Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Triatronic Kft.
 
Cím: 9022 Győr, Újvilág u. 1-3.
Telefon: 0696326490
Fax: 0696528632
Térkép:Triatronic Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. Munkatársainkkal együtt nagy gyakorlattal rendelkező kereskedő, villamos és gépész szakemberek vagyunk.

Működési területünk a kereskedelem és a hozzá tartozó kiszolgáló kivitelezői tevékenységek. Így teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani, többek között a klíma és a kaputechnika területén.

Kereskedelmi tevékenységünket 1989 óta végezzük jelenlegi üzletünkben. A működés beindításakor az volt a célunk, hogy ügyfeleink, partnereink megtalálják azokat a termékeket (klíma, lég-, kaputechnika stb.) amelyekre szükségük volt.

Ma, amikor a hipermarketek korát éljük, fokozottan igaz a célunk, azaz, hogy ügyfeleink, partnereink azokat a klíma, lég-, antenna kaputechnika termékeket találják meg, amelyekre valóban szükségük van!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben

Cégünk a lehető legjobb minőségű klíma, lég-, antenna kaputechnika stb. termékek forgalmazására törekszik, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerű kivitelezésre, szervizelésre. A szerelési, kivitelezési tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük és tesszük ezt a jövőben is! Mindezen célkitűzések érdekében munkatársaink folyamatos és szakirányú képzéseken vesznek részt.

Egyértelműen bizonyított tény, hogy a magyar piacon is helye van a hosszú távon gondolkodó, magas minőségi színvonalra törekvő szaktanácsadást, vevőszolgálati, kivitelezői, karbantartói és javító munkát egyaránt kiemelkedő fontosságúnak tartó kereskedő-kivitelező cégnek.

Munkánk sikerét a szakmai felelősségen túl a rugalmas, innovatív vállalkozási készségünknek tulajdonítjuk, a folyton változó társadalmi és gazdasági körülmények között. Ez irányú törekvéseinket referenciáinkkal támaszthatjuk alá! Reméljük, ezen üzleti filozófiánk alapján jelenlegi vagy jövőbeni vásárlóink, megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is!

Tevékenységeink:

• Klímatechnika
• Légtechnika
• Kaputechnika
• Biztonsági rács
• Antenna technika
• Villanyszerelés
• Elektromos fűtések
• Vagyonvédelem
• Központi porszívó
• Jármű előmelegítők

Kaputechnika tevékenységünkről bővebben

- Biztonsági rácsok a kaputechnika területén

A vagyonvédelem ma már elengedhetetlen része a kereskedelmi egységek, irodák, üzletek, de akár magánlakások biztonságos és korszerű védelme, mint ahogy a védőberendezések megfelelő megjelenése is. Cégünk kaputechnika tevékenységével bel- és kültéri védőrácsok, portálok, kapuk gyártásával és telepítésével is foglalkozik, kézi és elektromos kivitelben mérettől függően. Az általunk forgalmazott védőrácsok MABISZ minősítéssel rendelkeznek.

Kaputechnika berendezéseink:
- Kézi és automata (billenő, szekcionált és oldalra nyíló) garázskapuk..
- Automata garázs és kertkapu kapunyitók
- Sorompók, parkolásgátlók, elektromos zárak, valamint egyéb távvezérelhető rendszerek működtetésének kialakítása, értékesítése, szerelése, telepítése, karbantartása, és javítása.
- Felgördülő biztonsági rácsok, redőnyök, felgördülő ipari gyorskapuk, automata üvegajtók, és egyéb kiegészítő eszközök értékesítése, szerelése, telepítése, karbantartása és javítása, a kaputechnika tevékenységünkön belül.

Jelenlegi kaputechnika akcióink

A garázskapu akció meghosszabbítva a győri vásár idejére! Kézi és automata kivitelben egyaránt elérhető billenős, szekcionált és oldalra nyíló garázskapuk Construmás akciója még 2009. július 31-éig.
Automata garázs és kert (szárnyas toló vagy úszó) kapunyitók akciós áron, garázs kapunyitók kapuval együtt fél áron szereléssel együtt.

Kaputechnika: érdekességek, információk

Kényelem a kaputechnika fejlődésének köszönhetően

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út, a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, és így nem tartja fel a forgalmat mialatt nyitja vagy zárja a kaput. A kaputechnika fejlődésének köszönhetően különféle toló- és nyílókapuk, garázsajtók, sorompók, fotocellás üvegajtók utólagosan is automatizálhatóak. Kiegészíthetők kódkapcsolóval, kártyás beléptetővel, vagy kulcsos kapcsolóval.

A telepített kaputechnika berendezéseket - megbízás esetén - a kaputechnika területén tevékenykedő cégek többség már rendszeresen karbantartja és garancia időn túl is szervizeli. A kaputechnika összes biztonsági és kényelmi kiegészítője (infrasorompó, járműérzékelő hurokdetektor, nyomásérzékelő gumiszegély, külső antenna, villogó, kulcsos kapcsoló, rádióvevő, távvezérlés, kártyaolvasó, zsákgarázshoz vészkioldó, kertvilágítás vezérlés stb.) bármilyen meglévő kapumotorhoz már utólag is beszerelhető.

A megfelelő kaputechnika kiválasztásával Ön biztos lehet benne, hogy hosszú évekig nem lesz gondja garázsával. Az ipari kaputechnika általunk kínált elemeivel bizonyos, hogy Önnek megfelelő megoldást tudunk kínálni a kaputechnika terén felmerült problémájára. Keressen minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

A kaputechnika újdonságai Münchenbe

A kaputechnika területén a legújabb garázskapu trendeket és fejlesztéseket is bemutatták a BAU 2009 vásáron és kiállításon. A negyvenéves történetre visszatekintő legnagyobb európai seregszemlének a világválság miatt idén még nagyobb jelentősége volt. 211 ezer látogató, ebből 36 ezer érkezett külföldről, vett részt a kaputechnika vásár hat napja alatt és ez minden eddigi rekordot felülmúlt. Majdnem kétezer kaputechnika kiállító, 180 ezer négyzetméteren 42 ország képviseletében, ez a mérlege az idei müncheni építőipari vásárnak. Ugyanúgy, ahogy a magyar építőipari kiállításokon és konferenciákon mostanában, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság állt a középpontban a bajor fővárosban.

Több cég is számtalan újdonságot mutatott be. A kaputechnika területén a garázskapuk és nyílászárók voltak újdonságok, de a kapu vezérlések új fejlesztéseit is elvitték a BAU-ra. Olyan kuriózumokat is megtekinthettek a kaputechnika vásárra látogatók, mint a Braille-írásos kilincs, melyről a vakok és gyengénlátók leolvashatják, hogy milyen helyiségbe lépnek be.

A kaputechnika, kapumeghajtók területén a design és a technológia is fejlődött. Az új, kulcstartóba épített négygombos kapunyitó elegáns megjelenésű, billentyűzár funkcióval is ellátták és krómgyűrű övezi fekete szerkezetét. Az FFL12 rádiós ujjlenyomat-olvasós kapunyitó szerkezetet nem kell beépíteni, kábelek nélkül működik, csak fel kell szerelni a falra. Tizenkét ujjlenyomatot képes megjegyezni.

A kaputechnika területén belül az ipari kapuknál is a külcsín került előtérbe. Több, reprezentatív épületekre homlokzataihoz is illő fejlesztést mutattak be, például az ALR 40-es kaput, amely 26 milliméter vastag Duratec üvegezést tartalmaz, így átlátni rajta és a hőszigetelési értékei is kiválóak. Az ASR 40-es kapun az extra keskeny, mindössze 65 mm-es, lamelláknak köszönhetően nem látszik az azok közötti hézag. Ez a típus is rendelhető a 26 mm vastag üvegezéssel. A kaputechnika vásáron ismerkedhetett meg a közönség a gyűjtőgarázsokhoz ideális ET500-as modellel is, amelyet több mint negyedmillió nyitásra terveztek.

A BAU kaputechnika kiállítás és vásár nem végfelhasználóknak szóló kiállítás, mint a magyar Construma, amelyet minden év áprilisában rendeznek meg. Elsősorban kaputechnika cégeket várnak, hogy azok mutatkozzanak be és kössenek egymással üzleteket. A TNS Infratest közvélemény-kutatása kimutatta: a kaputechnika kiállítók 89 százaléka szerint a BAU az építőipari szektor vezető vására, 94 százalékuk pedig kiváló osztályzatot adott neki.

Kaputechnika termékeink akciós kínálatából:

Moovo
kapunyitószett akció:
41 700 Ft + áfától

Kaputechnika termékeink akciós kínálatából:

Mhouse
Kapunyitószett akció:
89 990 Ft + áfától

Kaputechnika termékeink akciós kínálatából:

R2WBV_1 dobozos vevő 08.000.000.001
Bruttó ár: 18 738 Ft/db
Gyártó: Beninca
A dobozos vevő célja a más típusú kapumozgató berendezések (kaputechnika termék) BENINCA típusú távadóval való működtetése.

Kaputechnika társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu