Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
BC-Ablakprofil Gyártó és Forgalmazó Kft.
 
Cím: 3702 Kazincbarcika, Bólyai tér 1.
Postázási cím: 3704 Kazincbarcika, Pf. 434.
Telefon: 0648320322
Fax: 0648320322
Térkép:A BC Ablakprofil Kft., jogelődjei tevékenységét is figyelembe véve, az első és egyetlen hazai gyártású PVC ablak, illetve nyílászáró rendszerek gazdájaként, immár 30 éve gyártja, forgalmazza és töretlen hittel népszerűsíti a Panorama termékcsalád 3 és 5 levegőkamrás, minden szempontból a szakma és a vásárlók legmagasabb műszaki elvárásait és legsokrétűbb igényeit is kielégítő PVC ablak és ajtó profil rendszereit.

A kft. mára a folyamatosan új szereplőkkel és gyártói telephelyekkel bővülő, közép-kelet európai szegmens meghatározó szakmai vállalatává vált. Az évente telephelyén extrudált 10 000 tonna PVC profilból mintegy 28 000 családi ház nyílászáró igényét biztosító, cca. 670,000 PVC ablak egységet gyártanak Európa-szerte, é ezt immár a termékeinek több mint felét kitevő export piaci értékesítés is hitelesen támasztja alá.

PVC ablak profil gyártásban, PVC ablak forgalmazásban az elsők!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Panorama PVC ablak és ajtó profil rendszerek


A Panorama rendszerek a legnagyobb hazai gyártású PVC ablak és ajtó profil gyártó gazdájának nemzetközileg is elismert produktumaiként megbízható minőséget, széles design-és termékválasztékot (PVC ablak stb.), átlagon felüli, rugalmas kiszolgálást és folyamatos szakmai, támogató jelenlétet biztosítanak mind a PVC ablak konfekcionáló üzemek, mind pedig a rendszerekből gyártott és legmagasabb műszaki követelményeket is kielégítő PVC ablak és ajtó késztermék vásárlói részére.

Fentiek egyesítése által a BC Ablakprofil Kft. nemcsak a kiszámítható rendszergazdai háttérért és a magas színvonalú szolgáltatásokért szavatol, hanem a gondosan megválogatott, megbízható gyártópartnerei segítségével biztosítja azt is, hogy a rendszereiből készített PVC ablak és ajtó profilok, az általuk garantált termékminőséggel, méltó módon emeljék valamennyi otthon értékét.

A piaci sikerek, illetve szakmai elismerések alapján joggal mondható, hogy a Panorama PVC ablak és ajtó profil termékcsalád a hazai profilgyártás történetének egyik legsikeresebb képviselője. A PVC ablak és ajtó profil termékek minősége az átlagostól eltérő, magasabb műszaki paraméterek, a sajátos külső formavilág, illetve a rugalmas rendelkezésre állás mind a márka imizsét erősítik, amelynek alapjai már több mint 30 évvel ezelőtt lefektetésre kerültek.

A rendszerből gyártott és a cég fennállása óta eladott több millió PVC ablak egység önmagában is egy olyan magas használati értékkel bíró produktumot jelöl, amelynek záloga a vállalat történeti múltjában keresendő. A Panorama PVC ablak és ajtó profil termékcsalád palettáján megtalálhatók mindazon termékek, amelyek az európai nyílászáró piac kereslete szempontjából domináns szereppel bírnak.

A legmagasabb műszaki paramétereket és sajátosan egyedi kvalitásokat felvonultató, a legszigorúbb RAL előírásokat is teljesítő (MD) 3 és 5 levegőkamrás PVC ablak és ajtó rendszerek, akárcsak az alacsonyabb technikai színvonalat képviselő, az MSZ EN 12608-2003 szabvány által enyhébb elbírálás alá eső B-kategóriás 3 és 5 légkamrás széltömítéses PVC ablak és ajtó rendszerek. A 3 kamrás PVC ablak és ajtó rendszerek beépítési mélysége a piacon elfogadott 58 mm-es szélességet, míg az 5 kamrás PVC ablak és ajtó rendszereké a piaci átlagnál jóval erősebb karakterisztikájú 75 mm-es szélességet tudhatja magáénak.

A PVC ablak és ajtó rendszerekhez tartozó számtalan kiegészítő profil (toldók, sorolók, alumíniumborítások, könyöklők, zsalugáterek stb.) garmadája szintén a legkülönfélébb kivitelezési alternatívákat kínálja, és egyúttal lehetőséget nyújt a különböző, egyedi konstrukciók elkészítésére is.

Cégünk szolgáltatásai:


- Alkalmazástechnika
- Kereskedelem

Szolgáltatásainkról bővebben

- Alkalmazástechnika


A kft. termékeinek átlagon felüli értékét, a Panorama profilrendszerekből gyártott PVC ablak és ajtó fajták kiváló műszaki paramétereit, azok mindennapi használhatóságát egy nagyon jól felkészült, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező team garantálja.
A BC Ablakprofil Kft. alkalmazástechnikai csapata ezen túlmenően valamennyi Panorama PVC ablak és ajtó rendszert konfekcionáló ablaküzem tevékenységét a legkülönfélébb, alábbiakban is nevesített szolgáltatásokkal segíti:

Konfekcionáló gépek, berendezések esetében
- Tanácsadás.
- Telepítés-tervezés.
- Beszerzés.
- Telepítés-beüzemelés.
- Gyártástechnológia ismeretek, know-how átadása.
- Rendszerspecifikus gyártóeszközök, szerszámok biztosítása emü. szerződés alapján.
- Szakemberek tanműhelyben, illetve gyártói telephelyen történő betanítása.
- Gyártáselőkészítő program adatokkal történő feltöltése, telepítése, karbantartása.
- Igény szerinti gyártási-fejlesztési lehetőségek kutatása, új anyagok, kiegészítők tesztelése, új gyártástechnológiai módszerek kifejlesztése.
- Gyártástechnológiai folyamatok ellenőrzése, alkalmazástechnológiai jelenlét biztosítása,
hőtérképek, statikai számítások elkészítése.
- Gyártástechnológiai kivitelezési lehetőségek leellenőrzése.
- Minőségtechnikai tesztek, töréspróbák elvégzése.
- Minőségbiztosítási rendszer megtervezése.
- Szakszerű PVC ablak és ajtó beépítés folyamatainak elsajátítása.
- Marketingtevékenység kialakítása, szakmai jellegű rendszergazdai támogatás biztosítása.

- Kereskedelem


Kereskedelmi, logisztikai lehetőségeink hozzáigazítása partnereink elvárásaihoz: számunkra ez az egyik legfontosabb ismérve a stabil, hosszú távú együttműködés kialakításának és fenntartásának. Ahhoz, hogy gyártópartnereink környezetének, mindennapi termelésének problémáit, azok súlyát megfelelő empátiával kezelhessük, folyamatosan figyelemmel kell kísérnünk mind a hazai, mind a nemzetközi PVC ablak piacot meghatározó általános jelenségeket.
Ahogy a PVC ablak vásárlás, úgy maga a konfekcionálás is egy komplex tevékenység, amely csak folyamatában érthető meg, és csak is ezáltal lehet sikerre predesztinálva. A piac és gyártópartnereink igényeinek, elvárásainak figyelmen kívül hagyása súlyos károkat hordozhat magában, amelyek negatív hatásai kíméletlenül felerősödhetnek a kft. jövőjében. Ennek jelentőségét megértve igyekszünk szinte minden tekintetben felnőni a piac által diktált elvárásokhoz és partnereink egyedi igényeihez egyaránt.

Termékeinkről bővebben

- Termékek


Ahogy azt már korábban említettük, a Panorama PVC ablak és ajtó termékcsalád palettáján megtalálhatók mindazon termékek, illetve kiegészítők, amelyek az európai nyílászáró piac kereslete szempontjából domináns szereppel bírnak. A különböző rendszerek és az általuk kínált előnyök természetesen a legszignifikánsabban a belőlük gyártott késztermékek formájában nyerhetnek visszaigazolást.

- Kiegészítő termékek


A PVC ablak rendszerekhez tartozó számtalan kiegészítő termék (szellőző, belső könyöklő, zsalugáter, rovarháló stb.) szintén a legkülönfélébb kivitelezési alternatívákat kínálja, amelyek által lehetőség nyílik a Panorama PVC ablak egyediségének hangsúlyosabb kiemelésére.

- PVC ablak és ajtó fajták színpalettája


Színek és alternatívák nélkül nem csak a PVC ablak és ajtó rendszereink választéka lenne szegényebb. A Panorama PVC ablak és ajtó elemeinek egyedülálló formavilágát mintegy 35 különféle akrillfólia teszi még változatosabbá. A profilok felültére a fóliák által, úgynevezett pregnálási eljárással felvitt modern színek tartósságát a legkorszerűbb gyártástechnológia alkalmazása, illetve az Európa-szerte elismert minőséget jelentő Renolit márkanév garantálja.

PVC ablak és ajtó profilrendszer-áttekintő


Az alábbiakban a teljes (PA 2000 és PA 3000) PVC ablak és ajtó profilrendszer-áttekintő táblázatot láthatják:

ÍZELÍTŐ PVC ABLAK KÍNÁLATUNKBÓL

Panorama 2000 PVC ablak típusok


- Panorama 2000 - széltömítéses PVC ablak (AD) konstrukció:
Egyszerű formavilága, valamint műszaki paraméterei által elérhetővé teszi a PVC ablak ezen fajtáit azon vásárlók részére is, akik csupán kisebb összeget tudnak nyílászáró vásárlására fordítani, de mégsem szeretnének lemondani a műanyag termékek által kínált komparatív előnyökről.

- Panorama 2000 - középtömítéses PVC ablak (MD) konstrukció:

A 3 levegőkamrás PVC ablak szerkezetek prémium kategóriás képviselője. Ebben a termékszegmensben szinte egyedülállóan hordozza azon előnyös technikai, illetve formai tulajdonságokat (középső PVC vízgát, 3 soros tömítő rendszer, kétlábas üvegezőléc, ólommentes receptúra stb.), amelyek által az ebből gyártott produktumok vásárlóit átlagon felüli használati értékkel ajándékozza meg.

Panorama 3000 PVC ablak típusok


- Panorama 3000 - széltömítéses PVC ablak (AD) konstrukció:
5 levegőkamrás, széltömítéses rendszer, amely a 75 mm-es beépítési mélysége, illetve a 3 mm-es külső falvastagsága által magasan kitűnik a hasonló típusú, konkurens termékek közül.

- Panorama 3000 - középtömítéses PVC ablak (MD) konstrukció:

75 mm-es beépítési mélységével, 3 mm-es külső falvastagságával, a középső PVC vízgát által biztosított kiemelkedő hő- és hangszigetelő tulajdonságával, valamint az alacsony tok/szárny keretegyüttesével az 5 légkamrás PVC ablak profilrendszerek élmezőnyébe tartozik. A CaZn bázisú stabilizátor pedig a környezetvédelem melletti elhivatottságról tesz tanúbizonyságot.

PVC ablak társoldalai

websas.hu Kategorizalt linkcsere oldal. LINKTAR.hu"

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu