Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Denv-Air Kft. - KOMPRESSZOR
 
Cím: 1116 Budapest, Nádudvar u. 12.
Postázási cím: 1116 Budapest, Nádudvar u. 12.
Telefon: 0612266527
Fax: 0614247921
Térkép:Cégünk, a Denv-Air Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kompresszor technika területén, és az ország egyik legnagyobb referencialistájával büszkélkedhet.

Képzett szakembereink több mint ezer nagyteljesítményű kompresszor folyamatos szervizét látják el. Két telephelyről végezzük az országban lévő kompresszor fajták karbantartását a folyamatosan úton lévő szervizautóinkkal.

Országos kereskedőhálóztunknak köszönhetően, személyes megbeszélés keretében tudjuk biztosítani partnereink elképzeléseinek szakszerű megvalósulását.

Komoly múlt és tapasztalat áll mögöttünk a nagyteljesítményű kompresszor családok telepítése, üzemeltetése és karbantartása terén. Külföldi nagy projekteken dolgozunk Kubában, Mexikóban és Romániában.

Nemcsak forgalmazunk, hanem gyártunk is kompresszor típusokat. Győri telephelyünkön komplett kompresszor teljes körű felújításával, használt kompresszor fajták kereskedelmével és bérbeadásával is állunk rendelkezésükre.

A kompresszorok területén komplett tervezést és kivitelezést ajánlunk kedves ügyfeleink részére és egy megbízható nagy tapasztalattal rendelkező figyelmes csapat segítségét a cégük gondtalan üzemeltetésének érdekében.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben

Cégünk az osztrák Aircraft professzionális dugattyús kompresszor típusok márkaképviselete, mely cég palettáján az ipar minden szegmense számára gyártott légszerszámok is megtalálhatók.

Csavar kompresszor fajtákban a világ egyik legnagyobb cégét az amerikai Gardner Denvert képviseljük több mint 20 éve. A Gardner Denver palettáján megtalálja az ESM és ESE kis csavar kompresszor családot, az ESP nagy teljesítményű prémium kompresszor családot és a cég büszkeségét a Gardner Denver VS fordulatszám szabályzós energiatakarékos kompresszor családot. Ezen kompresszor berendezéseket a finommechanikai ipar, a vegyipar, az autóipar és a magas minőséget igénylő műszaki nagyvállalatoknak ajánljuk. Garancia 24 hónap!

A DENV-AIR európai gyártású kompresszor palettánkat a kis és közepes gyártóknak, autószervizeknek és az építőipar számára fejlesztettük. Az RVG direkt meghajtású kis kompresszor család, az RVK ékszíj meghajtású szuperzajcsillapított kompakt kompresszorok és az RVD direkt meghajtású kompresszor család fedi le az igényeket.

Az útbontási és építőipari munkálatokra ajánljuk a VRK kézi mozgatású és a vontatható MDVN mobil csavar kompresszor családot a világ legjobb PERKINS diesel motorjával szerelve.

Hidraulikus ipari bontókalapácsainkból is megtalálja a kis kéz egységeket, és a nagy munkagépekre szerelhető ipari kalapácsokat.

Olajmentes és nagynyomású kompresszor fajtákba az Adicomp palettánkat ajánljuk figyelmébe.

Alacsony nyomásra 0,5-2 bar a Gardner Denver ipari fúvóinkat ajánljuk vízművek, sörgyárak vagy anyagszállítási feladatokra. Vákuumszivattyúinkat pedig az ipar speciális területeire széles palettából kínáljuk.

A RAMPICAR multifunkciós kisgépek rendkívül változatos felépítményekkel készülnek, mellyel minden feladatot el tudnak látni.
A sűrített levegő minőségének javítására szolgáló berendezéseinket az OMI gyártja: hűtveszárító, adszorpciós szárító, finomszűrők, mikroszűrők, olaj-víz szeparátorok és tartályok teljes választéka.

A HONDA kisgépek nyugat-magyarországi forgalmazója is vagyunk, raktárról tudjuk kiszolgálni kedves ügyfeleinket. Termékeink: generátor, víz és zagy szivattyú, fűnyíró, fűkasza, traktor, kapálógép, kéziszerszámok, hómaró, hajómotor. Garancia 1+2 év.

Az általunk forgalmazott és más kompresszor gyártók berendezéseire is kiterjedő kompresszor karbantartó tevékenységet végzünk több mint 20 éve. Szervizünk két telephelyről Győr és Budapest látja el az ország kompresszorainak karbantartását és felújítását. Így mi mindig közel vagyunk önökhöz, alacsonyabb kiszállási költséget biztosítva.
Speciális Győri felújítóműhelyünkben a világon valaha gyártott legnagyobb sűrítőblokkokat is képesek vagyunk feljavítani, így nem kell költségesen külföldre szállítani őket, hanem nálunk gyorsan és költséghatékonyan elkészülnek. Komplett kompresszor típusok felújítását is végezzük több mint 20 éves gyakorlattal, legyen az Gardner Denver, Kaeser, Atlas Copco, Alup, Mark, Ceccato, Power System, Balma, Abac, Demag.
Használt kompresszor fajták kereskedelmével és bérbeadásával is állunk rendelkezésükre.
Forduljon hozzánk bizalommal! Ha kompresszor, akkor Denv-Air Kft.! „Mindig közelben vagyunk, ránk számíthat”

Szolgáltatásaink:

- Felmérés és tanácsadás
- Komplett rendszerek tervezése, kivitelezése
- Kompresszor gyártás
- Általános kompresszor és hűtveszárító szakszerviz
- Gardner Denver szakszerviz
- Csapágyrezgés diagnosztika
- Sűrítőblokk felújítás
- Komplett kompresszor felújítás
- Használt kompresszor fajták forgalmazása és bérbeadása

Termékeink:

- Aircraft dugattyús kompresszor fajták és Aircraft légszerszámok
- Gardner Denver ESM és ESE kis csavar kompresszor
- Gardner Denver ESP nagy teljesítményű prémium kompresszor
- Gardner Denver VS fordulatszám szabályzós energiatakarékos kompresszor
- DENV-AIR RVG direkt meghajtású kis kompresszor család
- RVK ékszíj meghajtású szuperzajcsillapított kompakt kompresszor
- RVD direkt meghajtású kompresszor
- VRK és MDVN mobil csavar kompresszor PERKINS diesel motorral
- Hidraulikus ipari bontókalapács
- ADICOMP Olajmentes és nagynyomású kompresszor
- Fúvók és Vákuumszivattyúk
- RAMPICAR multifunkciós kisgépek
- Hűtveszárító, adszorpciós szárító, szűrők és tartályok
- HONDA kisgépek (generátor, víz és zagy szivattyú, fűnyíró, fűkasza, traktor, kapálógép, kéziszerszámok, hómaró, hajómotor stb.)

A kompresszor felújítás folyamata:

- A felújításra szoruló kompresszort járatjuk, és működés közben ellenőrizzük a sűrítőblokkot, motort, vezérléseket, tömlőket, és feltárjuk a hibákat.
- A kompresszor hibáinak ismerete alapján árajánlatot adunk.
- A megrendelés után műhelyünkben elkezdjük a kompresszor felújítását.
- Szétszereljük az egységeket, majd egyenként bevizsgáljuk őket.
- Kompletten letisztítjuk a főegységeket és a kompresszor házat.
- Mérőlaborba visszük a kompresszor főegységeit, mindent átmérünk, értékelünk, majd az eredmények alapján a szükséges cseréket és megmunkálásokat elvégezzük.
- A kompresszor sűrítőblokkjának felújítása.
- A kompresszor motorjának felújítása.
- A kompresszor szívófejének felújítása.

- A kompresszor elektromos és a pneumatikus vezérlőrendszerének felújítása.
- A kompresszor tömlőinek cseréje.
- Szükség esetén a kompresszor főegységein megmunkálásokat, fémszórást, felszabályozást stb. végzünk.
- A vevő igénye alapján a kompresszort kívül és belül újrafestjük.
- A kompresszor egységeit egyenként ellenőrizzük, teszteljük, mérjük.
- A főegységeket beszereljük a kompresszorba.
- A sűrítőegység és a motor futását teszteljük
- Ellenőrizzük a komplett berendezést, vezérlést, elektromos rendszereket, tömlőket, csatlakozásokat.
- Nyomás, áramfelvétel, légszállítás, zajszint ellenőrzése.
- A kompresszor végellenőrzése, tesztelése.

Kompresszor: érdekességek tudnivalók

Mi az a kompresszor?

A kompresszor azon berendezés, amely a sűrített levegőt állítják elő. A kompresszor többféle kivitelben kapható. Az iparban napjainkban leggyakrabban alkalmazott kompresszor fajta: a csavar kompresszor. A sűrítő egység fő kelléke a két, egymásnak szembe forgó speciális csavar, vagyis rotor. A sűrítés alatt keletkező hőt a sűrítőblokkba fecskendezett olaj szállítja el. A kompresszor meghajtása rendszerint ékszíjon keresztül történik. A hűtésük történhet levegővel vagy hűtővízzel.

Manapság egyre komolyabb igény jelentkezik a rotációs kompresszor típusok iránt. A sűrítést egyhengeres testben aszimmetrikusan elhelyezett, lapátokkal ellátott forgórész végzi. A lapátokat a centrifugális erő a henger palástjához szorítja, így különálló rekeszek jönnek létre. Forgás közben a rekeszek térfogata csökken, a bezárt levegő összenyomódik. A lapátok kopásának kiküszöbölésére a hengerpaláston vékony olajfilm réteg van. Az olaj végzi a hűtést is. Az ilyen fajta kompresszorok rendszerint direkt meghajtásúak. A kompresszor létezik levegő- és vízhűtéses kivitelben is.

Kompresszor típusok

A kompresszorok főbb típusai:
- Térfogatkiszorításos elven működő kompresszorok
- Forgattyús mechanizmust használó kompresszorok
- Dugattyús kompresszor
- Membrán kompresszor
- Rotációs kompresszor
- Csúszólapátos kompresszor
- Csavar kompresszor
- Roots kompresszor
- Enke kompresszor
- Forgókarmos kompresszor
- Vízgyűrűs kompresszor
- Spirál kompresszor
- Áramlási elven működő kompresszorok

Kompresszor társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu