Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Kiss G-Faforg Kft. (FIÓKGÖRGŐ)
 
Cím: 4002 Debrecen, Zúzmara u. 19.
Postázási cím: 4002 Debrecen, Zúzmara u. 19.
Telefon: 0652416019
Térkép:A Kiss G-Faforg Kft. Falco Depo Udvarán mindent megtalál, ami a bútorokhoz szükséges: fiókrendszerek, fiókgörgő fajták, fogantyúk, fogasok, vasalatok, tolóajtó szerelvények, különböző dekoranyagok, ragasztók-tömítő anyagok, élzáróanyagok, fémrácsok stb.

Ezenkívül vállaljuk még látványtervek készítését, valamint teraszok és homlokzatok kialakítását. Falco Depo Udvar: A-tól Z-ig mindent a bútorához!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Termékeink kínálatából:


- Ablakpárkány
- Falcos ablakpárkány
- Ajtó fóliás MDF
- Ajtó furnérozott
- Ajtó keretléces
- Ajtó tömörfából
- Kifutó bútorlapok
- Mosogató fajták
- Alukeretes ajtók és profilok
- Apácarácsok és betétanyagok
- Struktúr lemezek
- Szövetek

- Asztallábak
- Beépíthetõ készülékek
- Fiókgörgő fajták
- Fiókoldalak
- Pántok
- Sablonok
- Bútorgörgők, pántok és zárak
- Csavarok, kötőelemek
- Csiszoló anyagok
- Dekoratív szekrénylábak
- Díszlécek és kiegészítők
- Evőeszköztartók
- Fiókgörgő

Tanácsok a konyha berendezéséhez


Konyha és fiók

Egy háziasszony számára nincs annyi hely, amennyi elég lenne a háztartási és konyhai eszközök tárolására. Éppen ezért konyhánk tervezésénél számoljunk „ráhagyással”, és gondoljuk végig, hogy egy-egy eszközt vagy edényt milyen gyakran használunk, majd a szerint helyezzük el a helyiségben. Fontos szempont az is, hogy megmutatni vagy elrejteni szeretnénk a konyhai segédeszközöket, így a fiókok mennyisége sem elhanyagolandó.

Sokkal örömtelibb a főzés, ha minden eszköz kéz alatt van vagy egyszerűen elővehető. Gyakran tapasztaljuk, hogy a fontos apróságok eltűnnek, ezzel nem kis bosszúságot okozva. Erre lehet megoldás, ha tervezünk egy-két jó helyen lévő kisebb fiókot (amely fiókgörgő felszerelésével még kényelmesebb), és kellő figyelmet fordítunk a belső osztására, mely ennek következtében rendben és rendszerben tartja hasznos és praktikus tárgyainkat.

Ha evőeszköz-tárolóra gondolunk, akkor először a jól ismert műanyag tároló jut eszünkbe. Akinek ez nem nyeri el tetszését, választhat fából vagy fémből készült rekeszeket is. Tegyünk csúszásgátló gumiszőnyeget a fiókba, így egy-egy kihúzás alkalmával a benne lévő holmik nem fognak ide-oda csúszkálni, de mint fentebb említettük a fiókgörgő alkalmazása is igen praktikus, mivel így véletlenül sem nem tudjuk kirántani a fiókot.

A mély fiókok (melyekhez szintén célszerű a fiókgörgő felszerelése) nemcsak a nagyobb edények tárolására alkalmasak, hanem a tányérok elhelyezésére is. Ehhez az szükséges, hogy a fiók alja lyukacsos lemezből készüljön, melybe rögzíthető két-két pár edénytartó fémtüske - mely igény szerint áthelyezhető -, a tányérok megtámasztása érdekében.

A polcot vagy a fiókot részesítsük előnyben?


A polcok kiválóan alkalmasak a ritkábban használt tárgyak tárolására, hiszen a polcok mindkét szintjén - felső és alsó - kissé nehézkes a kívánt eszközökhöz való hozzáférés. A fiókok pedig áttekinthetőségük miatt praktikusak, hiszen a leghátsó zugban elhelyezett tárgyak is könnyedén hozzáférhetőek.

Gondoljuk végig, mit, hol szeretnénk tartani, és megvalósítás előtt rajzoljuk meg álmunkat. Fontos látnunk az összképet, mert nemcsak a konyhabútor használhatósága, hanem a látványa is fontos. Vegyük számba, mi is működhet úgynevezett fiókelven a konyhában. A hagyományos lehetőségen túl sok más mód is adódik.

Nem szeretjük azokat a dolgokat használni, amihez nehezen jutunk hozzá, vagy körülményes az állandó elővételük és elpakolásuk. Erre megoldás, ha a vágódeszkát, gyúródeszkát, vasalódeszkát vagy magát az étkezőasztalt is eleve egy kihúzható munkafelületként - a konyhabútorba építjük. Így egy mozdulattal eltüntethető ez a segédeszköz. Aki nem szereti a kenyértartó látványát rendezett konyhájában, az egyszerűen egy kihúzható mélyebb fiókgörgő vel felszerelt fiókba is rejtheti, a kenyérvágó kés társaságában.

Fiók tippek


- Akadozó régi fiókunk súrlódó részeit kenjük be szappannal.
- A fiókokat úgy alakítsuk ki, hogy ne eshessenek ki. A fasínnel ellátott fiókok esetében utólag is beszerezhető és beilleszthető a fentebb említett teleszkópos fiókgörgő, mely nem engedi kiesni a fiókokat. A fiókgörgő használata praktikus, a fiókgörgő beszerelése egyszerű, sőt egy-egy fiókgörgő beszerzése nem jelent komoly kiadást
- Változtassuk meg konyhánk képét kis költséggel: cseréljük ki a fogantyúkat!

S végül a szelektív hulladékgyűjtésre hívnánk fel a figyelmet. Léteznek már olyan házi hulladéktárolók, amelyek a sarokszekrénybe illeszthetők és kihúzhatók használat esetén. A szemetes kerete közös, és ebbe a közös keretbe foglalt krómacél edények könnyedén kiemelhetők.

Ízelítő fiókgörgő kínálatunkból:


- B fiókgörgő 230E7000 700mm hosszú krémfehér

- B fiókgörgő 230E7500 750mm hosszú krémfehér

- B fiókgörgő 230M2500 250mm

- B fiókgörgő 230M3000 300mm

- B fiókgörgő 230M3500 350mm

- B fiókgörgő 230M4000 400mm

- B fiókgörgő 230M4500 450mm

- B fiókgörgő 230M5000 500mm

- B fiókgörgő 230M5500 550mm

- B fiókgörgő 230M6000 600mm

- B fiókgörgő 230M6500 650mm

- B fiókgörgő 430E5500V teljes kihúzású csúszó 550mm R901

- B65.3300 fiókgörgő sablon MINIFIX

- Fiókgörgő 250mm Barna samet

- Fiókgörgő 250mm Fehér samet

- Fiókgörgő 350mm Fekete samet

Fiókgörgő társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu