Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Mátyus Kft.
 
Cím: 5000 Szolnok, Téglagyári út 14.
Telefon: 0656425783, 06209449325
Fax: 0656426277
Térkép:
Pénztárgépszalag, fénymásolópapir, irodatechnika, gps-ek, mobilkommunikáció. Cégünket, a Mátyus Kft.-t 1992-ben alapítottuk. Elsődleges célunk az volt, hogy minőségi kellékeket gyártsunk, beleértve a pénztárgépszalag tekercs, faxpapír és másolópapír számos típusának forgalmazását. Erre azért volt szükség, hogy szerviz szolgálati cégünket kiszolgáljuk, ahol irodatechnikával foglalkoztunk. Így kezdtünk el foglalkozni több (pl.: pénztárgépszalag tekercsek, parkoló automata tekercsek, POS terminál tekercsek, irodai papírok) termék kiszerelésével, forgalmazásával, majd 1994-ben megkaptuk a Pannon termékek forgalmazási jogát is.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
A Mátyus Kft. két lábon áll

Megmaradtunk a kellékgyártásnál, ahol különféle pénztárgépszalag, faxpapír, parkolótekercs, banktekercs félét gyártunk. A fejlesztések következtében készítettünk promóciós szalagokat. Már 5, 8 és 10 éves láthatósággal gyártunk hőpapírokat, de emellett találhatóak a termékskálánkon mozijegyek, beléptetők és egyéb kártyás termékek. Van egy oltalmilag védett emblémánk, az M-Business. E védjeggyel ellátott termékek esetében kft.-nk anyagi felelősséget vállal a termék minőségére. Termékpalettánkon másolópapírok és a teljes nyomtatvány-irodaszer termékskála megtalálható. A Téglagyári úton, 3000 nm-es alapterületen található kiszerelő üzemünk, ahol egy 850 nm-es üzemcsarnokban folyik a papíripari –; többek közt pénztárgépszalag –; termelés, kiszerelés, raktározás és nagykereskedelem. 2006-ban megszereztük az ISO 9001 minősítést. Fejlesztéseink eredményeként felszereltük üzemünket egy négy színnyomó FLEXO nyomdagéppel és egy automata vágó-hasító két színnyomó művel. Továbbá precíziós hasító gépek biztosítják az I. osztályú minőséget.

Cégünk másik üzletága a mobiltelefonok, műszaki termékek forgalmazása, szervizelése. Jelen vagyunk Szolnokon: a Baross úton és a Cora áruházban, továbbá Jászberényben, Törökszentmiklóson és Karcagon. Baross úti üzletünkben megtalálható a Mátyus Kft. teljes termékpalettája (többek közt pénztárgépszalag tekercsek, parkoló automata tekercsek, POS terminál tekercsek, irodai papírok), ahol nagy figyelmet fordítunk kiemelt termékeinkre: a GPS-ekre, laptopokra és a mobiltechnológia felhasználásával a non-voice szolgáltatásokra, melyek lehetőséget biztosítanak mindenféle adat továbbításra (e-mail, net, stb.). 2007-től a Speedshop Kft. partnereiként folytatjuk tevékenységünket.

Szolgáltatásaink

Teljes körű irodai kiszolgálás, pénzügyi szolgáltatások, könyvelés
Nyomtatvány, irodaszer, pénztárgépszalag, számítástechnikai kellék rendelése telephelyre szállítással

Mobiltelefon szerviz
- Motorola
- Sony Ericson
- Szervizpont, shop in shop

Teljes körű Pannon ügyfélszolgálat
- Keretszerződés kötése
- Számlás és kártyás előfizetés értékesítése
- Részletfizetéses számlás előfizetés értékesítése
- Számlaküldési név-, cím / Levelezési név-, címmódosítás
- Kártyaszintű vagy Ügyfélszintű jelszó megadása, módosítása
- Kártyacsere, számcsere
- Átírás kártyásról-kártyásra, számlásról-számlásra
- Tulajdonjog tisztázása
- Készülékcsere
- Cserekészülékek biztosítása
- Telefonszámla befizetése bankkártyával
- Telefonszámla befizetése készpénzzel

Saját gyártású M-Business termékek
- Pénztárgépszalag tekercsek
- Faxpapírok
- Pparkoló automata tekercsek
- POS terminál tekercsek
- Irodai papírok
- Fénymásolópapírok
- Leporellók
- Nyomtatványok
- Irodaszerek
- M. Bussines másolópapír
- Számítástechnika
- Laptopok
- Számítógépek
- Nyomtatók
- Kellékek

Termékeink

Pénztárgépszalagok, tekercsek
A piac vezető minőségét keresse a Mátyus Kft.-nél
Cégünk egyik legfontosabb és legismertebb tevékenységi köre a kiváló minőséggel és ár-érték aránnyal rendelkező pénztárgépszalag gyártás és forgalmazás. Több évtizedes szerviztapasztalatunk, illetve a legelismertebb forgalmazókkal, számítástechnikai és irodatechnikai szervizekkel való folyamatos kommunikációnk teszi lehetővé, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk a fogyasztói igényekről, valamint azokról a követelményekről, amelyek ismeretében lehetőségünk van arra, hogy kiváló minőségű, felhasználóbarát pénztárgépszalag terméket a törvényi előírásokkal összhangban készítsünk el és hozzunk forgalomba.

Az általunk gyártott és forgalmazott pénztárgépszalag, illetve tekercs típusok

Normálpapíros, egypéldányos pénztárgépszalag, illetve tekercs

Ezen típusú pénztárgépszalag félék esetében 55 és 60 gr/m2 grammsúllyal rendelkező papírjainkat ajánljuk, melyek esetében a fehérség, illetve egyéb mechanikai tulajdonságok alapján a fogyasztó igényei határozzák meg, hogy mely anyagból készüljenek a különböző pénztárgépszalag, valamint kasszatekercs fajtáink.

Két-, illetve hárompéldányos öníró, illetve önátíró tekercs, pénztárgépszalag

A többpéldányos pénztárgépszalag tekercsek gyártása során több alapanyaggyártó termékeit is teszteltük, és ezen tesztek, valamint a fogyasztói visszajelzések alapján választottuk ki azon CB-CF-SC, valamint SCCB anyagokat, melynek használata során biztosan kizárható a pénztárgépszalag tekercsek csúszása, illetve megakadása, amely sok esetben komoly problémát jelent a felhasználás során.

Hőpapíros pénztárgépszalag tekercsek

Napjainkban egyre elterjedtebbek a hőpapírral működő pénztárgépek, hiszen gazdaságos, egyszerű működést biztosítanak, ezért mind nagyobb az igény az ilyen fajta pénztárgépszalag tekercsekre. Ne higgyen a piac megtévesztésére alapozó, a törvényi előírásokat figyelmen kívül hagyó pénztárgépszalag forgalmazóknak, válassza a garantált minőséget, melyet minden gyártó –;SEIKO, EPSON, IBM- elismer.
Hosszú évek tapasztalatai alapján, illetve a laboratóriumi teszteredmények segítségével sikerült kiválasztani azt az alapanyagot, amely helyes tárolás mellett garantálja, hogy a pénztárgépszalag tekercsre nyomtatott kép valóban látható legyen a kívánt intervallumon belül. Jelenleg tehát az egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb minőséget biztosító gyártó,a JUJO Thermal pénztárgépszalag alaptekercseit használjuk pénztárgépszalag kasszatekercseink alapanyagául, és bátran mondhatjuk, hogy a nyomatminőséggel és tárolhatóságával kapcsolatban negatív visszajelzéssel nem rendelkezünk.
A pénztárgépszalag tekercsek vágása, kiszerelése folyamán nagy jelentőséggel bír, hogy a késztermék teljesen megfeleljen a nyomtató gyártó előírásainak, tehát pontosan azokkal a paraméterekkel rendelkezzen, amelyeket az adott készülék gépkönyvében megtalálhatunk. Az elmúlt évek fejlesztései nyomán sikerült olyan technikai újításokat létrehoznunk, amelyek 100 százalékban garantálják a pénztárgépszalag tekercsek pontos mérettartását, kiküszöbölik a végjelzés hiányának lehetőségét, így elmondható, hogy a Mátyus Kft. gépsorairól lekerülő pénztárgépszalag fajták minden tulajdonságukat vizsgálva a piac csúcsminőségét képviselik.

Pénztárgépszalag társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu