Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Biogastro Kft.
 
Cím: 2045 Törökbálint, Kazinczy u. 105.
Postázási cím: 2045 Törökbálint, Kazinczy u. 105.
Telefon: 0623515319, 06202616308
Fax: 0623515319
Térkép:A Biogastro Kft a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft által ellenőrzötten végzi tevékenységét. A HU-ÖKO-01 kód használatára jogosult.
Filozófiánk, a minőség, mely 4 alappilléren nyugszik:

Minőségi alapanyagok: ételeinket kizárólag ellenőrzött ökológia gazdálkodásból származó, tanúsítvánnyal rendelkező bio alapanyagokból készítjük.
Korszerű konyhatechnológia: XXI. századi csúcsminőségű konyhai berendezések, melyek lehetővé teszik, hogy az ételek kíméletes elkészítésekor azok megőrizzék értékes tápanyagaikat, vitaminjaikat. így ételeink nem csak finomak, de egészségesek és tápanyagban gazdagok.
Hagyományos ízvilág: a bio ételek finom ízekei szakácsművészeti európa bajnoki ezüstérmes séfünk Kiss Miklós-apraja falva főszakácsa garantálja.
Szakértelem: Élelmezési részlegünk a sok éves tapasztalat és a modern technika segítségével állítja össze gyermekeknek valamint minden korosztálynak a megfelelő étlapot. Ezen munkánkat a gyermekélelmezésben is tapasztalt dietetikus támogatja.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Szolgáltatások
A Bio ételek:

Bio ételek azok az állati vagy növényi eredetű élelmiszerek, amelyet az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő, és minősítettek.
Az ökológiai gazdálkodásban termő növények semmilyen vegyszeres kezelést nem kapnak, a kártevők elleni védelemben a természetes ellenségeket használják, vagy kézi munkával irtanak gyomot. Vetésforgónak megfelelően kell gazdálkodni, a talaj termőképességének megőrzése érdekében.
Műtrágya használata tilos, csak olyan állatok trágyájával lehet gazdagítani a táptalajt, melyek szintén vegyszermentes takarmányon élnek.

A biogazdálkodásban nevelt fiatal állat természetes tejjel táplálkozik. Amikor az időjárás engedi, legelőn kell tartani. Baromfit tilos ketrecben tartani szabad kifutót kell neki biztosítani. Génmódosított takarmányt tilos az állatoknak adni. Betegségek esetén homeopátiás módszerekkel gyógyítják őket, illetve a prevencióra törekszenek. A gazdák semmilyen hormont vagy hormontartalmú készítményt nem alkalmazhatnak. Az állatokat kímélni kell a stressztől.

Számos kutatást végeztek arra vonatkozóan, hogy a bio ételek egészségesebbek-e az ipari körülmények között előállított termékeknél. Valamennyi kutatás azt eredményezte, hogy a bioélelmiszerek egészségesebbek, táplálóbbak ipari társaiknál. A biotojás több karotionidot tartalmaz, a bioszarvasmarha illetve juh húsában háromszoros mennyiségű konjugált linolsav van, az omega-3 zsírsav koncentrációja négyszeres. A bionövények átlagos ásványianyag koncentrációja kétszerese a vegyszeresen kezelt társainak. A biotej 50 százalékkal több E-vitamint, és 75 százalékkal több béta-karotint tartalmaz. A bio ételek nem sugárkezeltek és semmilyen génmódosított anyagot nem tartalmaznak.

A bio ételek ízletesebbek, és termesztésükkel nemcsak az emberek egészségét tartják a gazdák szem előtt de Földünk, környezetünk védelmét is.

Bio-Közétkeztetés:

Cégünk válalja óvodák, iskolák, egyéb intézményekbe bio ételek szállítását, hogy gyermekeink, családunk egészséges ételeket fogyasszon.
BioGastro- Biokonyha a legjavából

   MEGOLDÁST nyújt gyermekeink egészséges, mindennapi étkezéshez a bio ételek minden előnyével
   alternatívát kínál a tudatos fogyasztóknak
   egészséges, bio-menüsoraival segíti, tehermentesíti a szülőket
   elérhetővé és rendszeressé teszi az egészséges bioétkezést (akár munkaebéd formájában is)
   biztosítja az egészséges életmód alapjait kizárólag bio ételek segítségével
   egyszerűen és könnyedén segít életminőségünk javításában
   Hagyományos ételek, egészséges táplálkozás, minőségi alapanyagok, szakértelem!

Hivatásunk a minőség! A garanciát szakértelmünk biztosítja!
Ne fáradjon, mi figyelünk Ön helyett is!
csak ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal főzünk
nem használunk a bio ételeink elkészítéséhez ízfokozókat, tartósítószereket
környezetvédő tisztítószerek alkalmazásával biztosítjuk a maximális higiéniát
korszerű konyhatechnológiánk lehetővé teszi, hogy a bio ételek megőrizzék tápanyagtartalmukat
magas szakértelemmel rendelkező csapatunk garantálja a minőségi ételeket (v. az ételek minőségét) (séf, dietetikus)

Érdeklődjön az óvodavezetőnél, hogy az óvoda csatlakozott-e a programhoz, továbbá bővebb információért keressen minket bizalommal! Dolgozóink és szakembereink örömmel állnak rendelkezésükre!

Bio-parti és rendezvény szervíz:

A Bio-Közétkeztetés mellett örömmel számolhatunk be Rendezvény és Bio-Parti szerviz szolgáltatásunkról is, mellyel megoldást kínálunk családi eseményekre, ünnepekre, esküvőkre, céges rendezvényekre! Természetesen mindezt 100 százalékig bio ételek szállításával.

Szolgáltatásunkkal szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, valamint izgalmas bioételeket tarlamazó menüsorainkal színesíteni a családi és céges eseményeket.

Ne fáradjon, mi figyelünk Ön helyett is:
Születésnap, családi esemény! Ne fáradozzon feleslegesen, mi segítünk! Időt és energiát takarít meg, ha tőlünk rendeli minőségi ételeit!
Próbálja ki karácsonyi menüajánlatunkat!
Esküvőre, céges rendezvényre szeretne valami különlegeset? BioGastro az Ön partnere...
Ha szeretné rendezvényét különlegessé és egészségesen emlékezetessé tenni, válasszon minket!

Érvek a bio ételek fogyasztása mellett:

A bio ételek nagy előnye hogy legtöbbször friss alapanyagból készül, vegyszerek és különböző káros anyagok felhasználása nélkül. Ezáltal a bio ételek azzal a nagy előnnyel rendelkeznek hogy a fogyásztásuk, az étel allergiában szenvedőknek is kedvező. Ugyanis a nem bio ételek gyógyszer és vegyszermaradványai okozzák az allergia nagy részét.
A köztudatban úgy gondolunk a bio ételek nagy többségére, hogy drága és ízetlen élelmiszer, ám ha belegondolunk hogy tápanyag tartalma többszöröse a nem bio ételeknek így kevesebbet kell fogyasztani belőle. Az ízetlensége pedig egy téves gondolat hiszen több vitamin és ásványi só és természetes anyag található benne mint a nem bio élelmiszerben.

A bio ételek pertneroldali:
Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu