Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Plus-Gratis Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
 
Cím: 6726 Szeged, Pillich Kálmán u. 18.
Telefon: 0662558340
Fax: 0662558343
Térkép:A Plus-Gratis Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét Szegeden. Azon ügyfeleinknek nyújtunk szakszerű és minőségi szolgáltatásokat, akik üzleti céljaik elérését professzionális reklámajándék és grafikai anyag, illetve az alkalmakhoz illő reklámajándék tárgyak felhasználásával kívánják segíteni.

Célunk - a folyamatosan változó piaci környezet kihívásainak megfelelve - a hazai piac egyik meghatározó szolgáltatójává válni a reklámajándék gyártás területén. Csapatunk tagjai olyan lelkes, sikerorientált szakemberek, akik Önhöz hasonlóan csak a tökéletes megoldásokkal elégedettek.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Rólunk bővebben

Garantált siker

Cégünk 2005. március 7-én kapta meg az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést, mely az évenkénti auditálással igazolás és egyben biztosíték partnereink számára a megbízható és pontos üzletmenetet, valamint az állandó színvonalat illetően.
Garantáljuk, hogy reklámajándék palettánkkal Ön biztosan eléri, meggyőzi és megtartja ügyfeleit. Hiszen ez az, ami igazán fontos vállalatának, vállalkozásának. Tegyen próbára minket és meglátja, hogy a munkánk az elvártakon túl milyen pluszt hoz grátisz Önnek és cégének!

PRINT

A Plus-Gratis Kft. hatékonyan segíti Önt kommunikációs stratégiájának minél sikeresebb megvalósításában. Nagy gyakorlattal vállaljuk mindennemű reklámajándék grafikai munkáinak tervezését és kivitelezését.
Az adott grafikai és reklámos feladatokra eredeti, máshol még fel nem használt, színvonalas kreatív reklámajándék tárgyakat készítünk, melyek nagymértékben hozzájárulnak ügyfeleink sikeres marketingstratégiájának megvalósításához. Jobbnál jobb ötleteink látványos képi megfogalmazással és igényes kivitelezéssel párosulnak.
Költséghatékony és professzionális munkánk színvonalára hosszú távú ügyfélkapcsolataink jelentenek valódi garanciát. A Plus-Gratis Kft. ügyfélköre igen széles, egyszemélyes vállalkozásoktól és nagyvállalatoktól egyaránt kapunk megrendeléseket reklámajándék készítésre.

EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK KATALÓGUSUNK:


Reklámajándék szettek:
A formatervezett, praktikus és gyakran használt tárgyakból összeállított reklámajándék szettjeink kitűnő alkalmat biztosítanak az örömszerzéshez. Reklámajándék tollak, reklámajándék kulcstartók, számológépek, pénzcsipeszek, reklámajándék öngyújtók és még számos egyéb reklámajándék dísztárgy áll rendelkezésünkre, hogy praktikusabbá tegyük hétköznapjait ezekkel a párosításokkal.

Reklámajándék táskák:
Több méretű, kiváló minőségű reklámajándék táska. Utazó táskák, férfi és női reklámajándék táskák, sporttáskák, hűtőtáskák, konferenciatáskák, piperetáskák, öltönytartó táskák, melyekkel praktikusabbá és kényelmessé tesszük utazásait.


Reklámajándék CD-k:
A reklámajándék CD-k igen hasznosak, mivel megkönnyítik az adattárolást. Kiegészíthetők formatervezett reklámajándék CD-tartókkal a praktikusság kedvéért.


Reklámajándék órák:
A reklámajándék órák között megtaláljuk a díszes karórát, az asztali órát, a faliórát, az ébresztőórát, melyek mind színesítik a palettát, mert az idő pénz.


Reklámajándék határidőnaplók:
A reklámajándék határidőnaplók remek ajándéktárgyként szolgálnak családja, ismerősei, munkatársai számára, továbbá nem elhanyagolható előnye, hogy megkönnyítik a mindennapi programok rendszerezését.


Reklámajándék pénztárcák:
A reklámajándék pénztárcáink több színben és méretben, kiváló minőségben kaphatók.


Reklámajándék kalkulátorok:
A reklámajándék kalkulátorok igazán találóak lehetnek az üzleti partnerek számára, mivel mindig pontos adatokkal segítik a munkát.


Reklámajándék irodai eszközök:
Szintén remek választás egy-egy reklámajándék irodai eszköz, mint például levélbontó, papíradagoló, névjegytartó, regiszter stb.


Reklámajándék elektronikai termékek:
Ezen reklámajándék tárgyak is az irodába a leghasznosabbak: számítógépes egér, rádió, diktafon.


Reklámajándék konyhai eszközök:
A reklámajándék konyhai eszközök is kiváló választás, hiszen mindenki örül egy-egy üvegárunak, evőeszköznek, illetve bögrének.

Online reklámajándék katalógusunk megkönnyíti a vásárlást, mert az Ön kényelme számunkra a legfontosabb!

Mi is valójában a reklámajándék?

- Hagyományosan reklámajándék tárgynak nevezzük mindazokat a háromdimenziós reklámajándék eszközöket, melyeket ellenérték nélkül terjesztünk a célcsoport, a vásárlók vagy üzleti partnereink körében. A reklámhatás elérése érdekében a reklámajándék tárgyakat egyedi, jellemző emblémával látjuk el.

- A széles vásárlói körnek köszönhetően a reklámajándék kiváló lehetőséget nyújt, hogy bemutassuk kínálati palettánkat. A kapcsolatteremtés fontosságát hangsúlyozza a legmegfelelőbb reklámajándék nyújtása az arculat leghatékonyabb megismertetéséhez.

- Egy ötletes és nem mindennapi reklámajándék nagyon jól ösztönzi a vásárlót, hogy kipróbálja az új reklámajándék eszközöket. Ha Önnek olyan széles vásárlói, partneri közönsége van, amiben eltérő érdeklődésű, korú, nemű emberek vannak, nagyon gondosan kell választania, ha céges reklámajándék tárgyakkal mindenkihez szólni kíván, mindenkinek maradandó élményt nyújtson.

- A legsikeresebb promóciós reklámajándék kiegészítők mindenki számára értéket jelentenek. Akár a hölgyek, akár az urak örömmel és érdeklődéssel fogadják. Ha Ön olyan reklámajándék tárgyat szeretne választani partnerei, munkatársai, vevői részére, aminek kivétel nélkül mindenki örül, mi szívesen segítünk.

- A reklámajándék tárgyak emblémázása, gravírozása nem jelent akadályt. Remek lehetőséget nyújtanak ezek a reklámajándék tárgyak, hogy meglepjük családtagjainkat, barátainkat, munkatársainkat.

Reklámajándék kiválasztásának aranyszabályai, hogy megkönnyítsük döntését!

1. A reklámajándék álljon összefüggésben az ajándékozó vállalattal és ne mondjon ellent a cég imázsának.
2. A reklámajándék lehetőleg álljon összefüggésben a megajándékozott szokásaival,  tulajdonságával, egyéniségével vagy tevékenységével.
3. A reklámajándék különbözzön a már megszokott szóróanyagoktól.
4. A reklámajándékon szerepeljen az ajándékozó vállalat cég vagy márkajelzése.
5. A reklámajándék tárgyak átnyújtása lehetőség szerint személyesen történjen.
6. A reklámajándék legyen nagyvonalú, de semmiképp sem hivalkodó.
7. A reklámajándék átadására válasszunk megfelelő alkalmat, időpontot (ünnep, promóció, akció), és lehetőség szerint kísérjük figyelemfelkeltő, marketingcélokat szolgáló levéllel.
8. A reklámajándék legyen alkalmas hosszabb időszakon át gyakori használatra.
9. Lehetőség szerint a reklámajándék tárgyak különbözzenek egymástól, hogy ne kapjon mindenki  ugyanolyat, különösen divatcikkek esetében.
10. A reklámajándék értéke ne legyen akkora, hogy zavarba hozza a megajándékozott személyt.

Reklámajándék társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu