Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Safetronics-Hungary Kft.
 
Cím: 1195 Budapest, Ady Endre út 176/A
Postázási cím: 1195 Budapest, Ady Endre út 176/A
Telefon: 06706564695
Nyitvatartás:
hétfő10.00 - 18.00
kedd9.00 - 17.00
szerda 9.00 - 17.00
csütörtök9.00 - 17.00
péntek9.00 - 17.00
szombat----- -
vasárnap----- -
JOZEF MURGAS ELEKTRONICS Részvénytársaságot 1998-ban alapították. A tervezet hordereje az elektronikus és mechanikus védelmi rendszerek, fegyverek és iratok raktározására használatos biztonsági berendezések (páncélszekrény fajták) és fém alapanyagú bútorok fejlesztésében, gyártásában és az áruelosztásában van, melyek védjegye SAFEtronics(R) Rt.

A SAFEtronics(R) védjeggyel ellátott termékek, többek között páncélszekrény típusok, az Orosz Federáció, Cseh Köztársaság, Szlovák köztársaság, Ukrajna, Fehéroroszország, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Szlovénia és több más európai államban kerülnek értékesítésre.

A SAFEtronics(R) védjegy nemzetközi védelemmel bír, a cég elsődleges célja, hogy megerősítse pozícióját a szlovák, valamint a külföldi piacon is.

Cégünk a SAFEtronics márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Kis- és nagykereskedelemmel, széf és páncélszekrény típusok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Ezenkívül fegyverszekrények, biztonsági ajtók, riasztó rendszerek forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartozik.
www.safetrronics.hu
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünk kínálata


A cég megrendelés esetén fejlesztési és szerkezeti munkálatokat is végez, biztonsági berendezések (páncélszekrény) és fémkonstrukciók gyártásához.

· Lakatosmunkákat, beszámítva a bádoglemezek feldolgozását táblás olló segítségével 6 mm vastagságig, lyukasztópréssel, melynek megnevezése TRUMATIC 240 és TRUMATIC 200, valamint szögletprés segítségével.
· Ellenállásos ponthegesztést, hegesztést CO2-dal.
· Lakkozást.

Termékeink műszaki jellege


- A biztonsági berendezések (páncélszekrény) alkalmassági vizsgának vannak alávetve, melyről hivatalos elismervény készül. A különböző páncélszekrény fajták alkalmassági vizsgáit hitelesített laboratóriumban végezték, mely a nyilvántartásban Trezor Test Kft. néven van beiktatva. A vizsgák a STN EN 1143-1 és a STN ČSN 1143-1 a 0,I, II, és III biztonsági osztályba voltak besorolva.
- A biztonsági berendezésekhez (páncélszekrény) hivatalosan elismert zárakat használnak, melyeket a Mauer cég gyárt. Ezek a zárak mechanikus – pillangó, továbbá LaGard számkombinációs zárak, nem utolsósorban a saját cég terméke a Safetronics és a Timelock – Sophia.
- Kezelés: hatjegyű kód, azaz 1 millió kombináció, illetve tízjegyű kód, azaz milliárd kombináció.

- Külső energiaforrás mellőzésével, az időszerű helyzet ellenőrzése a kijelzőn, illetve Led dióda segítségével.
- Változtatható elrendezés a biztonsági berendezés vagy páncélszekrény belső terében (polcok, bezárható kisszekrények).
- Megbízható és szilárd rögzítés a padlóba, vagy a falba, speciális csavarok segítségével.
- Színes kiszerelés, kitűnő minőségű két összetevőből álló poliuretán festék magas ellenálló képességgel, mechanikai megrongálás ellen.
- Színárnyalatok: antracit és fekete.
- Különleges megrendelésre a biztonsági berendezést, vagy páncélszekrény, szekrényt, megegyezés alapján, más színárnyalatban is lehetséges kérni.

Biztonsági berendezés és páncélszekrény javítás


- A komplett javítást a J. M. Elektronics Rt. kereskedelmi részlege biztosítja.
- Minden termékünkre jótállási és jótálláson kívüli javításokat is rendelhet.
- A javítási tevékenység keretén belül különböző típusú biztonsági berendezések vagy páncélszekrény fajták, amelyek más gyártótól származnak, kényszerű kinyitását is elvégezzük.

Termékeink:

- Biztonsági berendezések (páncélszekrény)
- Szekrények fegyverek megőrzésére
- Szekrények iratok elhelyezésére
- Speciális szekrények és rekeszek

Páncélszekrény választás: szakemberek tanácsai

TREZOR – általános utasítások:

- Objektumok, értékek, okmányok, ékszerek, fegyverek és pénzkészlet komplex alkotóelemeinek bebiztosítása.
- Az elhelyezett tárgyak, melyek tömege nem lépi túl az 500 kg-ot, a teljes biztonság érdekében szükséges a biztonsági berendezéseket, illetve páncélszekrény gyártó cég utasítása szerint rögzíteni, a falra szerelhető biztonsági berendezéseket vagy páncélszekrény fajtákat pedig beépíteni a falba.
- Abban az esetben, ha a biztonsági rendszer peremfalra van szerelve, szükséges a fal hőszigetelésére és a nedvesség kondenzálására is gondolni. Ilyenkor ajánlott a biztonsági rendszer hátsó belső falára egy körülbelül 3 cm vastagságú polistirén táblát helyezni.
- Ne rögzítsük a biztonsági berendezést vagy páncélszekrény típust kéménykivezető közelébe.
- A biztonsági berendezést, illetve páncélszekrény fajtát azért szükségszerű rögzíteni, mert 100 kg-ig aránylag könnyen elvihető és 500 kg-ig az ablakon is kidobható.
- Ha biztonsági berendezés (páncélszekrény) beszerelése a vevő által történik, szükséges olyan teret találni a rögzítésre, amely megfelel az előírásoknak, így például nem megfelelő a biztonsági rendszert puha betonba, illetve gipszkarton falba építeni, inkább válasszuk a kemény betonpadlót.
- A páncélszekrény beszerelésénél szükséges betartani a műszaki előírásokat és a munkamenetet.
- A páncélszekrény rögzítéséhez csak hivatalosan elismert rögzítő elemeket használjunk, más esetben veszélyeztetve van a biztonsági berendezés (páncélszekrény) érvényessége és jótállása.

Alapvető tanácsok a biztonsági rendszer típusának kiválasztásához:

A páncélszekrény kiválasztásánál minden esetben ajánlott összehasonlítani a kiválasztott terméket (páncélszekrény) más termékkel, és figyelembe kell venni a saját reális szükségletünket, ezek:
- Biztonság (hivatalosan elismert okmány, mely a biztonsági osztályba való besorolást tudatja.
- A páncélszekrény belső térfogata, amely az értékek elhelyezésére és megőrzésére szolgál.
- A páncélszekrény zárjának típusa, gyártója – minősége és lehetséges kombinációi: mechanikus, kulccsal nyitható. Mechanikus kombinációs: a használati kód nóniusz (kerekecske) segítségével van irányítva. Elektronikus: a használati kód billentyűzet segítségével irányítható.

Páncélszekrény zárak:

A páncélszekrény záraknál szintén ajánlott figyelembe venni a kényszerhelyzeteket és nem utolsósorban a kulcsok használatával való visszaélést.
- Kivitelezés és színes kiszerelés.
- Kereskedelmi ár, szállítási határidő, javítási feltételek.

A biztonsági berendezés (páncélszekrény) megítélése biztonsági szempontból:

Elvileg kétféle hivatalos okmány használatos:
- Nyilatkozat, amely megegyezik az STN illetve CSN EN 1143 – 1 általános és leggyakoribb szabályzatokkal
- Hivatalos okmány, melyet a Nemzetbiztonsági hivatal (NBU) adott ki a V,D,T,PT csoportokba való besorolás miatt.
Az említett okmányok a törvénykezés szempontjából fontosak. Ezeket az okmányokat és vizsgákat csak államilag elismert, cég vagy intézmény adhatja ki.

Páncélszekrény: tudnivalók, információk

Páncélszekrény helyzet hazánkban


A nyugati cégek milliókat fordítanak a vagyonvédelmi berendezések, ezen belül is a páncélszekrény típusok, zárak fejlesztésére. Idehaza ezen a területen más a helyzet: nálunk még az is természetes, hogy akárki másolhat páncélszekrény kulcsot, ami már önmagában is ellentmondás. Az igazság az, hogy valójában nincsenek jogi keretei a mechanikus vagyonvédelemnek. A gyakorlatban pedig nincsen szankciója, például annak, ha illetéktelen páncélszekrény kulcsot másol, állítják a szakértők. Most röviden arról adunk tájékoztatást, hogy miként tudhatják értékeiket még biztosabb helyen, és a páncélszekrény fajtákhoz kapcsolódó gyakorlati tanácsokat is adunk.

Bár a vagyonvédelmi törvény sok területét érinti a vagyonvédelemnek, így többek közt foglalkozik kamerafelállításnak a szükségességével, az elektronikus rendszerek működésének leírásával és a fegyveres őrök munkakörével, a mechanikus vagyonvédelem mégsem került a hatálya alá. Több éven át tartó egyeztetések eredményeképp most egy új törvényt szavazhat meg a Parlament, amelyben minden jel szerint már a mechanikus vagyonvédelem is benne foglaltatik. A vagyonvédelem számos gyakorlati területet érint: ilyenek a természetes vagy mesterségesen kialakított akadályok, a kerítés vagy az árok a kapuk, korlátok vagy a sorompók.

Minőségi páncélszekrény a biztonságért


Az épületek kialakítása nagyban meghatározza az illetéktelen személyek bejutásának sikerességét. Sokszor előforduló hiba az épület tervezésekor, hogy nem kerülnek előtérbe a vagyonvédelmi szempontok. Az értékőrzőket három kategóriába soroljuk: van adattároló-, tűzvédelmi- és páncélszekrény fajták. Ez utóbbi további két fajtára oszlik: léteznek páncélszobák, és páncéltermek. A kettő között a négyzetméterben kifejezett különbség tesz határvonalat. Két négyzetméter alatt szobáról, míg a fölött teremről vagy trezorról beszélünk. Ma egy-egy páncélszekrény beszerzésénél még a nagyvállalatok sem a szakembert hívják segítségül, hanem egyéni intuíciók, vagy ismerősi alapon beszerzett, sokszor téves információk alapján döntenek arról, hogy milyen páncélszekrény fajtára esik a választásuk. Pedig szerencsésebb és járhatóbb lenne az a megoldás, hogy ha egy mechanikus vagy vagyonvédelmi eszköz beszerzésekor az elérendő cél kerülne a vásárlás fókuszába.

Tehát fel kell tenni a következő lényeges kérdéseket: az eszköz technikai és egyéb tulajdonságai elegendőek-e a kívánt feladat teljesítéséhez? Tűz, betörés vagy rablás ellen nyújtja-e a maximális védelmet az adott páncélszekrény? De három fő szempontot mindenképpen érdemes figyelembe venni páncélszekrény beszerzésekor: mekkora az a belső térfogat, amire szüksége van a felhasználónak? Forintban kifejezve mekkora az összeghatár, amiért kockázatot kell vállalni? Mennyi pénz áll rendelkezésre a páncélszekrény vásárlására?

Egy tűzvédelmi szekrény, amennyiben az adattárolás céljait is szolgálja, több százezer forintba kerülhet. Ha csupán egy irattárolóra van szükség, bőven elegendő egy szimpla vagy duplafalú lemezszekrény megvásárlása. Egy adattároló, amely az adathordozók teljes körű védelmét biztosítja ugyancsak drága mulatság. Egy olyan eszköz beszerzése pedig, amely mindhárom feladatot ellátja, a kisember, de sokszor még a bankok számára is szinte elérhetetlen feladat.

A páncélszekrény elhelyezésére is ügyelni kell a támadhatóság csökkentése érdekében. Sokszor előfordul, hogy magánházaknál a páncélszekrény mint státusszimbólum jelenik meg, annak nem elrejtése, épp ellenkezőleg, szem előtt tartása a cél. De tudni kell, hogy a páncélszekrény elsőszámú védelme éppen annak rejtettsége. Fontos még az is, hogy megfelelően legyen rögzítve födémhez, falazathoz, lehetőség szerint riasztórendszerbe is legyen bekötve, amelynek eleme lehet nyitásérzékelő, fúrás- vagy testhang-érzékelő.

ÍZELÍTŐ PÁNCÉLSZEKRÉNY KÍNÁLATUNKBÓL

Szállodai páncélszekrény típusok

- HT1-17/38 páncélszekrény
Ez a páncélszekrény berendezés biztonságos, problémamentes, nagyon egyszerű kezelést igényel mind a vendégek, mind pedig a szálloda tulajdonosai számára. A páncélszekrény beszerelése a szálloda és a recepció falába történik, standard vagy speciális állványokra, utasítás szerint.
Zár: SAFEtronics®
Szín: antracit

- HT1-17/43 páncélszekrény
Ez páncélszekrény berendezés biztonságos, problémamentes, nagyon egyszerű kezelést igényel mind a vendégek, mind pedig a szálloda tulajdonosai számára. A páncélszekrény beszerelése a szálloda és a recepció falába történik, standard vagy speciális állványokra, utasítás szerint.
Zár: SAFEtronics®
Szín: antracit

Speciális páncélszekrény típusok

- TT-TIME TREZOR
Ez az időkijelzős biztonsági páncélszekrény berendezés készpénz megfelelő helyre való bedobása (nominális értékek alapján) és a helyes kód beadása, valamint a letelt idő után nyitja ki a biztonsági zárat. A páncélszekrény kezelése nagyon egyszerű, egy speciális érintkezés nélküli kulcs segítségével, amely hálózati adapterrel rendelkezik. Mivel elektronikai alapon működik, lehetetlenné teszi a jogtalan behatolást.
Zár: Elektronika
Szín: antracit

- HP 21 páncélszekrény
Ez a páncélszekrény berendezés a biztonsági előírások III. osztályába van besorolva. Az első ajtó mögött két rekesz található (ezek biztonsági, úgynevezett pillangózárral zárhatók). A páncélszekrény berendezés ezenkívül minden behatolást bejegyez. A Time-lock-Sophia elektronikus zár elektronikus processzorral van irányítva, melynek befogadóképessége 10 kód. Természetesen mechanikus kényszerzárral is rendelkezik. A páncélszekrény alján található nyílásokon van a berendezés a padlóhoz rögzítve.
Zár: MAUER + Timelock-Sophia
Szín: antracit
Zár (belső rekesz): MAUER

- EURON páncélszekrény
Nagyon biztonságos páncélszekrény berendezés az előírás alapján a II. biztonsági osztályba van besorolva. Nagyobb üzemek számára alkalmas, ahol nagyobb mennyiségű készpénzzel jönnek érintkezésbe. A páncélszekrény kinyitásához, a mechanikus zárhoz szükséges egy kulcs, valamint az elektronikus zárhoz a megfelelő hatjegyű kód.
Zár: MAUER + SAFEtronics ®
Szín: antracit
Zár (belső rekesz): Burg

- EURON 110/ P VARIANT 1 páncélszekrény
Ez a páncélszekrény típus hasonló berendezés, mint a HP 21 páncélszekrény, a biztonsági előírások alapján a II. biztonsági osztályba van besorolva. A belső elrendezés azonos – két rekesz (biztonsági úgynevezett pillangózárak) automatikus bejegyzéssel, Timelock-Sophia elektronikus processzorral irányított, befogadóképessége 10 kód, kényszerhelyzetben lehetséges mechanikus zár használata és a rögzítés a padlóba történik.
Zár: MAUER + Timelock-Sophia
Szín: antracit
Zár (belső rekesz): MAUER

Páncélszekrény társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu