Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Gyémántház Biztosítási Bróker Kft.
 
Cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 27/a.
Postázási cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 27/a.
Telefon: 0642595304, 06703331927
Fax: 0642595304
Térkép:A Gyémántház Kft. a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével működő, Nyíregyházi székhelyű, kizárólag biztosítási alkuszi tevékenységet végző, magyar tulajdonú korlátolt felelősségű társaság. A Gyémántházat magánszemélyek alapították 1991 januárjában.

A cég szerződéses kapcsolatban áll a magyar piacon működő biztosító társaságokkal. Társaságunk az észak-alföldi régió minden pontján, magas színvonalon képes a biztosítás folyamatos kezelésére és az esetleges kárrendezésben (a megbízó oldalán) való közreműködésre.

Munkatársaink felsőfokú biztosítási szakképzettséggel, közgazdasági és nemzetközi adószakértői, pénzügyi- és számviteli főiskolai, biztosítási szakközgazdászi, mérnöki és rendszerszervezési diplomával rendelkeznek.

Társaságunk dinamikus fejlődését, eredményes működését, színvonalas szolgáltatási minőségét a legkorszerűbb informatikai és telekommunikációs háttér biztosítja.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások

Társaságunk tevékenységéről bővebben

Az Ön érdekében, Önnek díjtalanul!

A Gyémántház minden esetben ügyfele megbízottja, eltérően a biztosító társaságok üzletkötőitől, ügynökeitől. Minden esetben és körülmények között ügyfeleink érdekeit képviseljük a biztosító társaságokkal szemben úgy, hogy a biztosítók munkájának egy részét is magunkra vállaljuk a kockázati vizsgálatoktól, a kötvények és a szerződések folyamatos kezelésén át, egészen a károk ügyintézésének lebonyolításáig. A biztosítók ezért a biztosítási díjuk (pld.gépjármű biztosítás) munkánkkal arányos részét fizetik nekünk, tehát ügyfeleink részére ingyenesek szolgáltatásaink.

Tevékenységünk az Ön érdekében!

A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: alkusz az a személy, aki valamilyen ügyben tárgyal, alkudozik. A biztosítási alkusz: a biztosított érdekében tárgyal, alkudozik, a biztosított és a biztosítótársaság közötti híd szerepét tölti be.
Mindenkinek szüksége van rá, akinek van mit féltenie, és annak is, akinek az idejével és pénzével takarékosan kell bánnia. A biztosításhoz szerencsére mindenki ért, de több mint 20 biztosítótársaság imponáló termékválasztékából kiválasztani a testre szabott megoldást, nem könnyű feladat.

Ezt érdemes szakemberre bízni!

Segítségünkkel tucatnyi biztosítási ügynök meghallgatása, és több száz oldal biztosítási szabályzat tanulmányozása nélkül kapja meg az optimális biztosítások (pld.gépjármű biztosítás) megkötéséhez szükséges információkat. A Gyémántház szakmai tudásával, piaci ismereteivel, adókímélő tanácsaival szolgálja megbízóját. Versenyhelyzetet teremt a biztosítók között, így alkudja ki a legkedvezőbb feltételeket.

Munkánk során:

- Javaslatokat készítünk a testre szabott, egyedi biztosítási (pld. gépjármű biztosítás) megoldásokra.
- Tevékenységünk kiterjed a megbízónk szakmai munkáját támogató biztosítási konstrukciókra és módozatokra is.
- Alkuszként látjuk el az üzletkötői, ügynöki, biztosításközvetítői feladatokat.
- Javaslataink alapján a típus és egyedi biztosítások (pld. gépjármű biztosítás) esetében a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatja ki a megfelelő kockázati fedezetet.
- Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységünk kiterjed a megbízónk személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosítás típusaira is.
- Átvállaljuk megbízónk biztosítási (pld. gépjármű biztosítás) adminisztrációs teendőit, így a többek közt nyilvántartás, díjfizetés figyelése, díjátutalás bonyolítása, díjigazolás és zöldkártya beszerzése stb. Káresemény esetén tanácsot adunk, és közreműködünk a szakszerű és gyors kárrendezésben.
- A lízing- és hitelügyletekkel foglalkozó megbízóinknak a szervezetük működési struktúrájához igazított biztosítási (pld. gépjármű biztosítás) monitoring és szerződéskezelő rendszert dolgozunk ki. Igény esetén teljes körűen működtetjük is azt. Foglalkozunk gépjárművek átíratásával és eredetiség vizsgálattal is.
- Társaságunk szolgáltatásai az ügyfél részére szabály szerint díjmentesek, mert azok ellenértéke a biztosítási (pld. gépjármű biztosítás) díjba beépített és a biztosító által folyósított jutalék.

Szolgáltatásaink:


- Kötelező gépjármű biztosítás
- Casco gépjármű biztosítás
- Vagyonbiztosítások
- Lakásbiztosítások
- Utasbiztosítások
- Kockázati életbiztosítások
- Befektetési életbiztosítások
- Gépjármű finanszírozás
- Személyi hitelek
- Lakáshitelek
- Kombinált lakáshitelek

Gépjármű biztosítás: bővebben szolgáltatásainkról

Kötelező gépjármű biztosítás


Minden forgalomba helyezett gépjárműnek a végleges kivonásig kell a kötelező gépjármű biztosítás. A biztosítással nem rendelkező gépjárműveket a BM nyilvántartás alapján a forgalomból kivonják és bírságolják. Kötelező gépjármű biztosítás közvetítésével jelenleg 12 biztosító társaság foglalkozik. Ügyfélszolgálati irodánkban és szerződött partnereinknél minden biztosítótársasághoz köthető kötelező gépjármű biztosítás.

Megyénkben ez az egyetlen hely, ahol minden biztosítótársaság termékéből (pld. gépjármű biztosítás) választhat. Egyedülálló, hogy a kötelező gépjármű biztosítás megkötése után teljes körű ügyfélszolgálattal állunk kedves ügyfeleink szolgálatára. Saját számítógépes programunk alapján kiválasztjuk, melyik az önnek megfelelő kötelező gépjármű biztosítás. A megfelelő kötelező gépjármű biztosítás kiválasztása után a helyszínen azonnal köthető bármely társasághoz kötelező gépjármű biztosítás.

Teljes körű ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Külföldre utazása esetén zöldkártyát adunk bármely biztosítótársaság nevében igazolva, hogy külföldön is érvényes az Ön által megkötött kötelező gépjármű biztosítás. Ügyfélszolgálatunkon teljes körű érdekképviselettel állunk szolgálatára. Követjük díjfizetését, teljes körűen segítjük kárrendezését.

Összefoglalva: kötelező gépjármű biztosítás, zöldkártya, legolcsóbb díj, legkedvezőbb szolgáltatás, teljes körű érdekképviselet, kárrendezés, bármely biztosítótársasághoz egy helyen.

akotelezo.hu - ha már kötelező gépjármű biztosítás, legyen a legjobb...


A Kötelező Gépjármű Biztosítás ugyan kötelező, de biztosítóját szabadon megválaszthatja, 2009 évben már 15 biztosító cég ajánlata közül választhat. Mivel a kötelező gépjármű biztosítás díjai akár több tízezer forinttal is eltérhetnek egymástól, mindenképpen érdemes a gépjármű biztosítás díját kiszámítani és megvizsgálni, hogy melyik biztosítót választja.

Honlapunkon lehetősége van néhány perc alatt a szükséges adatok megadásával mind a 15 biztosító gépjármű biztosítás díját kiszámítani (akár évfordulós váltás, akár gépjárművásárlás miatt), és az ön által választott gépjármű biztosítás t meg is kötheti.

Amennyiben nálunk köti meg biztosítását, több biztosítóhoz extra on-line kedvezmények érhetők el, így a gépjármű biztosítás díja akár jobb lehet, mintha szerződését közvetlenül a választott biztosítónál kötné meg. Megbízása alapján az új szerződés ügyintézésével kapcsolatos valamennyi adminisztrációs terhet levesszük a válláról. Szolgáltatásunk az ön számára teljesen díjmentes, költségtérítésünket a szerződött biztosítók fizetik.

Casco gépjármű biztosítás: amit tudni érdemes

Miért érdemes a Casco gépjármű biztosítás?


Életünkben a legnagyobb értékkel rendelkező ingóságunk a gépjármű. A legdrágább értéktárgyunkra érdemes teljes körű Casco gépjármű biztosítás kötni.

A különböző hitelirodák napjainkban előszeretettel hirdetik hitelkonstrukciójukat Casco-mentesen. Számoljunk együtt. A Casco-mentes hitel törlesztő részlete drágább, mint Casco gépjármű biztosítás sal rendelkező. A két törlesztő részlet különbsége havonta körülbelül a Casco gépjármű biztosítás havi díjának a 60 százaléka, tehát megfizetjük a gépjármű biztosítás díjának a jelentősebb részét, mégsem vagyunk kockázatban.

A baj bekövetkeztekor a bank nem jár rosszabbul, hiszen a beszedett többlet díjak fedezik az ő kockázatát, ellenben az ügyfél gépjárműve megsérül, megsemmisül. A hitelt továbbra is fizetnie kell, de gépjárműve már nincs, vagy használhatatlan. Casco gépjármű biztosítás tekintetében is teljes körű kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden Casco gépjármű biztosítás forgalmazó társaság terméke megtalálható irodánkban.

Személyre szabott Casco gépjármű biztosítás


Cégünk teljes körű összehasonlítás után segít kiválasztani az önnek megfelelő díjú, önrészesedésű és szolgáltatású Casco gépjármű biztosítás fajtát. Minden biztosítótól rendelkezünk felhatalmazással, így a helyszínen azonnal elvégezzük a gépjármű szemléjét, amelyet a biztosítók és a bankok elfogadnak.

A helyszínen azonnal ki tudunk állítani egy úgynevezett hárompontos nyilatkozatot, amely a gépjármű-hitelezés elengedhetetlen kelléke. Magasabb díjosztályú, egyedi gépjárművek kockázatelbírálását néhány óra alatt lebonyolítjuk. Bekövetkezett kár esetén teljes körű érdekképviselettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Gépjármű biztosítás társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. websas.hu Kategorizalt linkcsere oldal.

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu