Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
AIME Egészségpénztári Matrac Szolgáltató Kft.
 
Cím: 1094 Budapest, Ferenc krt 1. ( A körút első boltja!)
Postázási cím: 1094 Budapest, Ferenc krt 1.
Telefon: 0612184636
Fax: 0612184636
E-mail: aime@aime.hu
Weblap: www.aime.hu
Az Aime+ Egészségpénztári Matrac Szolgáltató Kft.-ét 2000-ben lett alapítva Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-ként. 2002-től az Elastimed gyógymatrac (biomatrac) főforgalmazója.

2004-től a gyártási jog megvásárlásával az Elastimed matrac és biomatrac, valamint a MemoStar matrac és biomatrac gyártója, főforgalmazója, ekkortól kezdve indult meg a matracok országos terjesztése. 2005-től Mattuum matrac és biomatrac magyarországi importőre.

2006 A nagyobb Egészségpénztárak KIEMELT SZOLGÁLTATÓJA. 2007-től a Gyógyászati Segédeszköz Forgalmazók Országos Szövetségének tagja. 2008-tól az APEH (ADOSZT) Egészségpénztár kizárólagos gyógymatrac-elszámoló szolgáltatója. Ebben az évben történt a cégforma váltás, ekkor lettünk Aime Egészségpénztári Matrac Szolgáltató Kft.

Gyógy- és luxus matracok egészségpénztárra is! Ezért biomatrac és gyógymatrac az Aime Kft.-től!
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben

Az Aime Kft. által forgalmazott matracok angol, német és belga bioszintetikus alapanyagokból készülnek. E termékek (biomatrac) nemcsak az EU-nomenklaturáknak, hanem a Svájci Egészségügyi Hatóságok által megkövetelt rendkívül szigorú előírásoknak is megfelelnek.
A bioszintetikus rendszer egy követelményrendszer, mely a gyártási technológiával, valamint a felhasznált alapanyagokkal kapcsolatban rendelkezik. Így e különleges és kiváló gyógymatrac (biomatrac) fajták használata során toxikus vagy egyéb káros hatások kockázata teljességgel kizárt.

Forgalmazott matrac, gyógymatrac és biomatrac márkák
- Elastimed matrac (biomatrac)
- Mattuum matrac (biomatrac)
- Medical Carbon matrac (biomatrac)
- Memostar matrac (biomatrac)
- Outlast matrac (biomatrac)
- Shenergy matrac (biomatrac)

Gyógy- és biomatrac kínálatunk

Matracok fiataloknak

- Elastimed extra hard-hard (eh):
A matrac (biomatrac) egyik oldala extra hard a másik oldala hard keménységű. Fiataloknak a hard (ortopéd) oldalt javasoljuk. Sérülés, orvosi javaslat esetén az extra hard oldal ajánlott.

- Memostar young:
A Memostar eh matrac (biomatrac) alsó memo rétege és a stabil mag együttesen biztosítják a megfelelő síkrugalmasságot, a felső memo réteg pedig a személyre szabott „adaptált” pontrugalmasság létrehozásáért felelős. A három réteg komplex nyomáselosztási mechanizmusa a kemény matracokat kedvelők minden igényét kielégíti. A matrac (biomatrac) szimmetrikus felépítésű. A téli és nyári oldal alatt 2-2 cm-esek a memo rétegek.

- Outlast:
Nagyon stabil, erős 12 cm vastag hideg habon 4 cm vastag memory réteg található.

Matracok középkorúaknak

- Elastimed medium-hard:
A matrac (biomatrac) egyik oldala medium másik oldala hard keménységű. Középkorúaknak a hard (ortopéd) oldalt javasoljuk.

- Memostar medium:
A memostar mh matracoknál (biomatrac) is hasonló elven jön létre az optimális nyomáselosztás. A matrac (biomatrac) asszimetrikus. Téli oldala kissé puhább, nyári oldala keményebb. A memo rétegek magassága 2-4 cm. Közepesen kemény luxusmatrac (biomatrac), mely oldalt és háton fekvőknek javasolt. Variálható, jól adaptálható a változó fizikai állapotokhoz.

- Outlast:
Nagyon stabil, erős 12 cm vastag hideg habon 4 cm vastag memory réteg található.

Matracok időseknek

- Elastimed medium-hard:
A matrac (biomatrac) egyik oldala medium a matrac (biomatrac) másik oldala hard keménységű. Időseknek a médium (kényelmi) oldalt javasoljuk. derékfájás egyéb sérülés esetén, amikor az orvos a kemény fekhelyet javasolja, akkor a hard (ortopéd) oldal ajánlott.

- Memostar old:
Kiváló nyomáselosztású asszimetrikus matrac (biomatrac). A memo rétegek magassága 2-6 cm, ezért nagy hatásfokkal alkalmazható nyomásérzékenység esetén.

Biomatrac: érdekességek, tudnivalók

Mi az a biomatrac?

A biomatrac, a matracok olyan fajtája, mely természetes alapanyagból készül. A biomatrac alapanyaga kókuszrost és természetes, vulkanizált gumitej, vagyis a latex, amelyet a kaucsukfa kérgéből nyert gumitejből habosítás útján nyernek, de a biomatrac kifejezés takarhatja csak kókuszból, csak latexből, illetve a kettő kombinációjából létrejött matracot.
Leggyakrabban azért választanak biomatrac fajtát, mert a biomatrac alapanyagai hipoallergének. A biomatrac kapható általános, illetve egyedi méretben, egyedi szerkezetben is. Utóbbi azt jelenti, hogy a biomatrac kókusz és latex vastagsága változó, egyedileg kialakított, mivel így a keménység is változik.

Kinek ajánlott a biomatrac?

Ezért ha valaki csak a természetes alapanyagokat szereti, számára tökéletes megoldást jelent a biomatrac, mivel a kókusz és a latex gondoskodik arról, hogy a biomatrac felülete kemény és stabil legyen. A biomatrac ezen felülete nagyon jó alátámasztást ad a test érzékeny pontjainak; ideálisan támasztja alá a nyakat, a gerincet és a medencét, vagyis alvás közben tökéletesen felveszi a test vonalát. Így a test izmai teljesen el tudnak ernyedni alvás közben, és sokkal pihentetőbb lesz az éjszaka.
Az ideális alátámasztáson kívül a kókuszrost további kiváló tulajdonsága az, hogy nem szív magába nedvességet, és kiválóan szellőzik; így nem telepszenek meg benne az atkák és baktériumok, mivel számukra nincs nyirkos, nedves környezet. A biomatrac laza szerkezete biztosítja a felületére kerülő nedvesség gyors elpárolgását. Allergiásoknak különösen ajánlott a biomatrac, mivel a tisztán kókuszrost szerkezetű matracok teljesen átmoshatóak, és ez a tulajdonság egy egészséges embernél is megakadályozhatja az allergia kialakulását.

Szükséges-e lécesbetét a biomatrac alá?

Egy jó biomatrac felveszi a test által keltett rezgéseket, mozgást és terhelést, amit 45 fokban lefelé szétoszt. Az ágyrácsra már egy csillapított mechanikai hatás jut csupán. Ha nincs funkciója az ágyrácsnak, mint pl: fej- illetve lábvég nyitási lehetőség, nem indokolt.


Biomatrac: miért éppen kókuszt használnak?

Mert a kókusz rostos szerkezetű anyag, amely kiválóan rugózik, ugyanakkor akár kifejezetten kemény fekhely (biomatrac) is készíthető belőle. A rostokból összeálló kókusz tábla képes a földből jövő koncentrált sugárzást „eloszlatni”, így az nem gyakorol negatív hatást az alvó emberre.

Miért jobb a biomatrac a rugós matracoknál?

A „jobb” kifejezés nagyon tágan értelmezhető. Ha úgy tesszük fel a kérdést, miben tud többet a biomatrac a rugós matracoknál, már könnyebb válaszolni. A biomatrac összetételénél fogva nem tartalmaznak fémet, így eleve kizárunk egy olyan anyagot, amely képes lenne felerősíteni a föld elektromágneses sugárzását. A biomatrac másik előnye, hogy személyre szabottan készülnek. Tehát itt a vásárló nem levesz egy matracot a polcról, hanem igényfelmérés után kizárólag neki készül el a termék.

A biomatrac legfontosabb előnyei:

- A biomatrac kialakítása személyre szabott
- A biomatrac mentes mindenfajta fémtől
- A biomatrac atkamentes
- A biomatrac taszítja port
- A biomatrac antiallergén felülettel rendelkezik
- A biomatrac követi és alátámasztja a gerincet
- A biomatrac különböző keménységű lehet

Biomatrac társoldalai
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu