Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
AÉSZ Kft.
 
Cím: 9023 Győr, Csaba u.14-16.
Postázási cím: 9023 Győr, Csaba u.14-16.
Telefon: 0696512720, 06307429801
Térkép:Az AÉSZ Kft. a tulajdonosi vagyoncsoport ingatlanjainak kezelésére alakult 1993-ban. Az elmúlt több mint 20 év során a társaság - eredményes gazdálkodásának köszönhetően - egy középméretű vállalkozássá nőtte ki magát, és stabilan őrzi helyét a szálloda- és irodapiacon.

A társaság tevékenysége:
  • A szállodaiparban a Hotel Benczúr üzemeltetése, ennek keretében a szállodai szolgáltatások és rendezvényszolgálat.
  • Az irodapiacon irodaházak és más, nem lakás céljára szolgáló helyiségek üzemeltetése és bérbeadása.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások

Vagyonkezelő tevékenységünkről

Társaságunk az AÉSZ Vagyonkezelő Kft. az ország több városában végez vagyonkezelő tevékenységet, így Győrben, Budapesten, Nyíregyházán és Szekszárdon is.


A kft. kezelésében lévő ingatlanok:

- Budapest
Hotel Benczúr, Benczúr u. 35.

- Győr
Csaba Irodaház (kiadó iroda Győr)

- Nyíregyháza
Irodaház

- Szekszárd
Irodaház

Kiadó iroda Győr

Az általunk kiadó iroda, Győrben a Csaba Irodaházban, nádorváros belváros közeli részén, központi helyen található irodaházunkban van, a vasútállomástól, a helyközi és a helyi buszpályaudvartól is 2 percre. A kiadó iroda Győr egyirányú utcájában helyezkedik el, ahol kedvezményes díjtételű parkolási lehetőség van, továbbá az épület udvarában zárt parkolóhelyek bérelhetők.

Az irodák (kiadó iroda Győr) ISDN telefonvonallal ellátottak, az internet csatlakozás biztosítható, például az Arrabonet Kft általános és professzionális internet csomagjai által. A kiadó iroda Győr központjában lévő irodaháza szolgáltatásai közt szerepel a recepció szolgálat és a takarítási szolgáltatás. Lehetőség van továbbá 6 és 30 személyes meetingterem és tárgyaló használatára, napi bérlésére. Az irodák az év minden napján 24 órában rendelkezésre állnak.


Jelenleg, a kiadó iroda Győr, Csaba Irodaházában az első és második emeleten vannak szabad irodák 16 és 32 nm-es alapterületű egymásba is nyitható, beépített szekrénnyel ellátottak a kiadó irodák A kiadó iroda Győr alagsorában egy külön bejáratú épületrész is kiadó. A 111 nm-es helyiség mellett egy 14nm –es iroda és 21nm-es öltöző mosdó áll az érdeklődők rendelkezésére. Ez a terület használható, konditeremnek, mozgásstúdiónak, szolgáltató ipari tevékenységre, irattárazásra.

A kiadó iroda Győr Csaba Irodaházban található, ahol a bérleti díj havi 1300-1800 Ft/nm + áfa . A bérleti díj kialakítása függ a bérlendő terület nagyságától, a bérlet időtartamától, az iroda elhelyezkedésétől (melyik szint) felszereltségétől (légkondi, bútor, stb.) és az igénybevett szolgáltatástól.

A kiadó iroda Győr közüzemi költségei tartalmazzák a fűtés, a villamos energia, a víz- és csatornadíjat, valamint a hulladékszállítás díját.

A kiadó iroda Győr üzemeltetési szolgáltatás díja tartalmazza a recepció szolgálatot, a takarítást az irodákban és a közös használatú helyiségekben (lépcsőház, folyosó, teakonyha, mosdók), a karbantartást, féreg és rágcsáló irtást.

Többet a győri irodaházról


Az irodaházunkban kiadó iroda Győr villanegyedében - Nádorvárosban - a vasúttal párhuzamos Csaba utcában helyezkedik el. A kiadó iroda Győr egy 5 szintes épületében egy forgalmas, de nem zajos egyirányú utcában található, a vasútállomástól a helyi és helyközi buszpályaudvartól is két percre.

Ezért az általunk kiadó iroda Győr egyik legkedvezőbb lehetősége, hiszen többek között az épület előtt mindkét oldalon kedvező parkolási díj ellenében lehet parkolni gépjárművel, illetve kiadó iroda Győr vagy egyéb bérlői számára a ház udvarában zárt, védett parkolóhelyek állnak rendelkezésre.


Az irodaházban (kiadó iroda Győr) együttesen több mint 60 iroda és oktatóterem található. A helyiségek 15,6 nm, 31,2 nm, illetve 46,8 nm-esek. A kiadó iroda Győr központi irodaházában van, amely középfolyosós elrendezésű, minden kiadó iroda a folyosóról nyílik, külön bejárattal. A kialakított belső ajtósorral a kiadó iroda részek tetszés szerinti szakaszokban egymásba is nyithatók.

A kiadó iroda Győr irodaházában azért is kedvelt, mert a különböző helyiségek padozata lamináltparketta, mozaikparketta, szőnyegpadló, járólap. A világos, nagy üvegfelülettel rendelkező irodák, beépített szekrénnyel, telefoncsatlakozással, internet elérhetőséggel, és nagy részt légkondicionálókkal vannak ellátva. Minden szinten szociális blokk található.

A kiadó iroda Győr irodaházában azzal a nagy előnnyel is rendelkezik, hogy recepciós szolgálatot, valamint takarítási szolgáltatást is nyújt az ügyfeleinek. Az épület tűzjelző és riasztó rendszerrel is biztosított. A földszinten hideg- és melegital-automaták biztosítják bérlőink és ügyfeleik kényelmét.

Kiadó iroda Győr: bérleti lehetőségek

A kiadó iroda Győr igényes részén található a Csaba Irodaházban. Az éppen aktuális, szabad bérelhető területek után az alábbi elérhetőségeken is érdeklődni lehet:

Rátz Attila
kirendeltség vezető
30/ 742 9801, 96/512-720
ratz.attila@aeszkft.hu


AÉSZ Kft
9023 Győr, Csaba u. 14-16.
Székhely: 1068 Budapest, Benczúr u. 35.

www.aeszkft.huKiadó iroda Győr társoldalai


Linky.hu - Linkekwebsas.hu  LINKTAR.hu"

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu