u. 24.
Telefon: 06703395882
Fax: 0629356647
Nyitvatartás:
hétfő8 - 18
kedd8 - 18
szerda 8 - 18
csütörtök8 - 18
péntek8 - 18
Márciustól Októberig szombaton 8-14-ig
Térkép:Cégünk elsősorban robogók és motorok kereskedelmével foglalkozik, valamint kitűnő motor és robogó szerviz szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az általunk működtetett motor és robogó szerviz vállalja minden típusú robogó és motor szakszerű javítását rövid határidővel, és teljes körű alkatrészellátással.

Cégünk ezenkívül használt motorok és robogók eladásával is foglalkozik, tovább webáruházzal is várja megrendelőit. Motor és robogó szerviz műhelyünkben magasan kvalifikált és képzett szakemberek nyújtanak segítséget Önöknek.

Elsők vagyunk a motor és robogó szerviz szolgáltatásban!


Aprilia, Generick, Derbi motorok, robogók és quadok árusítása és szervizelése, tunningolása!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Szolgáltatásainkról bővebben

Vásárlás, megrendelés webáruházunkban

A webáruházban történő vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztráció gombra kattintva, kérjük, értelemszerűen és pontos adatokat megadva töltse ki regisztrációs űrlapunkat!
A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult vagy felhatalmazott személy járhat el.
Megrendelés esetén a raktáron lévő terméket 3-5 munkanapon belül, raktáron nem lévőt időpont-egyeztetéssel tudjuk kiszállítani postai utánvéttel, vagy üzletünkben átvehetők.
Motort, robogót is lehet rendelni, de ezeknél a termékeknél minden esetben telefonos megerősítés is szükséges, de természetesen ezt is a kívánt címre szállítva adjuk át.

Motor, robogó szerviz

A motor és robogó szerviz műhelyünkben minden fajta robogót és motorkerékpárt, valamint ATV-t javítunk ellenőrzünk, illetve állapotukat adás-vételhez felmérjük. Ezenkívül az APRILIA, GENERICK, és a hamarosan üzletünkben is árusításra kerülő DERBI motorok garanciális, és azon túli szervizelését is vállaljuk az importőr hivatalos engedélyével és állandó felügyelete mellet.
A motor és robogó szerviz szerelői folyamatos képzésben részesülnek, így minden általunk forgalmazott márkán belül az újonnan bevezetésre kerülő modellt szakszerűen meg tudják javítani. A márka és általános motor és robogó szerviz szolgáltatáson kívül TUNING szereléssel is állunk rendelkezésetekre. A motor és robogó szerviz szakemberei gumijavítást is vállalnak rövid határidővel és korrekt árakon.

A motor és robogó szerviz műhelyünk az üzlet nyitva tartási ideje alatt hétfőtől péntekig 8 és18 óra között áll rendelkezésedre.

Motor és robogó szerviz műhelyünkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket:
- Minden típusú motorkerékpár és robogó javítása
- Motorfelújítás
- Gumiszerelés, gumiértékesítés és csere
- Digitális kerékkiegyensúlyozás
- Műanyag idomok javítása, fényezés, polírozás
- Hitelügyintézés

Hitel

Új és használt motorjainkra, robogóinkra kedvező feltételekkel biztosítunk hitelt, akár 2 órán belül (az összes dokumentum hiánytalan megléte esetén). Ha van olyan gépjármű (akár autó), amit magánszemélytől szeretne hitelre meg venni, rajtunk keresztül azt is megteheti.

A hitelhez szükséges iratok:
- 10 százalék induló befizetés esetén munkáltatói igazolás, ami itt letölthető (nyugdíjas esetén nyugdíjszelvény és a bankszámlakivonat az átutalásról)
- 20 százalék induló befizetés nem kell munkáltatói igazolás
- Személyi igazolvány
- Lakcímkártya
- Adókártya
- Közüzemi számla (a legfrissebb) plusz a befizetést igazoló csekkszelvény
- Ha átutalással szeretne törleszteni, akkor szükség van az utolsó bankszámla kivonatra
- Néhány esetben a bank kérhet kezest (például: 18 év kevés igazolt jövedelem) a kezesnek is a fenti papírokkal kell rendelkeznie.

Kinek adható hitel:
Minden 18. életévét betöltött, munkahellyel rendelkező személy, aki a szerződés lejártakor nem tölti be a 70. életévét. 18 és 21 éves kor között a legtöbb esetben kezes szükséges.

Kinek nem adható hitel:
Jövedelemmel nem rendelkező vagy khr BAR-listán szerepel, a hitel lejártakor a kora meghaladja a 70-ik évet.

Finanszírozható járművek:
Minden nálunk vásárolt vagy hozott új és használt (1999-es évjáratig) motor és robogó, valamint autó. Finanszírozható az 50 ccm-es papírokkal rendelkező nagyobb köbcentis motor, robogó is.

Nem finanszírozható járművek:
1999-es évjáratnál idősebb motorok, robogók, valamint a bizonytalan eredetű járművek.

A robogó szerviz fontossága


Itt a rossz idő, ezért már nem lehet olyan sokat használni a robogót, itt a téli felkészülés, tunningolás, robogó szerviz időszaka. Lehet átépíteni, szerelgetni a járgányt. Sajnos mindig előfordulnak hibák, tévedések az otthoni barkácsolás, tunningolás során, ezért érdemesebb szakszerű robogó szerviz műhelybe vinni a járművet. Ha mégis otthon szeretne robogójával foglalatoskodni, az alábbiakban néhány tipikus hibára hívjuk fel a figyelmüket.

- Dugattyú beszerelése fordítva

Minden dugattyú tetején található egy jelölés, egy háromszög vagy nyíl formájában. A nyíl azt jelzi, hogy a dugattyú melyik oldala kerüljön a kipufogónyíláshoz. A gyűrűk rögzítésére szolgáló stiftnek nem szabad a kipufogónyílás oldalán lenni, mert könnyen elakadhat a gyűrű, kitörhet a dugattyúból egy darab, a hengert pedig ez tönkreteheti. Tehát a nyíl mindig a kipufogónyílás felé néz, míg a rögzítő stift (stiftek) az ellentétes oldalon vannak, de nem feltétlenül középen. Természetesen ez egy kellően szakszerű robogó szerviz szakembereinek nem kérdés.

- Nem megfelelő hőértékű gyertya használata

A tunningolt motorok nagyobb hőmérsékleten működnek, mert megnövekedett a kompresszió, a bevitt üzemanyag mennyisége és a teljesítmény. Ezt a gyertyának is el kell viselnie, a nagyobb terhelés mellett is pontosan kell működnie. A gyárihoz képest, mindig magasabb hőértékű gyertyát kell használni. A tunning alkatrészek gyártói általában erre is pontos utasításokat adnak.
Ha alacsonyabb hőértékű gyertya van a motorban, terhelésen túlhevül, ezért idő előtt begyullad a benzin-levegő keverék. Ettől nagyobb lesz a hőterhelése a dugattyúnak, amitől beragadhat, besülhet. Extrém esetben a dugattyú teteje is átlyukadhat. Ha mégis úgy érzi egyedül nem meg, forduljon egy robogó szerviz szakembereihez, ahol segítséget kaphat.

- Kipufogó túlhúzása, rossz rögzítése

A kipufogó felszerelésekor csak annyira szabad meghúzni a csavarokat, hogy már ne fújjon ki a kipufogó. Felszerelés előtt ellenőrizni kell a csatlakozó felületeket, hogy megfelelőek-e, szükség esetén javítsuk, egyengessük ki azokat, bár erre ajánlatosabb robogó szerviz szolgáltatását igénybe venni. Ha mégis egyedül lát neki, minden szereléskor új tömítést kell használjon. Ha túl vannak húzva a csavarok, a menet tönkremegy, a csavarok kiszakadhatnak.
A kipufogót mindig feszültségmentesen kell rögzíteni, a csavarokat nem szabad külön-külön fixre húzni. Minden csavart be kell csavarni a helyére kézzel, ütközésig. Ezután ha megfelelően áll a helyén, a kellő nyomatékkal rögzíthető. A rosszul rögzített kipufogóban ébredő feszültségek repedéshez, később töréshez vezetnek, ezért a jármű érdekében ajánlatosabb, ha egy robogó szerviz szolgáltatásait veszi igénybe.

- Túl kicsi főfúvóka használata

A gyári, 50-es robogóknál a túl kicsi főfúvóka általában csak teljesítményvesztéssel jár, míg a tunning során 70-esre való átépítés után ez végzetes károsodáshoz vezethet. A robogó karburálásakor mindig a nagyobb fúvóka mérettől haladunk lefelé, amíg megtaláljuk az ideális beállítást. A jó beállítást a gyertya-színkép alapján határozhatjuk meg, de ebben szintén segíthet a robogó szerviz szakembere.
A méret csökkentésével az ideális beállításig nő a teljesítmény és egyre jobban „élesedik” a motor. Egyre több apró dologra „érzékeny” a robogó: néhány fokos hőmérséklet-változás, páratartalom, hosszú úton, magas fordulaton való használat. Egyre könnyebben meghibásodhat, túlmelegedhet, megragadhat.

- Robogó szerviz: tömítések, csapágyak

Gyakran előforduló hiba, hogy az új főtengelyhez a régi csapágyak, szimmeringek kerülnek vissza. A csapágyaknak lehetnek nem látható, nem észrevehető hibái. Hiába van kimosva, beolajozva, hiába nincs hangja a pörgetés során. A szimmeringek, csapágyak hengerfej-tömítések csak egyszer használatosak! Szétszerelés után már nem tehetőek vissza, ha profi, tartós, megbízható munkát szeretnénk, forduljunk inkább egy robogó szerviz szakemberéhez. Az ilyen jellegű alkatrészek ára töredéke egy főtengelynek, hengernek, nem érdemes spórolni rajta, nem beszélve a szerelésre fordított időnek.

- Nem megfelelő olaj használata

Itt is a megfelelő a kulcsszó. Nem a legdrágább, legjobb olaj kell. Nem is a 600-1000 Ft-os, olajnak látszó, de funkcióját be nem töltő folyadék. Az olajgyártók készítenek speciális robogóolajat. Ebből is találunk sokfélét, félszintetikusat, szintetikusat, még direkt tunningolt robogókba való is létezik.
A túl jó, illetve a túl gyenge minőségű olaj kokszosodást, gyűrű beragadást okozhat, a gyertyát is tönkreteheti. Gyakori a kipufogónyíláson is a felrakodás, egyre csökken a nyílás átmérője, ami fojtásként fogja vissza a motor teljesítményét. A csúcsteljesítményű versenyolajak, magas hőmérsékletre vannak tervezve, ha a robogó nem ezen üzemel, nem tud elégni az olaj maradéktalanul, és ez vezet a kokszosodáshoz. De mindenképpen érdemes egy robogó szerviz szakemberével konzultálni.

Robogó szerviz társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Minden-s.hu Toplista Kategorizalt linkcsere oldal. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu