Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
REGÁLE-TOP Kereskedelmi Kft.
 
Cím: 4400 Nyíregyháza, Nyírfa utca 39.
Telefon: 0642500733
Fax: 0642500734
Térkép:A Karcher mint a világon legnagyobb tisztítóberendezéseket gyártó cég, a különböző tisztítási feladatokra speciális, nagy hatásfokú tisztítógépeket fejlesztett ki, és egyaránt megoldást kínál a háztartások, illetve az ipari felhasználók számára. Cégünk, mint a Karcher szerződéses márkaképviselete, 2001 óta forgalmazza ezeket a kiváló minőségű Karcher gépeket, azok tartozékaikat, továbbá a hozzájuk kifejlesztett nagy hatásfokú tisztítószereket. Az értékesítés mellett ellátjuk a Karcher gépek garanciális, valamint az azt követő szervizelését is.


- Karcher tisztítógépek értékesítése és szervizelése
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Karcher termékkínálatunkból:

- Karcher KSM 100/100 R seprőgép

Karcher Seprőgép 10 400 nm/h felületig
A KM 100/100 R belső és külső területek takarítására egyaránt alkalmazható elsősorban a nagy- és kiskereskedelemben, kisiparban és közterületeken közepes méretű területeken. Ezen Karcher gép 3-fokozatú első vezérlése könnyű manőverezést, jó fordulékonyságot, valamint megfelelő emelkedési tartományt biztosít. A padozattól, burkolattól függően a standard fő seprőhengereken kívül és a standard oldalkefén kívül kapható Karcher kemény, puha, illetve antisztatikus seprőhenger, és kiegészítő tartozékként egy kemény, illetve puha oldalkefe is.

- Karcher BD 530 XL/BAT/BAT

Műszaki adatok:
- Felületteljesítmény: 2120 m2/h
- Munkaszélesség: 530 mm
- Kefemotor-teljesítmény: 1100/750 W
- Kefefordulatszám: 200 1iter/min
- Turbinateljesítmény: 900/500 W
- Friss-szennyvizes tartály: 40/40 liter
- Akkumulátorkapacitás: 75 Ah(5)
- Munkazaj: 68/67 dB(A)
- Méretek: 1250x560x1070 mm
- Súly: 55/115 kg

Célcsoportok:
- Kézművesipar
- Épülettakarítók
- Ipar
- Kereskedelem
- Közösségek

- STH 5.56 hómaró (Karcher)

Az Karcher STH 5.56 hómaró egy benzinmotoros, kézi vezérlésű kétfokozatú, átállítható kerékmeghajtású (egy- vagy kétkerékmeghajtás) hómaró. A hókidobás egy külön rotor által történik. A Karcher készülék speciális SnoHog gumiabroncsozott a hólánc használata szükségtelen. A cserélhető tolólapok jeges hó esetén is jó teljesítményt biztosítanak.
Szállított tartozékok:
- Kétfokozatú hómaró, egy- vagy kétkerékmeghajtás
- Átállítható, fogazott marócsiga
- 5 előremenet és 2 hátramenet-fokozat
- Speciális SnoHog gumiabroncs

- Karcher SB-HDW S2 mosóberendezés

Karcher SB-HDW S2 önkiszolgáló mosóberendezés
Műszaki adatok:
- Szállított vízmennyiség: 2x500 liter/h
- Nyomás: 100 bar
- Maximális üzemhőmérséklet: 60 Celsius-fok
- Tüzelőanyag-tartály űrtartalma: 40 liter
- Tisztítószer-tartály űrtartalma: 2x40 liter
- Tömeg tartozékok nélkül: 280 kg
- Méretek Hossz x Szélesség x Magasság: 1025 x 710 x 1545 mm

Leírás
Az egy- és kétállásos Karcher mosóberendezések új generációja kiemelkedő teljesítményű és - kicsomagolás, különböző beállítások és csatlakoztatás után - azonnal üzemkész nagynyomású mosóberendezésekből áll. A Karcher két típust kínál négy-négy mosóprogrammal, egy érmevizsgálóval zsetonok vagy nemzeti valuták felismerésére, érménként 30-180 másodperces beállítható mosásidőtartammal, és 500 l/h vízmennyiség mellett 100 bar munkanyomással.

- Karcher NT 561 Eco

A nedves-száraz, különösen felhasználóbarát Karcher NT 561 Eco alkalmazható a kézműiparban, fa-, illetve fémfeldolgozó iparban. Szabadalmaztatott szűrőrendszere (Power-Filter-Clean) van. Nagyon praktikus az új porszívó lapos-redős szűrője, amely különösen az alábbi előnyökkel bír:
- A kezelő hosszabb megszakítás nélkül porszívózhat felváltva nedvesen és szárazon, mert a szűrőbetét mindig a nedvességszint felett van.
- A szűrő könnyen és gyorsan elérhető anélkül, hogy le kellene emelni a turbinafejet is. A lapos-redős szűrő növeli a porszívó tartályának befogadóképességét, tekintettel arra, hogy méretéből adódóan nem nyúlik bele.
- Power-Filter-Clean tisztító szűrőrendszer, távirányítású szűrőtisztítás az állandó magas szívóteljesítmény érdekében.
- Az elektromos telítettségjelző a maximális nedvességtartalom elérésekor önállóan lekapcsolja a turbinát.
- A két nagy hátsó futókerékkel és a két első vezetőgörgővel az erős a Karcher készülék billenésbiztos és nagyon mozgékony; csekély tömegének (7,5 kg) köszönhetően gond nélkül hordozható.
- A nagy be- és kikapcsoló, valamint kábel- és tartozéktároló szintén a komfortos használatot segíti elő.

- Karcher HD 10/25 plus

A Karcher HD 10/25 S hideg vizes magasnyomású tisztítóberendezés egy 3 fázisú 4 pólusú elektromotor segítségével 1000 l/h vízszállítás mellett 250 bar nagyon jelentős teljesítményre tesz szert, mindezek segítségével kényelemes felhasználást biztosítva. Függőleges felépítéséből adódóan a Karcher HD 10/25 S kevesebb helyet igényel, mint egy hagyományos tisztítóberendezés és jobban manőverezhető. Ehhez a nagy kerekek is hozzásegítik. A különálló fúvókatárolóban biztonságosan tárolhatjuk azokat a tartozékokat, amelyeket éppen nem használunk.

A kényelmes munkavégzést biztosítja az Easy-Press-pisztoly, amely előtt a nyomás és vízmennyiség szabályozható. A szórószár a legnagyobb nyomás alatt is 360 fokban elforgatható. További felszereltségi ismertetőjelként kell megemlíteni a nyomáskapcsoló-vezérlőt, amely a magasnyomású pisztoly elengedésével azonnal lekapcsolja a motort, ezzel is növelve a motor és a pumpa élettartamát.
A beépített tisztítószertartály 6 literes. A Karcher HD 10/25 S a napi, kemény igénybevételeknek lett tervezve. Hosszú élettartamát a vegyszerálló sárgaréz hengerfej, a nemesacél dugattyúk kerámia hüvelyben és a víz-levegő hűtés garantálja.

- Karcher KSM 750 B /Honda BAT/Profi seprőgép

A Karcher KSM 750 B Honda/BAT/Profi szállodák, vendéglátó-ipari, létesítmények, nagykereskedések épülettakarító vállalkozások számára ajánlott seprőgépek. Mindhárom - Karcher KSM 750 B Honda/Profi/BAT - változat jellemzője a duplafalú műanyag alvázas kialakítás acélvázzal, integrált szívócső és szűrőcsatlakoztatás, hangszigetelt fedél, külön kézikar a dörzsszíjas hajtóműhöz és az oldalseprűhöz.
- A Karcher KSM 750 B: 4 ütemű Honda motorral van szerelve, (3,7 kW/5 PS) kötéllel indítható.
- A Karcher KSM 750 BAT: 12V/250W elektromotort kapott, kulcsos kapcsoló a kezelőpulton található, a legnagyobb teljesítményű Karcher KSM 750 Profiban 24V/400W elektromotor található, szintén a kezelőpulton elhelyezett kulcsos kapcsolóval.

Karcher társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Ingyen weboldal tervek, gyönyörű háttérképek, kikapcsolódás. Minden-s.hu Toplista websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu