Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
SUNI Service Universal Kft.
 
Cím: 1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Postázási cím: 1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: 0612626446
Fax: 0612626446
Térkép:Cégünk 1989. évi megalapítása óta több üzletágban végez import képviseleti, illetve nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet. A kert, kerti tó és tóépítési, illetve kerttechnikai, kertápolási anyagok és eszközök kereskedelmét 1997. évben kezdtük el a holland kertspecialistával kötött képviseleti szerződés alapján.

Alapvető célkitűzésünk az volt, hogy szaküzleti áruválasztékkal és szakértelemmel szolgáljuk ki vásárlóinkat, továbbá mindenkori áruválasztékunkkal motiváljuk is az egyébként nagy léptekkel fejlődő, a díszkerti, kerti tó és víztechnikai anyagokra, eszközökre irányuló vevői igényeket.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Bővebben rólunk


Az elmúlt 7 év alatt cégünk folyamatosan fejlesztette ez irányú tevékenységét, és így a FIRESTONE POND LINER EPD gumi kerti tó és tófólia; MESSNER márkás német kerti tó és tótechnikai eszközök; NORTÉNE-Jardin fuzfa és bambusz térelválasztók; VELDA kerti tó és tóvíz ápolási, valamint haltartási termékek forgalmazására kötött további képviseleti szerződések (a választékunkat jelentő, ma már több mint félezer termék) alapján mára Magyarország egyik elismert szakkereskedőjévé vált.

A cégünkkel folyamatosan együttműködő honi kerti tó és kertépítő partnereink és viszonteladóink révén az ország minden tájegységében jelen, illetve elérhetőek vagyunk. Valamennyi termékünket gyártói garanciával forgalmazzuk!

Szolgáltatásaink, kínálatunk:


- Kerti tó és tóépítési ápolási anyagok és eszközök
- Kertépítési ápolási anyagok és eszközök
- Kommunális és agrogazdasági tározók
- Ultrahangos kártevő elriasztó
- Teraszfűtő hőkandeláber
- Esővízgyűjtő tartály
- Uszodatechnika
- Törhetetlen tükrök
- Forgalomtechnikai eszközök
- Bútoripari ragasztók

Kertünk dísze: a kerti tó


Egy kerti tó minden kertnek kiemelkedő dísze lehet. Különleges virágaival, a víz visszatükröződéseivel meghatározó szereplővé lép elő kertünk életében. A kerti tó vízének jelenléte számos más élőlény megjelenését hozza magával. A madarak egész évben rendszeresen visszajárnak szomjukat oltani a kerti tó vizében, míg tavasszal a békák kuruttyolásától lesz hangos a kertünk dísze, a kerti tó.

A szökőkutak csobogása, a patakok csörgedezése egy forró nyári napon megnyugtató és felüdülő érzést tudnak nyújtani. Szitakötők, pillangók és énekes madarak fogják benépesíteni kertünket. Egy szépen fejlődő kerti tó gazdájának büszkesége lehet, aki ezzel védett életteret biztosít több élőlénynek.

Kerti tó építés


Hogyan tervezze és telepítse a kerti tavát az UBBINK cég PVC, illetve a FIRESTONE EPDM GUMI tófóliáinak felhasználásával?

A kerti tó helyének megválasztása: a kerti tó telepítése akkor a legmegfelelőbb, ha a kerti tó a kert olyan részébe kerül telepítésre, ahol nincs a közvetlen közelében lombhullató fa, de azért a kerti tó félig árnyékolt helyen van, ahol naponta lehetőleg, és legfeljebb 4-6 órán keresztül kapjon közvetlen napsütést.

A kerti tó méretezése, típusa: a kerti tó kialakítása alapvetően a rendelkezésre álló területtől és anyagi lehetőségeinktől függ. Általános szabálynak tartják, hogy kerti tó létesítésénél a vízfelszínnek legalább a 3,5-4 métert el kell érnie a kedvező (ökológiai egyensúlyt biztosító) vízminőség elérése érdekében. Előre el kell dönteni, hogy kerti tó építése mellett halakat is kívánnak-e telepíteni.

Kerti tó és tó telepítési és karbantartási eszközkínálatunkból

Kerti tó és tótelepítés tófóliából előre gyártott tavakból

Néhány éve már Magyarországon is egyre szélesebb körben kerülnek telepítésre a kertek adottságaitól függő méretű, csak néhány négyzetmétertől a több száz négyzetméteres víztükörrel rendelkező kerti tó vagy dísz és BIO fürdőtavak, a kisebb-nagyobb vízforgatással működő vízijátékok, valamint a terepviszonyokhoz jól illeszthető, részben természethű anyagokból előre gyártott elemekből kialakítható kerti tó vagy vízesések, csobogók és patakok.
A cégünk által Magyarországon képviselt holland UBBINK - NORTENE és FIRESTONE cégek európai és világviszonylatban is elismert és garantált minőségű termékválasztékot kínálnak ezen a speciális, de évről évre jelentős választékbővülést felvonultató szakterületen.
A kert különösen vonzó színfoltja egy szépen és szakszerűen kialakított kerti tó, amely a maga mozgalmasságával nemcsak a természetet varázsolja a kertbe, hanem a vele való foglalatosság is igen elterjedőben lévő hobbi.

Firestone GUMI - EPDM kerti tó és tófólia

Bármely méretű kerti tó vagy tó a legjobb minőségben és a leghosszabb élettartammal gumifóliából készíthető. Cégünk az amerikai FIRESTONE cég által gyártott GEO védjegyes, 1 mm vastag EPDM kerti tó gumifóliát ajánlja 15 éves teljes körű élettartam garanciával.
Az amerikai Firestone cég jelentős gumiipari múlttal és tapasztalattal rendelkezve fejlesztette ki ezt a kiváló minőség kerti tó fóliát. Ez a gumifólia ötvözi a tartósságot a rugalmassággal. Ennek köszönhetően a kerti tó telepítése egyszerűvé és akár házilag is kivitelezhetővé vált.
Cégünk 2001-ben hozta forgalomba Magyarországon a világszerte már régóta használt FIRESTONE gyártmányú gumi kerti tó fóliát, amely mind a kerti tó és kertépítők mind az egyéni felhasználók körében rövid idő alatt közkedvelté vált.
A FIRESTONE EPDM-GEO kerti tó fólia kifogástalan minőségű szintetikus kaucsukból készült vízszigetelő gumilemez, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik.

A FIRESTONE EPDM-GEO kerti tó fólia előnyei:
- Környezetbarát
- Hal és növénybarát
- Rugalmasság és nagyfokú nyúlási képesség
- Hosszú élettartam
- Könnyű telepíthetőség

Tó és kerti tó víz beültetése vízinövényekkel

A vízinövények nagyon fontos szerepet játszanak a kerti tó biológiai egyensúlyának kialakításában, illetve megőrzésében. Nemcsak hasznosak, hanem esztétikusak is, üde színfoltjai a kerti tó látványának.
Nem szabad azonban túlzásba esni, amikor a növények telepítését végezzük. Később ugyanis a túl sok növény benőheti a kerti tó egész nagyságát. A kerti tó felszínének egy negyedénél semmiképpen sem foglalhatnak el nagyobb területet a növények.
Figyeljünk oda arra, hogy az oxigéntermelő növények megfelelő arányt képezzenek a tóban, hogy biztosítani tudják a tiszta vizet. Különböző méretű és formájú ültető kosarak szerepelnek termékválasztékunkban. Ezek megkönnyítik a növények gondozását, ápolását és meggátolják a föld kimosódását a tóba.

Tó, kerti tó víz és kert dekoráció

Nem minden mesterségesen létrehozott kerti tó vagy kert olyan, hogy élő kacsák, hattyúk, baglyok, pelikánok és egyéb szárazföldi, illetve vízi állatok látogassák. Ha szeretne egy kis színt vinni a kerti tó vagy a kert látványába, úgy széles árukínálatunkból válogathat vízi és kerti állatimitáció-kollekciónkból. Mutatós és élethű dekoratív termékeink nemcsak színt és életet varázsolnak a kerti tó vagy kert látványába, de ajándékozás szempontjából is egy jó ötlet lehet.

Az UBBINK cég kerti tó és tóápolási termékei

Nem mindig egyszerű feladat az optimális vízminőség és ezáltal a biológiai, ökológiai egyensúly kialakítása, folyamatos fenntartása a kerti tó vízében. Rendszeresen ellenőrizni kell a kerti tó vízminőségét (pH-értéket, nitrát és nitrit, illetve vízkeménység értékeket) az erre szolgáló VELDA és UBBINK kerti tó víz teszterrel, és ha szükséges javítani rajta, akkor kaphatók - a halakra és növényekre ártalmatlan - kerti tó víz adalékanyagok.
A kerti tó és más tavak élővilága szempontjából a 6,5-től 8-ig terjedő értékek tekinthetők optimálisnak. Fontos tudni, hogy a kerti tó, illetve más tavak vízének pH-értéke a nap folyamán változik (este kisebb értékű, mint reggel), ezért a vízminőséget azonos napszakokban kell ellenőrizni.

Kerti tó víz fűtő és jégtelenítő készülék

Télen a kerti tó, illetve egyéb tó vizében az észlelhető, hogy az élet nagyon lelassul, ez a halakon is jól megfigyelhető. Részben a telepített növények is elpusztulnak, illetve életműködésük stagnál. A mikroorganizmusok azonban továbbra is végzik az elhalt anyagok lebontását, ami mérgező gázok képződésével is járhat.
Ez egy teljesen természetes és mindaddig következmény nélkül lezajló folyamat, amíg a kerti tó vagy egyéb tó be nem fagy. A kerti tó vagy egyéb tó víz (vízfelszín) befagyásakor ezek a gázok nem tudnak kikerülni a légtérbe, és veszélyes koncentrációban gyűlnek össze, ami a halak létét veszélyezteti. Cégünk termékválasztékában megtalálhatók a mechanikus és elektromos változatban is kapható kerti tó víz befagyást gátló eszközök.

Kerti tó társoldalai

Minden-s.hu Toplista Kategorizalt linkcsere oldal. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu