Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Győri Árpád Lajos
 
Cím: 5300 Karcag, Kungát u. 11.
Telefon: 0659401261
Fax: 0659503123
Térkép:

Cégünk fő profilja a transzformátorgyártás, 40 VA-tól 500 kVA-ig terjedő teljesítményhatárok között, egyedi megrendelésre is, a tervezéstől a kivitelezésig. Ezenkívül gyártunk még védőgázas hegesztőgép típusokat, AC és DC tápegységeket, valamint foglalkozunk szitanyomásos nyomdai munkákkal is. Az általunk gyártott transzformátorok országszerte ismertté tették a céget.
Termékeik jó minőségének és megfelelő árfekvésének köszönhetően vevőkörünk egyre bővül. Győri Árpád egyéni vállalkozó jelentős mértékben exportál - főleg hegesztőgép fajtákat - Ausztriába és Németországba, vevőik megelégedésére. A jogelőd Szitaprint Gmk. megalapozta üzleti hírnevét a szitanyomással. Győri Árpád egyéni vállalkozó Karcag ipari centrumában, a Kisújszállási út 308. szám alatti telephelyén működik. Itt folyik a kft. termelőtevékenysége: a transzformátorgyártás, valamint a hegesztőgép gyártás.

Transzformátor és hegesztőgép gyártása, javítása, kereskedelme.

Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben

Termelési tevékenységük bővülésével egyre nagyobb a foglalkoztatottak létszáma is. Győri Árpád egyéni vállalkozó a termelésnövelésén túl igen nagy gondot fordít a termelés minőségének minél magasabb fokon történő biztosítására, amelyet a minőségirányítási rendszer hatékony működtetésével garantál. A folyamatok, a szabványok, jogszabályok, valamint a vevők által igényelt megfelelő minőségű termékek előállítását az ISO 9001:2000-es szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer szerint végezzük. A rendszerünk tanúsítattása folyamatban van.

Általunk gyártott termékek:

- Transzformátor fajták
- Hegesztőgép típusok
- Egyéb (közvilágítás-vezérlő berendezések)

HEGESZTŐGÉP VÁLASZTÉKUNKBÓL:

KOMPAKT 200-250-300 hegesztőgép fajták

Kompakt típusú, lapos jelleggörbéjű, egyenáramú hegesztőgép fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztésre (MIG/MAG technológia) lett kifejlesztve. A Kompakt hegesztőgép egyaránt üzemeltethető aktív és kevert védőgázzal, alkalmas ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok hegesztésére. Ezen típusú hegesztőgép olyan önszabályozó vezérlőegységgel rendelkezik, mely a hegesztőhuzal sebességének egyszeri pontos beállítása után a gépet bármely másik hegesztési fokozatba állítva nem kell utánállítanunk hegesztőhuzal sebességét, azt az önszabályozó elektronika automatikusan elvégzi helyettünk.

Kompakt 200 hegesztőgép

A KOMPAKT 200 típusú hegesztőgép jellemzői:
- Egyszerű felépítés
- Könnyű kezelhetőség
- Megbízhatóság
- Ventillátoros hűtés
- Termikus túlterhelés elleni védelem
- Önszabályozó hegesztőhuzal-vezérlés

Kompakt 250 hegesztőgép

A KOMPAKT 250 típusú hegesztőgép jellemzői:
- Egyszerű felépítés
- Könnyű kezelhetőség
- Megbízhatóság
- Ventillátoros hűtés
- Termikus túlterhelés védelem
- Önszabályozó hegesztőhuzal-vezérlés

Kompakt 300 hegesztőgép

A KOMPAKT 300 típusú hegesztőgép jellemzői:
- Egyszerű felépítés
- Könnyű kezelhetőség
- Megbízhatóság
- Ventillátoros hűtés
- Termikus túlterhelés elleni védelem
- Önszabályozó hegesztőhuzal-vezérlés

Kompakt M-450 hegesztőgép

A KOMPAKT M-450 típusú hegesztőgép jellemzői:
- Egyszerű felépítés
- Könnyű kezelhetőség
- Megbízhatóság
- Ventillátoros hűtés
- Beépített zártrendszerű vízhűtőkör a hegesztőpisztoly hűtésére
- Termikus túlterhelés elleni védelem
- Önszabályozó hegesztőhuzal-vezérlés

Special típusú hegesztőgép fajták

SPECIAL 300 hegesztőgép
Egyenáramú kompakt hegesztőgép CO2 védőgázas fogyóelektródás és AFI (MÍG/MAG) hegesztéshez. A SPECIAL típusú, lapos jelleggörbéjű, egyenáramú hegesztőgép fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztésre (MIG/MAG technológia) lett kifejlesztve.

A SPECIAL típusú hegesztőgép egyaránt üzemeltethető aktív és kevert védőgázzal, alkalmasak ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok hegesztésére. A SPECIAL hegesztőgép típusok olyan önszabályozó vezérlőegységgel rendelkeznek, mely a hegesztőhuzal sebességének egyszeri pontos beállítása után a gépet nem kell utánállítanunk, bármely másik hegesztési fokozatba állítva hegesztőhuzal sebességét azt az önszabályozó elektronika automatikusan elvégzi helyettünk.

A SPECIAL típusú hegesztőgép fajták ventillátoros hűtőrendszere úgy van megoldva, hogy a kritikus hőmérséklet közelében a vezérlőelektronika egy rásegítő ventillátor bekapcsolásával fokozza a hűtés intenzitását, ezáltal növekszik az üzemidő.

A SPECIAL típusú hegesztőgép jellemzői:
- Egyszerű felépítés
- Könnyű kezelhetőség
- Megbízhatóság
- Termikus túlterhelés elleni védelem
- Önszabályozó hegesztőhuzal-vezérlés
- Speciális ventillátoros hűtés

EV 200 AC/DC típusú hegesztőgép fajták

Egyen/váltóáramú hegesztőgép Argon védőgázas-wolframelektródás (AWI) és bevont elektródás hegesztéshez. A hegesztőgép villamosan a modern ipari elektronika elemeinek a felhasználásával készült. A hegesztőgép modern tirisztoros nagyfrekvenciás ívgyújtó egységgel rendelkezik, mely biztosítja AWI üzemmódban a hegesztőív érintés nélküli biztonságos stabil begyújtását, és váltakozóáramú üzemmódban az ív fenntartását.

Az EV 200 AC/DC típusú hegesztőgép áramforrás egyen- és váltakozó áramú Argon védőgázos-wolframelektródás (AWI), illetve hagyományos bevont elektródás kézi ívhegesztésére alkalmas. Az EV 200 AC/DC típusú hegesztőgép egyenáramú üzemmódban korrózióálló acélok, réz, bronz, valamint szerkezeti acélok, váltakozó áramú üzemmódban pedig alumínium hegesztésére alkalmas.

TW 600/SP, TW 600/SPV típusú hegesztőgép fajták

Egyenáramú hegesztőgép kézi és Argon védőgázas AWI hegesztéshez.

TW 600 típusú ív hegesztőgép

A többcélú felhasználásra tervezett TW hegesztőgép fajták kiváló dinamikus tulajdonságokkal rendelkeznek, így a varrat fröcskölésmenetes, egyenletes felszínű. A TW típusú hegesztőgép kézi és egyenáramú. AWI áramforrás statikus jelleggörbéi lehetővé teszi a forgalomban lévő összes bevont kézi ívhegesztő elektróda hegesztését. A hegesztőáram fokozatmentesen állítható, az áramforrás teljes működési tartományát átfogja. A tirisztoros vezérlés és a könnyű mozgatási megoldásra kialakított szerkezet a teljesítményhez képest kis súlyt biztosít. A hegesztőgép távkezelhető, automatizálható, szabályozott kézi és argon védőgázas (AWI) hegesztésre egyaránt alkalmas.

TW 600 SP hegesztőgép

A speciális kivitelben egy programozható elektronika található, melynek segítségével AWI adapterrel és AWI pisztollyal kiegészítve több - előre beállított - áram kiválasztására van lehetőség a hegesztés folyamán az AWI pisztoly kapcsolójával.

TW 600 SVP hegesztőgép

Az SVP típus külön Volt-mérővel ellátott hegesztőgép.

M 200, M 400 és M 600 típusú hegesztőgép fajták

Egyenáramú hegesztőgép CO2 védőgázas, valamint AFI (MIG-MAG) hegesztéshez.

Az M típusú, lapos jelleggörbéjű, egyenáramú hegesztőgép fajták fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztésre (MÍG/MAG technológia) lettek kifejlesztve. Az M típusú hegesztőgép egyaránt üzemeltethető aktív és kevert védőgázzal, alkalmas ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok hegesztésére.

Az M hegesztőgép típus szerkezeti felépítése alkalmassá teszi a gépeket az iparban előforduló legkülönfélébb hegesztési körülmények közötti munkavégzésre. A gép az időjárás és különféle mechanikai behatásokkal szemben jól ellenálló burkolattal van ellátva. Műhelykörülmények között gumikerekeken mozgatható, kültéri munkáknál a gépváz kialakítása lehetővé teszi a daruval való mozgatást is.

Az M típusú hegesztőgép fajták villamos rendszere igen egyszerű, kevés alkatrészt tartalmaz, így kevés hibalehetőséget rejt magába. Fő áramköre a jól bevált háromfázisú hídkapcsolású szabályozatlan egyenirányítóra épül. A hegesztőfeszültség beállítása fokozatkapcsolók segítségével történik kétszer hat fokozatban, 6 durva és 6 finom fokozat. Az M típusú hegesztőgép alaptartozéka az 5 méter hosszú testkábel és az 5 méter hosszú összekötő kábel, mely a hegesztőgépet a huzalelőtoló berendezéssel köti össze.

Javasolt huzalelőtoló típusok:
- M 200 és M 400 típusú hegesztőgép fajtához KHT 400 típusú négygörgős gázhűtéses huzaltoló berendezés.
- M 600 típusú hegesztőgép fajtához KHT 600 típusú négygörgős vízhűtéses huzaltoló berendezés

Hegesztőgép társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Minden-s.hu Toplista Ingyen weboldal tervek, gyönyörű háttérképek, kikapcsolódás. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu