Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
GALLION Kft.
 
Cím: 5600 Békéscsaba, Urszinyi Dezsőné utca 23.
Postázási cím: 5600 Békéscsaba, Bajza u. 19.
Telefon: 0666529300
Fax: 0666529310
Nyitvatartás:
hétfő08.00 - 17.00
kedd08.00 - 17.00
szerda 08.00 - 17.00
csütörtök08.00 - 17.00
péntek08.00 - 17.00
szombat09.00 - 12.00
vasárnap---- - ----
Szervíz nyitvatartása: csak hétköznapokon
Vasárnap zárva
Zöldkártya ügyintézés szombaton is
Térkép:A GALLION KFT. 1995 óta foglalkozik PEUGEOT gépkocsik forgalmazásával és szervizelésével. Az alapítás óta több mint ötezer megelégedett vásárlónk döntött úgy, hogy részesévé válik a Peugeot birodalom által kínált előnyöknek. Cégünk az elmúlt évek során óriás léptekkel fejlődött, melyben a Peugeot márkának "oroszlánrésze" volt.


Jelenleg hat önálló üzletágban harminchárom munkatársunk biztosítja ügyfeleink minőségi kiszolgálását.

- Új autó értékesítés
- Használt autó értékesítés
- Motorkerékpár értékesítés
- Vevőszolgálat
- Alkatrész értékesítés
- Bérautó
- Hitel- és biztosítási ügyintézés


A Peugeot által képviselt kifinomult formavilág, a dinamizmus, és az elkötelezettség az, ami meghatározza a Gallion Kft. minden szolgáltatását és munkatársai hozzáállást, és abban, amit nyújt. Az 1995-óta tartó töretlen fejlődésben meghatározó az innovációs hajlam, ami ugyancsak Peugeot-s tulajdonság. Így elmondhatjuk, hogy nagyon széles spektrumon elégítjük ki ügyfeleink igényét. Az autózás szenvedély, és mi meg is teremtjük ehhez a profi hátteret.

A Peugeot Gallion "a minőség Kovácsa", mert mi átérezzük, és tudjuk: Vezetni mindig élvezet


"Munkánk során mindig csapatban gondolkodunk, mert tudjuk, hogy csak így juthatunk el a legfontosabb célunkig: megőrizzük az Ön elégedettségét!" - Kovács Pál (tulajdonos ügyvezető)


Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégvezetők
NÉV POZÍCIÓ TEL.: FAX.: MAIL:
Kovács Pál tulajdonos ügyvezető 0666529304 0666529310 kovacspal@peugeotgallion.hu
Kis Ferenc marketing vezető 0666529312 0666529310 marketing@peugeotgallion.hu
Selmeczy Ákos értékesítési vezető 0666529301 0666529310 selmeczy@peugeotgallion.hu
Krnács András vevőszolgálati vezető 0666529313 0666529310 vevoszolgalat@peugeotgallion.hu
Szolgáltatások

Peugeot 207 és Peugeot 207 SW

Egy Peugeot 207tulajdonosának lenni sokkal több, mint csupán egy kiváló autó tulajdonosának lenni. Amikor Ön kiválaszt egy Peugeot modellt, nem csak egy bizonyos designt vagy motorizációt vásárol. Egy Peugeot 207 modellel Ön egy olyan márka világlátásának esszenciáját vásárolja meg, melynek legfőbb célja az Ön igényeinek való megfelelés.

Ezt a következő négy szóban lehet a legjobban összefoglalni: esztétikum, dinamizmus, biztos érték és innováció. Négy érték, mely minden Peugeot modellben tökéletes egységként forr össze.

Hogy mindez miben nyilvánul meg az Ön számára? Egyrészt a szépségben. Kifejező design és tiszta vonalak, kiváló tradíciók nyomdokán. A bizalomban is, természetesen. Gépkocsiink gyártása a legszigorúbb minőségi előírások betartásával történik, azért, hogy tökéletes terméket, és ez által a megbízhatóság nyugalmát nyújthassuk át Önnek. És végül, de nem utolsósorban intelligenciát. Modelljeink innovatív megoldásai kiszolgálják az Ön minden igényét és megelőlegezik a jövő technikáját.

Ez a négy alapérték a génjeinkbe van kódolva. Megtalálja őket minden Peugeot modellben. Így lehet tökéletes a harmónia Ön és gépkocsija között…

Külső elegancia

Dinamikus külső, erőt sugárzó forma, feszes vonalak. Tömeg és kiterjedés rafinált egyensúlya: mint a ragadozók általában, a 207 is a mozgékonyság és az erő megtestesítője.

Nagy, nyitott szájára ívelő motorházteteje, lesben álló ragadozóra emlékeztető tekintete, kompakt és tömör hátsó része: vonalaiban az erő megzabolázhatatlansága fejeződik ki.

A Peugeot 207 nem bezártságra született! Épp ellenkezőleg, a mozgás örömét testesíti meg. Hogy milyen mértékben, az az Ön választásán is múlik, azon, hogy Ön a klasszikus vagy a sportos stílust kedveli inkább, hiszen a 207 többféle, energikusnál energikusabb változatot kínál.

A Peugeot 207 SW-t felső kategóriát idéző helykínálata, egyedi, világos beltere és meglepő praktikuma teszi egyedivé, különlegessé. A 207 SW szélvédőjének megnyújtásával kialakított 1,1 m2 panoráma-üvegtető hihetetlen fényt biztosít az utastérben és légies folytonosságot a külső designban.

Új generációs, dinamikus és egyterű/kompakt körvonal ez. A hátsó lámpák és a csomagtartó íve a 207 SW sportosságát és dinamikusságát emelik ki, a robusztusság és tekintélyt parancsoló méret mellett. A nyitható csomagtartóablak az ablaküvegek sorában a praktikum mellett a kültér és a fény felé való nyitottságot szimbolizálja. Minden kis részletében egyszerre dinamikus és könnyed, a praktikumot az esztétikummal ötvözi. változattól függően


Külső felfedezés

Mint a ragadozók általában, a Peugeot 207 is a mozgékonyság és az erő megtestesítője. Vonalaiban az erő megzabolázhatatlansága fejeződik ki. A 207 nem bezártságra született. Épp ellenkezőleg! A mozgás örömét testesíti meg!

Belső elegancia

A Peugeot 207 vezető pozíciójára jellemző kivételes tulajdonságok menet közben nyilvánulnak meg leginkább, azon vezetést segítő innovatív szolgáltatások révén, melyek aktív szerepet játszanak az Ön kényelmének és biztonságának fokozásában.

A tempomat és a sebességhatároló funkciók lehetővé teszik a rögzített menetsebesség folyamatos fenntartását, illetve a kívánt sebességhatár betartását. Az esőérzékelős automata ablaktörlő az első, szélvédőre hulló esőcseppek hatására törölni kezd. A belső, elektrokróm visszapillantó tükör erős fény hatására elsötétedik, megakadályozva, hogy a hátunk mögött közlekedők elvakítsanak. A keréknyomás-érzékelő jelez, ha valamelyik kerékben csökken a nyomás vagy defektet kaptunk. A tolatóradar grafikus és hangjelzéssel tájékoztat a hátunk mögött található esetleges akadályokról. Kiszállva, a Peugeot 207 lezárásával a visszapillantó tükrök automatikusan behajtódnak.

A Peugeot 207, intelligenciája révén, a külvilággal is kommunikál. Amikor Ön kedvenc műsorát vagy albumát hallgatja az MP3-kompatibilis rádió-CD-n, praktikus szolgáltatásként, a listamód segítségével megjelenítheti a fogható adókat és ki is választhatja azokat. A tökéletes hanghatást a 240 watt teljesítményű JBL-rendszer garantálja.

A kiváló audiokomfortot a 6 ponton elhelyezett 8 hangszóró, és egy, a csomagtartóban elhelyezett integrált mélysugárzó doboz biztosítja. Az RT4 GSM telefonmodul segítségével Ön a kommunikáció egy magasabb dimenziójába léphet. A modul szabad kommunikációt biztosít, miközben Ön a vezetésre koncentrálhat.

Bluetooth® telefonkihangosító rendszer is rendelhető opcióként. Az RT4-rendszer részét képező hívásfunkciót (Peugeot-oroszlán) a márkaszervizekben a kívánt segélyhívó számra lehet programoztatni, így veszély esetén egy gombnyomásra kapcsolatba léphetünk a mentőkkel vagy a rendőrséggel.

Fontos számunkra, hogy Ön jól érezze magát új gépkocsijában, hisz a Peugeot 207 hosszabb utakon is tökéletes társa lesz. Helyezkedjen el kényelmesen, állítsa be a vezetőülés magasságát és a háttámla dőlésszögét, a kormány magasságát és mélységét. Az ülés háttámlája, ergonomikus kialakítása révén, tökéletesen tartja a hátát. A műszerek hozzáférhetősége és az optimális mozgásszabadság azt az érzetet kelti, hogy az autót kifejezetten az Ön „méretére szabták”.

A Peugeot mérnökei úgy alakították ki a vezetőpozíciót, hogy az bármilyen termetű vezetőnek tökéletes kényelmet garantáljon, közvetlen hozzáféréssel a központi kezelőszervekhez, a rádió-CD-hez és a klímaberendezéshez

A kétzónás automata klímaberendezésnek köszönhetően Ön és utasa külön-külön állíthatja be a megfelelő hőmérsékletet. A Peugeot 207 kínálta kényelem és odafigyelés azonban nem érhet itt véget: az autó szériafelszereltségként tartalmazza az első elektromos ablakemelőt, a távirányítóval ellátott központi zárat és az 1/3–2/3 arányban dönthető hátsó üléspadot. És ne feledkezzünk meg a légbefúvók felett elhelyezkedő illatszóróról sem, mely az Ön kedvenc illatával tölti be az utasteret. A belső térben uralkodó tökéletes csend a Peugeot mérnökei által, a hangszigetelés terén elért kiváló eredményeknek köszönhető.

„Vigyen magával mindent, amit csak akar...
...és akit csak akar, a 207 SW varázslatos variálhatóságának köszönhetően”A Peugeot 207 SW-vel a variálhatóság és a kényelem új dimenzióit fedezheti fel: a belső teret a legváltozatosabb igényeknek megfelelően alakíthatja, legyen szó családi utazásról, nyaralásról, vagy éppen nagyobb méretű, különleges formájú tárgyak szállításáról.

A hátsó ülések 2/3–1/3 arányban osztottan vagy egyben is dönthetőek, az így kialakított teljesen egyenes felületű térben terjedelmes csomagok szállítása is egyszerűen megoldható. A Peugeot 207 SW 428 literes csomagterét 1433 literesre növelhetjük az ülések lehajtásával. A csomagtér felnyitható ablakának segítségével könnyen és gyorsan hozzáférhetünk a csomagtérhez, akár kellemetlen parkolási körülmények esetén is

Szenvedély: A megzabolázott erő


Benzines motorizációk:

1.4 75 LE
A Peugeot 207 belépő motorizációja berline és SW változathoz egyaránt rendelhető. Dinamikus haladást, csendes és rendkívül gazdaságos üzemmódot garantál. A vezetés öröme felesleges kiadások nélkül!

1.4 16v 90 LE
A 206 berline 16 szelepes 90 lóerős motorját változó szelepvezérléssel látták el, mely növeli a hatásfokot és a teljesítményt, illetve csökkenti a fogyasztást. Elevenség, dinamizmus és gazdaságosság egy motorban! 5 sebességes, robotizált váltóval rendelhető.

1.4 VTi 16v 95 LE
A 207 motorházteteje alatt a PSA és a BMW közös fejlesztése: 1397 cm3 hengerűrtartalom, 95 lóerő, 16 szelep, változó szelepvezérlés…
A kormány mögött életerő és energia, melyet a modern, 5 fokozatú manuális váltóval rendelhető motor ad. Igazi öröm!

1.6 VTi 120 LE
Melyik stílust szereti igazán? A temperamentumosat vagy inkább az engedelmeset? Ez a 16 szelepes, 1598 cm3-es motor mindkét igénynek megfelelhet. Energikus indulást, dinamikus haladást, vagyis kitűnő vezetési élményt garantál mind berline, mind SW változatoknál. 5 ajtós és SW változatokhoz 4 fokozatú automataváltóval is rendelhető.

1.6 16v Turbo 150 LE
Ha a PSA és a BMW összefog egy új motor közös fejlesztése érdekében, az eredmény biztos, hogy felül fog múlni minden várakozást! A 206 berlinehez rendelhető motor rendkívüli nyomatéka magas szintű, sportos haladást és már alacsony fokozatokban is dinamikus gyorsulást garantál. Vezetési élmény, mely egyszerre csábít mosolyra… és elképedésre.

1.6 THP 16v 175 LE
Kétliteres szívómotorokat is megszégyenítő teljesítmény jellemzi a Peugeot 207 RC turbófeltöltős motorját, mely innovatív, és a kategóriában ritkán alkalmazott technológiákkal hívja fel magára a figyelmet.
Közvetlen benzinbefecskendezés, mely maximális teljesítményt biztosít mérsékelt fogyasztás mellett; overboost, mely a töltőnyomás átmeneti növelésével még nagyobb nyomatékot biztosít; Twin Scroll technológia, ami a turbó reakcióidejét csökkenti, ezáltal megszünteti a turbólyuk jelenségét. Az eredmény pedig a kimagasló vezetési élmény, köszönhetően az energikus gyorsulásnak és a bármely fordulaton jól húzó motornak.


Dízelmotorizációk:

1.4 HDi 70 LE
Hatékony és modern, közös nyomócsöves befecskendezéssel ellátott HDi-motor. Ez a rugalmas és nyomatékos erőforrás, a hozzá kapcsolódó 5 sebességes manuális váltóval remek párost alkot, kifejezetten csendes, dinamikus haladást garantálva. Berline változathoz rendelhető.

1.6 16v HDi 90 LE
A PSA-csoport mérnökei a fogyasztás további optimalizálása érdekében minimalizálták a motor tömegét. Az 1750 ford./percnél leadott 215 Nm nyomaték és az 100 kilométeren 5 liter alatti vegyes fogyasztás dinamikus, ugyanakkor rendkívül takarékos üzemet biztosítanak mind berline, mind SW változatoknál.

1.6 16v HDi 110 LE
Rendkívül dinamikus motor, kiváló gyorsulással, a tökéletes vezetési élmény szolgálatában, mely mind berline, mind SW változatokhoz rendelhető. A részecskeszűrővel (FAP) szerelt motor maradéktalanul megfelel az EURO4 követelményeinek, és kifejezetten környezetbarát. A részecskeszűrő felfogja, majd elégeti a kormot. Magas szintű technológia a teljesítmény, a kényelem és a környezetvédelem szolgálatában…

5 fokozatú robotizált manuális váltó
Az 5 fokozatú robotizált manuális (2-Tronic) váltónak köszönhetően szabadon választhatunk a kényelmes, városban ideális automatikus, és a dinamikus manuális üzemmód között. 5 ajtós változathoz rendelhető.

Részecskeszűrő berendezés (FAP)
A részecskeszűrő berendezés porózus szerkezete felfogja a rajta áthaladó kipufogógázok szénrészecskéit. A berendezés fontos része a károsanyag-kibocsátás csökkentésére irányuló stratégiának, ugyanakkor nem csökkenti az autó szolgáltatásait és a vezetés örömét.

Bizalom

Optimalizált felfüggesztés, hatékony fékrendszer, optimális stabilitás az ESP technológiának köszönhetően…
A 207 intelligens, aktív biztonsági berendezései tökéletes védelmet garantálnak Önnek és utasainak.”


A Peugeot 207 úttartását optimalizálták: a tökéletesített McPherson első futómű állandó értéken tartja a kerékgeometriát, és precíz kormányzásról gondoskodik. A csatolt lengőkaros hátsó futómű teljesen új, és mindenben megfelel a 207 fizikai jellemzőinek. A tökéletesített elektromos szervokormány mind városban, mind országúton roppant mozgékonnyá teszi a Peugeot 207-et. A rásegítés a motor fordulatszámától függetlenül, folyamatosan, észrevehetetlenül változik. A kormány gyorsan és határozottan áll vissza középhelyzetbe.

Hogy különleges helyzetekben is tökéletes vezetési élményt garantáljon, a 207-et teljes, többféle szolgáltatást magában foglaló fékrendszerrel látták el:
- A blokkolásgátló (ABS) hirtelen fékezéskor kiküszöböli a kerekek teljes blokkolását.
- A kerekenkénti fékerő-szabályozás nagyobb és pontosabb fékhatást biztosít.
- A vészfékrásegítés szükség esetén plusz fékerőt biztosít.

Az ESP még két kiegészítő szolgáltatást nyújt:
- A kipörgésgátló kisebb tapadás esetén óv meg a kerekek kipörgésétől.
- A stabilitáskontroll szélsőséges dinamikai helyzetekben segít az egyensúly fenntartásában, megakadályozva az alul- vagy túlkormányozást.

A Peugeot 207-ben az ESP hatékonyságát még három új funkció növeli:
- Az adaptív ESP kanyarban, a sebesség függvényében módosítja a féknyomást a teljes körű stabilitás érdekében.
- Az alulkormányozottság-kontroll (UCL: Understeer Control Logic) több kereket fékezve avatkozik be alulkormányozottság esetén.
- Az SSP (Steening Stability Program) kapcsolatot teremt az ESP és a szervokormány között a jól tapadó kerekek erőteljesebb fékezésével és enyhe rákormányzással segít csökkenteni a fékutat és megőrizni a stabilitást. (1.6 HDi és 1.6 THP változatokhoz rendelhető.)A Peugeot 207 egyik célja, hogy széles körű, hatásos védelmet nyújtson utasainak.
Ezért mindenre gondol. Még a kiszámíthatatlanra is...


A Peugeot 207 az Euro NCAP tesztprogram felnőtt utasvédelmi vizsgálatán a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el. A 207 karosszériája nagymértékben elnyeli az ütközési energiát. Frontális ütközés esetén a biztonsági kormányoszlop csak korlátozott mértékben mozdul el az utastér felé. Vezetőoldalon az aktív lábtámasz csökkenti a lábsérülés lehetőségét, programozott elmozdulása révén.

Oldalütközéskor a karosszéria oldalváza és felső struktúrája nyeli el az energiát, és biztosítja a túlélőteret. Az első biztonsági övek pirotechnikai övfeszítőkkel és överő-határolóval, a hátsó 2 pedig överő-határolóval van ellátva. Be nem kapcsolásukra jelzés figyelmeztet.

Az utasok védelmét szolgáló további berendezések:
- adaptív, az ütközés erősségéhez alkalmazkodó vezető- és utasoldali légzsákok
- oldallégzsákok a vezető és az utas felsőtestének védelméért
- és első és hátsó függönylégzsákok az elöl és hátul utazók fejének védelméhez.

Hátul a két szélső ülőhely Isofix rögzítési ponttal van ellátva, a gyermekülés biztonságos elhelyezése érdekében. Az utasoldali légzsák semlegesíthető, így az első utasülésben menetiránynak háttal elhelyezhető egy gyermekülés.

Az Euro NCAP gyermek utasvédelmi vizsgálatán a Peugeot 207 négycsillagos eredményt ért el. Az új európai irányelvnek megfelelően a motorház kialakításával csökkentették az elütött gyalogos sérülésveszélyét. Az Euro NCAP gyalogosvédelmi teszten a 207 háromcsillagos eredményt ért el. Értékének védelmében a Peugeot 207 magas szintű feltörés elleni biztonságot is garantál: a zár sérülését elforgó zár akadályozza, mely idegen tárgy behelyezésekor „üresen forog”, a lopás elleni további védelmet kódolt indítás-gátló, szuperretesz vagy riasztó biztosíthatja.

Felszereltségi szintek


Urban

– ABS, elektronikus fékerőelosztó, vészfékrásegítés, automata vészvillogó
– Elektromos ablakemelő elöl – vezetőoldalon szekvenciális
– Fekete kilincsek és oldalvédő elemek, tükörházak a karosszéria színében
– Késleltetett belső világítás, hazakísérő fény
– Központi zár távirányítóval
– Léptetőkódos indításgátló
– Négy irányban állítható kormányoszlop, állítható magasságú vezetőülés
– Osztottan dönthető hátsó üléspad és -támla
– Pirotechnikai övfeszítők elöl, överő-határoló elöl-hátul
– Sebességfüggő szervokormány
– Vezető- és utasoldali légzsákok, aktív lábtámasz vezetőoldalon


Trendy

207/207 SW Trendy = Urban felszereltség +
– Elektromosan állítható és fűtött visszapillantó tükrök
– Fedélzeti számítógép, külső hőmérséklet-kijelző
– Fehér műszerszámlapok, díszítés a középső szellőzők körül, puha műszerfalborítás, kilincsek és tükörházak a karosszéria színében
– Ködfényszóró
– Oldallégzsákok, figyelmeztetés az utasok öveinek bekapcsolására
– MP3-kompatibilis RD4 rádió-CD + 6 hangszóró, kormányoszlopról vezérelhető

207 SW Trendy Outdoor = Trendy felszereltség +
– 16"-os Outdoor könnyűfém keréktárcsák
– Alsó motorvédő lemez
– Fekete tetősínek
– Manuális klímaberendezés, hűtött kesztyűtartó
– Megemelt felfüggesztés
– Oldalvédő elemek


Premium

207 Premium = Trendy felszereltség +
– 16"-os könnyűfém keréktárcsák (1.4 VTi esetén 15")
– Bőrkormány és -váltó, dekorbetétek a középkonzolon, krómkeretes műszerek fekete vagy fehér számlappal
– Csomagtérháló
– Manuális klímaberendezés, hűtött kesztyűtartó
– Sportlökhárító krómozott légbeömlővel
– Színre fújt oldalvédő elemek


207 SW Premium = 207 Premium +
– Alumínium küszöbvédő a csomagtérben
– Alumínium tetősínek
– Hővédő szélvédő-üvegezés
– Megvilágított tükör a napellenzőben
– Nyitható csomagtartóablak
– Panoráma-üvegtető elektromos árnyékolóval
– Sötétített hátsó ablak
– Sport első ülések


Féline

Féline = Premium felszereltség +
– 17"-os könnyűfém keréktárcsák
– Automata fényszóró
– Automatikusan behajtódó visszapillantó tükrök, elektrokróm belső tükör
– Bőr/szövet kárpitozás
– Esőérzékelős ablaktörlő
– ESP és kipörgésgátló
– Hátsó szekvenciális elektromos ablakok (5 ajtós változatnál)
– Kanyarfényszórók
– Keréknyomás-ellenőrző rendszer
– Kétzónás, automata klímaberendezés
– Könyöktámaszok elöl (5 ajtós változatnál)
– Panoráma-üvegtető
– Sportváltógomb, alumíniumpedálok, szőnyeggarnitúra, oldalvédő elemek a karosszéria színében, sportlökhárító alumíniumrácsozattal, küszöbdíszítés
– Szekvenciális elektromos ablakemelő utasoldalon
– Tolatóradar


RC

Főbb felszereltség:
– 17"-os Pitlane könnyűfém keréktárcsák
– Alumíniumpedálok és sebességváltó gomb
– Elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrök
– ESP, SSP
– Háromküllős sportkormány bőrbevonattal
– Ködfényszóró
– Manuális klímaberendezés
– Oldal- és függönylégzsákok
– Rádió-CD MP3-lejátszóval
– RC ülések Alcantara kárpittal

Peugeot 207 CC


Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé és autentikus, játékos, elegáns kabrió. A CC úttörőjének számító Peugeot úgy adaptálta, fejlesztette a mai kor ízléséhez ezt a koncepciót, hogy az eredeti CC-szellemiség nem szenvedett csorbát.

A Peugeot 207 CC megörökölte a 207 berline figyelemre méltó erősségeit, amelyet jól kifejez a 207 modelljével azonos frontrész. A sportos és robusztus far már eltérő stíluselemeket mutat, melyek harmonizálnak az új motorváltozatokkal, a kiváló útfekvéssel és az eredeti stílussal.

Mindezek a jellemzők egy kivételes autó sajátjai, tökéletes harmóniában az Ön igényeivel. Az új 207 CC álmodozni, kalandozni hívja Önt, ugyanakkor tökéletesen megbízhat benne. A Peugeot 207 CC volánja mögött részese lehet a Peugeot sportos, dinamikus világának, tradíciójának és újító szellemiségének.

Kényelem

Az új Peugeot 207 CC felszereltsége a legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazza, így szolgálva az Ön elégedettségét. Az első ülés ergonomikus pozícióban tartja a vezető testét, kiváló vezetési kényelmet biztosítva az utazások során.

A hátsó ülésen kialakított helyek gyermekek számára vagy felnőttek rövid távú utaztatására alkalmasak. 4 elektromos ablakemelő, manuális vagy kétzónás automata klímaberendezés, szélfogó, aktív biztonsági bukóívek: minden részlet azt szolgálja, hogy a 207 CC minél intenzívebb élményt nyújthasson Önnek, hogy kényelme és biztonsága teljes lehessen.

1. A programozható hazakísérő fény (Follow Me Home) a gyújtás levétele után pár másodpercig égve hagyja a fényszórókat.
2. Az illatszóró kellemes érzetet nyújt az utastérben.
3. A kiegészítő üléseken gyermekeket, vagy rövid távon felnőtteket is utaztathatunk.
4. Küszöbvédők gondoskodnak a karosszéria védelméről.
5. Nagyméretű megvilágított és zárható kesztyűtartó.

A 207 CC motorpalettája

1.6 16v VTi 120 LE
Ez az 1598 cm3-es, befecskendezéses, 16 szelepes motor, mely a PSA és a BMW közös fejlesztése, egyszerre nyújt dinamizmust és nyugodt erőt. A VTi (Variable valve lift and Timing Injection – változó szelepemelés és -vezérlés) révén a motor a teljesítmény és a fogyasztás kitűnő kompromisszumát képviseli. Magas nyomatéka jó gyorsulást és vezetési élményt garantál, különösen automata sebességváltóval társítva.

1.6 THP 16v 150 LE
Amikor a PSA és a BMW összefognak egy új motor készítésekor, az eredmény minden várakozást felülmúl. Ez a benzinmotor kimagasló nyomatékértékeket mutat, így menetteljesítményei kiválóak, nagyfokú rugalmasság jellemzi már a legalacsonyabb fordulattartományban is. A vezetési élményhez a mosoly és az élvezet garantálva!

1.6 HDi 16v 110 LE
A HDi technológia (magas nyomású, közvetlen befecskendezés) 5 fokozatú manuális sebességváltóval társítva kitűnő rugalmasságot nyújt. Ez a motor rendkívül csendes és tiszta üzemű. Tervezésénél megkülönböztetett figyelmet kapott a környezet védelme is: részecskeszűrője (FAP) csökkenti a káros részecskék kibocsátását, miközben megőrzi a teljesítményt és a páratlan vezetési kényelmet.Forrás:

A tartalmi kialakítás forrásadatait és képeit a Gallion Kft., (Peugeot Gallion - Békéscsaba, Békés megye hivatalos Peugeot márkakereskedése, szervize, alkatrészkereskedője, robogó kereskedője) www.peugeotgallion.hu, valamint a Peugeot Magyarország www.peugeot.hu weblapja szolgáltatta.PEUGEOT 207 PARTNEROLDALAK:


                Linkgyujtemény.etabor.net    WYW kereső    WYW Globál Directory    Hun-Web Linkek

                Hun-Web Katalógus és Kereső    LinkBank    TopSite.hu - A web legjobbjai.   

                LINKTAR.HU    Linkcsere   Ingyen weboldal tervek, gyönyörű háttérképek, kikapcsolódás.   LinkSpace (linkcsere).

                websas.hu    Video-DVD-Centrum Toplista    Minden-s.hu Toplista   

Add a Startlaphoz
Osztályok
Peugeot típusú új személy és kishaszongépjármű értékesítés
Kapcsolat: Selmeczy Ákos
Telefon: 0666529300
Fax: 0666529310
E-mail: selmeczy@peugeotgallion.hu
Peugeot típusú személy és kishaszongépjárművek javítása, szervizelése, alkatrészkereskedelme
Kapcsolat: Krnács András
Telefon: 0666529300
Fax: 0666529310
E-mail: vevoszolgalat@peugeotgallion.hu
Használt autó kereskedés
Kapcsolat: Kovács Péter
Telefon: 0666529300
Fax: 0666529310
E-mail: kovacs.peter@peugeotgallion.hu
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu