Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Beks Kommunikációs Technika Kft.
 
Cím: 4024 Debrecen, Rákóczi u. 21.
Telefon: 0652523210
Fax: 0652523213
E-mail: info@beks.hu
Weblap: www.beks.hu
Nyitvatartás:
hétfő8:00 - 16:30
kedd8:00 - 16:30
szerda 8:00 - 16:30
csütörtök8:00 - 16:30
péntek8:00 - 16:30
Térkép:A beks Kommunikációs Technika Kft.-t 1991-ben alapították. A cég rendelkezik az Első Magyar Tanúsító, illetve a National Quality Assurance által minősített MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal. A kft. magas szintű informatikai rendszer és hálózat építés tervezését, kivitelezését, üzemeltetését, valamint korszerű számítástechnikai eszközök forgalmazását tűzte ki feladatául, melyek megvalósításához komoly szakértelemmel és nagy felkészültséggel rendelkező szakembergárda szükséges.
A cég alapvető üzleti filozófiája az elmúlt 10 év során sem változott, ugyanakkor tevékenységünk bővült a komplex gyengeáramú tervezéssel és kivitelezéssel, különösen az IP alapú rendszerek adaptálását tartjuk fontos területnek. Egy informatikai rendszer nagyon komplett, sok részből áll, ezért a cég igyekszik széles választékot biztosítani igényes PC-alkatrészekből, márkás szerverekből, 100 és 1000 Mbps-os hálózati aktív eszközökből, routerekből, nagy sávszélességű réz és optikai kábelekből. Számítástechnikai eszközök tekintetében az igényes, otthonra való eszközöket, valamint a professzionális igényeket is kielégítő berendezéseket egyaránt forgalmazzuk. Terméklistánkon megtalálhatók a semi-brand PC-alkatrészekből épített gépek és a nagy gyártók PC- és szerverkonfigurációi egyaránt. Fontosnak tartjuk a kiegészítő elemek - mint például - kellékanyagok jó minőségben történő szállítását, ezzel is növelve a felhasználók komplex kiszolgálását. A sikeres megvalósítás alapja az átgondolt rendszertervezés, pontos munkavégzés a feladat minden szegmensében.
Az elmúlt 13 év során a hálózat építés mellett mintegy 500 különböző helyszínen több mint 550 rendszert terveztünk, több mint 400 ügyféllel állunk kapcsolatba. Rendszereink jelentős részének alapját lokális számítógép-hálózatok alkotják, de hoztunk létre nagytávolságú hálózatokat kapcsolt vonalon, X.25-ön, illetve mikrohullámon keresztül, mely egész megyét, illetve országot átölelő hálózat építés volt. Debrecenben cégünk végezte az első koaxiális Ethernet hálózat építést, és elsők voltunk a strukturált hálózat meghonosításában is, beleértve az optikai gerincű backbone-ok kialakítását. Nevünkhöz fűződik a térség legnagyobb hálózatainak részbeni vagy teljes kivitelezése, így kijelenthetjük, hogy a hálózat építés a cég erőssége.

hálózat építés, informatika, számítógép, alaplap, hdd, nyomtató, számítástechnika, technika, gép, monitor, processzor, cpu, memória, beléptető, kamera, server, szerver, szoftver, hardver, vga, video, kártya, winchester, program, kiépítés, kábel, telefon, patch, adat, adatbázis, lcd, internet, router, switch, pix, cisco, hp, acer, asus, msi, fuji, notebook, laptop, wifi, wi-fi, vezeték, bit, alkatrész, patron, toner, kellékanyag, üzemeltetés, karbantartás, gyenge, áram, tűzjelző, rendszer,

Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Tervezés

Adat- és hangkommunikációs rendszerek tervezése, kivitelezése
- LAN, WAN, távközlési hálózat építés
- hálózati aktív eszközök méretezése
- VoIP rendszerek tervezése

Strukturált nagy végpontszámú hálózat építés
- UTP, FTP, optikai hálózatok teljes kivitelezése 25 év rendszer garanciával
- hálózatbemérés, diagnosztika

Gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése
- beléptető rendszer
- videomegfigyelő rendszer
- vagyonvédelem
- tűzvédelem
- hangosítás
- informatikai és telefonrendszer

PC-és és Brand-rendszerek összeállítása
- Brand-szerverek és PC-ék
- saját összeszerelésű számítógépek 72 órás teszttel

Hálózati aktív eszközök szállítása és üzembe helyezése
- Cisco, 3COM, HP, D-Link aktív eszközök
- WLAN eszközök telepítése

Üzemeltetés

Komplett informatikai rendszerek üzemeltetése

- PC hardver, nyomtató szerviz
- HELPDESK, műszaki támogatás
- megelőző karbantartás
- szoftvertámogatás

Lokális és távoli hálózat építés

- hálózati passzív hiba diagnosztika
- hálózat aktív eszközeinek üzemeltetése
- hálózatmenedzselés, statisztikai mérések, diagnosztika

Rendszerintegrálás

Internetelérés biztosítása hálózat építés és rendszerbeállítás segítségével

Operációs rendszerek telepítése

Linux operációs rendszer
NetWare operációs rendszer
MS Windows szerverek

Hálózat építés

Mondhatnánk hálózat, vagyis hálózat építés az egész világ, hiszen nem élhetünk friss információ nélkül. A világfalu legújabb híreit immáron képpel, hanggal és élő közvetítésekkel a nap szinte minden egyes percében megkaphatjuk a világhálóról, az internetről. Egy önmagában álló számítógép igen hasznos eszköz, azonban csak bizonyos pontig. Amint szükségessé válik, hogy nyomtatni, levelezni, letölteni, feltölteni tudjunk, vagy adatokat akarunk keresni a rendelkezésre álló optikai tárolón, vagy merevlemezünkön kívül, kapcsolódnunk kell a hálózathoz. A hálózat, amely egymással összekapcsolt csomópontokból (önálló PC-kből) áll, határozza meg azt, hogy hogyan tartja a kapcsolatot számítógépünk az irodában, az épületben és a világban lévő többi eszközzel. A legismertebb mai hálózat maga az internet, amely több százezer kisebb hálózatot foglal magába. Más hálózatokkal is kapcsolódhatunk a külvilághoz, pl. helyi hálózat (LAN) vagy nagykiterjedésű-hálózat (WAN), míg napjaink leggyorsabban terjedő hálózati formája az úgynevezett vezeték nélküli technológia, vagyis Wireless LAN. Ezért napjainkban az élet szinte minden területén igen fontos szerepe van a hálózatnak, ezzel együtt pedig a hálózat építés is alapvető minden cégnek. A hálózat építés területén nagy a vetélkedés, mivel mind több cég szeretné elérni, hogy a munkatársak számítógépei összeköttetésben legyenek, ez pedig a hálózat építés segítségével érhető el a legkönnyebben. A hálózat építés célja az erőforrások megosztása. Viszonylag egyszerűen építhető egy néhány gépből álló irodai hálózat, ami lehetővé teheti, hogy egy kiszolgáló számítógép, a szerver biztosítsa ugyanazoknak a fájloknak, illetve adatoknak a használatát valamennyi munkaállomás vagy kliens számára. Az ezredfordulón követelményként jelentkezik az irodai és intézményi hálózatok nyitottsága, azaz kívülről való elérhetősége, másfelől a világháló elérése a kliensek számára, ezzel együtt a biztonság megteremtése, az illetéktelenek távoltartása. Manapság már minden „;valamirevaló”; cégnek van weblapja, és alkalmazottai sokkal gyorsabban intézhetik az ügyeiket elektronikus levelezéssel, mint telefonálgatással vagy faxolással! Óriási ütemben növekszik az e-business, az elektronikus kereskedelem, ezért nem kérdés, hogy a hálózat építés mára egy igen elismert tevékenység.

A hálózat építés lépései

- A hálózati kártya beépítése.
- A hálózati kártya beállítása.
- A kábelezés.
- A hálózati elemek beépítése és installálása.
- A szerver(ek) és a kliensek installálása

A jövő hálózata

A 21. században már egy cég sem nem nélkülözheti a vállalat életéből a fejlett hálózati infrastruktúrát, vagyis a hálózat építés nélkülözhetetlen. Az egyre növekvő igényeket követve a hálózat, illetve a hálózat építés szükségszerűen együtt kell fejlődjön a szervezettel. Így a befektetett költség hosszú távon a rendszer előnyeit kihasználva profitot hoz a cég számára.
A beks Kft. sokrétű szolgáltatást, strukturált hálózat építés lehetőségét kínálja az ügyfeleinek a tervezéstől a rendszerfelügyeletig. Ahogy a házak esetében az alapra, úgy a hálózat építés esetében a kábelre lehet alapozni, ezért fontos ezek minősége. A nagy távolság és jelentős mennyiségű adatátvitelre napjainkban az optikai kábelek alkalmazása a legcélravezetőbb zavarérzéketlenségük, kis méretük és nagyfokú adatbiztonságuk miatt.

A hálózat építés előnyei

Mert, ha a hálózat építés mellett határoz, akkor a hálózat segítségével a helyi céges szerverrel könnyen megoldható a belső céges kommunikáció, például minden egyes dolgozójának saját belső e-mailcíme lehet. Ezenkívül a hálózat építés kényelmesebbé teszi a munkát, mivel megoldható, hogy a gyakran használt programok (office, céges ügyféladatbázisok stb.) bármelyik gépről elérhetők legyenek. Mert, ha a hálózat építés mellett dönt, akkor alkalmazottja cége bármelyik számítógépéhez is ül le dolgozni, mindig megtalálja a személyes mappájában lévő állományokat. Mert hálózat építés esetén egyéni jogosultsági rendszerek jönnek létre, melyek biztosítják, hogy a főnöki dokumentumokhoz kizárólag a kellő jogosultsággal rendelkező személyek férhessen hozzá.

A hálózat építés további előnye, hogy a belső hálózaton létrehozott e-mailes kommunikáció megoldja, hogy az adott vállalkozásnak hiába csak egy e-mailcíme van, a szerver mégis oda továbbítja a levelet a belső hálózaton belül, akinek szól, ezen felül kialakítható a cégen belül több részleg is, melyek természetesen kommunikálhatnak egymással.
A hálózat építés kialakításának köszönhetően a közösen használt programok lehetővé teszik, hogy ha az adott cégnél már több gépen fut egy program, és mondjuk le szeretnék azt cserélni egy újabbra, nem kell ezt az összes gépen egyesével lecserélni és feltelepíteni az újat, hanem elég csak a központi szerveren megtenni, azaz csak azon az egy gépen kell a telepítést elvégezni. Így a hálózat építés lehetővé teszi, hogy a többi számítógép a következő bekapcsolásnál már az újabb, frissebb programokkal tud dolgozni.
Hálózat építés esetén megoldható, hogy az adott cég alkalmazottai aktuális munkáiról állandó biztonsági mentés készüljön, így elkerülhető a véletlenül kitörölt adatok költséges visszaszerzése, mivel csak a helyi szerverről a biztonsági mentést kell visszamásolni. Ez nem kevés időt, és pénzt takarít meg cége számára, ezért ha a hálózat építés mellett dönt, csak nyerhet.

Miért szükséges cégének a számítógépes hálózat építés?

- Több számítógép használata esetén elengedhetetlen az adatkommunikáció
- Az irodai munka leegyszerűsödik
- Kisebb az adatvesztés lehetősége
- Az internet-hozzáférés megosztható az összes számítógép számára számítógép hálózat építés segítségével
- Energia-, idő- és pénzmegtakarítás

Hálózat építés további előnyei

- Hatékonyabbá teszi cége ügyintézését
- Cége összes számítógépét elérheti saját számítógépéről
- Megoszthatók egymás között az adatok, programok és nyomtatók
- Szabadon mozoghat munkahelyén notebookjával

Hálózat építés partneroldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu