Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
USA Forrás Kft.
 
Cím: 1024 Budapest, Retek utca 19.
Postázási cím: 1024 Budapest, Retek utca 29.
Telefon: 0613169812
Fax: 0613169812
Nyitvatartás:
hétfő9 - 17
kedd9 - 17
szerda 9 - 17
csütörtök9 - 17
péntek9 - 17
Térkép:Az USA-Forrás Kft. tíz éve van jelen a magyarországi piacon. Nemzetközileg ismert műköröm alapanyagok fajtáit és kiegészítő termékeket forgalmazó cégünk üzleti filozófiája a minőségen alapul.

Önök is egyre jobb szolgáltatásokat, valamint elismert, minőségű műköröm alapanyagok fajtáit kívánják adni vendégeiknek, és mi ehhez kívánunk segítséget nyújtani minden kollégának.

Alkalmi és mindennapi munkákhoz egyaránt a legjobbat ajánljuk Önöknek. Jelmondatunk: minőséget elérhető áron.

Az általunk forgalmazott műköröm alapanyagok többek között az ismert német Nail Selection cégtől származnak, mely név már önmagában garantálja a minőséget. Műköröm alapanyagok forgalmazása, műköröm alapanyagok használata az USA Forrástól. Tehát, ha műköröm alapanyagok, akkor kérjék azt az USA Forrás Kft.-től!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Műköröm alapanyagok: termékeinkről többet

A széles választékban mind a porcelán, mind a zselés köröm készítéséhez szükséges műköröm alapanyagok fajtáival igyekszünk kielégíteni vásárlóink és viszonteladóink igényeit.
Nemcsak arra törekszünk, hogy az általunk kínált műköröm alapanyagok minősége nemzetközileg is kiváló legyen, hanem számunkra az is fontos, hogy Önök, a műköröm alapanyagok felhasználói minőségi munkát tudjanak produkálni.
z mindkettőnk közös érdeke. Ehhez nyújtunk segítséget folyamatosan induló egyéni és kiscsoportos továbbképzéseinkkel.

Kedves Vásárlóinkat műköröm alapanyagok kereskedelmünkben, igény szerint Budapest területén kiszállítással, weblapunkon működő webshoppal, illetve postai utánvétellel szolgáljuk ki.
Referencia szalonunkban használjuk az általunk kínált műköröm alapanyagok fajtáit, ezzel szeretnénk kiküszöbölni a minőségi hibákat, s így tudunk segítséget nyújtani az érdeklődő kollégáknak.
A szalon minőségi kéz-, lábápolást és műkörömépítést nyújt a kedves vendégeinek. Kellemes kulturált környezetben kiváló műköröm alapanyagok típusaival fogadjuk vendégeinket. Néhány képpel illusztráljuk a szalont és munkánkat.

Szalonunk címe:

Budapest II. kerület, Retek u.19.
Tel.: 315-00-63

Cégünk műköröm alapanyagok használatának oktatásával is foglalkozik

Díszítés zselével és porcelánnal (műköröm alapanyagok)
Díszítő tanfolyamok mindegyike 1 napos, minden nap a műköröm alapanyagok egy csoportjával kapcsolatos technikát mutatunk meg, így a résztvevő eldöntheti, hogy mindkét napon, vagy csak az őt érdeklő képzésen vesz részt. A műköröm alapanyagok használatát elsajátító tanfolyam kiscsoportos (maximum 9 fő) képzés keretében folyik azért, hogy a bemutatott technikákat a lehető legmagasabb szinten sajátíthassák el. Sikeres tanfolyam elvégzéséről oklevelet bocsátunk ki.
Minden képzés időtartama: 6 óra. (9-15 óra, hétvégén: szombat, illetve vasárnap)
A műköröm alapanyagok használatának képzési díj: bruttó 9 000Ft.
Helyszín: 1024 Budapest, Retek u.19.
Jelentkezés: USA Forrás Kft. 1024 Budapest, Retek u.29.
Tel.: 06-1-316-9812, e-mail: info@usaforras.hu

Egyéni továbbképzés (műköröm alapanyagok)
A jó szakember mottója: A jó pap is holtáig tanul. Ahhoz, hogy munkája során kifogástalan minőséget tudjon adni vendégeinek, időszakonként képeznie kell magát, a műköröm alapanyagok területén is. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani az egyéni továbbképzéssel. Miért lehet ez vonzó? Mert csak Önnel foglalkozzunk, és minden felmerülő kérdésére, egyénre szabottan válaszolunk.
Képzési díj: bruttó 18 000 Ft (porcelán és zselés napok), amely nem tartalmazza a gyakorláshoz szükséges műköröm alapanyagok fajtáit, ha mégis igénye van az általunk kínált műköröm alapanyagok használatára, akkor bruttó 21 000 Ft.
A továbbképzésünkben szereplő témák: A gyakorlati életben felmerülő műköröm alapanyagok, illetve technikai problémák kezelése, gyakorlása anyagcsoportonként (zselé és porcelán), műköröm alapanyagok és építési technikák gyakorlása (épített és tipes), és egyszerű, illetve bonyolult díszítések.

Pro és kontra műköröm

A műköröm tartóssága a műköröm alapanyagok tól függően öt héttől, akár két hónapig tart, de az ötödik hét után már olyan nagy az eredeti és a műköröm közötti különbség, hogy a hiányzó részt műköröm alapanyagok, leginkább zselével újra kell tölteni. Két hónap után pedig ajánlott az egészet felfrissíteni, lecserélni.

Előnyei:
Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet.

Hátrányai:
A műköröm alapanyagok alkotóelemeitől könnyen kialakulhat allergia. Ha a felső körömlemez a csiszoláskor megsérül, alatta gombásodhat, penészedhet a köröm. A műköröm tépkedésekor (akkor fordulhat elő, ha megpattan az építmény) megsérülhet a körömlemez, és fájdalmas gyulladás alakulhat ki. A finomabb munkavégzés lehetetlen. Alatta a köröm nem fejlődik, hajlékony, puha, lágy marad.

A műköröm alapanyagok típusai

- Tipp műköröm alapanyagok:
A műköröm alapanyagok tippformájával természetes hatást érhetünk el Légmentesen felragasztják a tippet a körömre, majd a saját körömmel egy szintbe reszelik. Csodásan mutat rajta a színes lakk.

- Zselés műköröm alapanyagok:
A műköröm alapanyagok zselés típusa esetén az előkészületek után egyfázisú zselé több rétegét kenik fel, amelyet UV lámpa alatt szárítanak meg. Akinek sok természetes zsírt tartalmaz a körme, az számíthat rá, hogy a zselés műkörmöt nem élvezheti sokáig.

- Porcelán műköröm alapanyagok:
A műköröm alapanyagok porcelán típusa nemcsak jó minőségű, hanem néhány egészségi problémára is megoldást jelent. Sok pedikűrös a gombás fertőzés során eldeformálódott köröm, vagy pedig a mélyen berepedezett köröm rendbehozatala során is alkalmazza.

Műköröm divat: trendek, új hatások

A műköröm alapanyagok változása

A divat és vele együtt a körömdivat is folytonosan változik. Mire megszokunk egy divatos formát, színvilágot, addigra itt a következő. Bármennyire furcsán hangzik is, az emberi külsőt meghatározó jegyek közül a köröm az, ami a legváltozatosabban, a legegyedibben és a legdivatosabban öltöztethet. Ennek egyik fő oka, hogy a műköröm egy kézzel készült egyedi termék. A műkörmön alkalmazható műköröm alapanyagok színeinek, hatásainak választéka minden másnál (hajfestékek, sminkek, ruhamintázatok stb.) nagyobb választékot ígér. Persze ahogyan az öltözködésben is, a műkörömben is vannak örök darabok.

Örök divat a francia műköröm, a fehér meghosszabbítás rózsaszín körömággyal. Annyi azért itt is változik, hogy manapság a fehér meghosszabbítást már gyakran nem vakító fehéren készítik, hanem színes, csillogó műköröm alapanyagok használatával is. A körömágy pedig nem egyszerűen rózsaszín, hanem egy nem átlátszó rózsaszín vagy más színű fedő-anyaggal meghosszabbítást nyer, amitől a körmök és az ujjak kecsesebbnek, hosszabbnak hatnak.

A francia köröm formája is gyakran változik a divattal. Konszolidáltabb környezetben a kocka formájú; a kicsit szabadosabb életformához a mandula formájú; az extravaganciához pedig a hegyes, hosszú körömformák dukálnak.

A körmök feldíszítésében ma már egyáltalán nem divat a lakkozás, vagy a teljes felületen egyszínű körmök. A legtartósabb és legdivatosabb műköröm alapanyagok használatával készült díszítések ma színes zselékkel, színes porcelánokkal és színes akril festékekkel készülnek.

Még mindig divat a virág és a pillangó formájú minta, a nonfiguratív vonalak és ábrák kavalkádja, és divat az elkészült és feldíszített műköröm tetejét még megbolondítani strasszkövekkel, madártollal, szárított virágokkal, kagylódíszekkel, arany-ezüst fóliával, fém láncocskákkal, dekorgolyókkal, dizájner logókkal, szóró gyöngyökkel, eredeti kígyóbőrrel, csipkékkel, flitterekkel, vagy akár körömpiercinggel, azaz ma már a műköröm alapanyagok széles választéka áll rendelkezésre.

Az idei műköröm trendek

2009-ben a legfontosabb divat a műkörmöknél a feltűnőség: meglepő hatású körmök készülhetnek neon színekből, melyek a diszkókban lévő UV fényekben világítanak. A legújabb műköröm alapanyagok közé tartoznak a foszforeszkáló színek, amelyek világítanak a sötétben.

Nagyon új körömformák és műköröm alapanyagok is megjelentek az elmúlt hónapokban, melyekből lehet akár divat is, de elkészítésük időigényesebb és költségesebb, mint a most legnagyobb divatnak örvendő Stiletto (hosszú, hegyes) körmök. Ilyen például az Edge körömforma, ami egy lecsapott aljú háztetőhöz hasonlít, de új divat a felülről és szemből is cső formájúnak (Pipe) kinéző köröm is, ezek a legújabb műköröm alapanyagok használatával érhetők el.

Kimeríthetetlen lehetőségek tárháza (műköröm alapanyagok)

Azt lehetetlen kivitelezni, hogy mindig a ruházatunkhoz legjobban illő körmöket viseljük (inkább fordítva gondolkozzunk), még ha a legminőségibb műköröm alapanyagot használják is, de havonta megújíthatjuk körmünk mintázatát anélkül, hogy a teljes műkörmöt el kellene távolítani és újra felépíteni.

Ennek egyik lehetséges megoldása, ha a műköröm tetejére (műköröm alapanyagok használatával) színes zselékkel díszítünk, ugyanis a színes zselék egy vékony felületi rétege az utántöltésnél a színes zselés díszítés könnyen lereszelhető és teljesen új minta készíthető.

Műköröm alapanyagok társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu