Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Garancia-Sped Kereskedelmi, Fuvarozó és Szolgáltató Kft.
 
Cím: 2836 Baj, Kodály Zoltán u. 16
Postázási cím: 2836 Baj, Kodály Zoltán u. 16
Telefon: 0634488380
Fax: 0634588094
Nyitvatartás:
hétfő9 - 16
kedd9 - 16
szerda 9 - 16
csütörtök9 - 16
péntek9 - 16
Térkép:A Garancia-Sped Kft. több mint 15 éve alakult azzal a céllal, hogy a személyszállítási (autóbusz bérlés) piacon színvonalas és korszerű járművekkel felszerelt, minden igényt kielégítő megbízható társaság legyen.

A tulajdonosok személye a biztosíték a Garancia-Sped Kft. magas színvonalú működésére, hiszen az elmúlt másfél évtizedben bizonyították a piaci viszonyok között életképességüket, rátermettségüket, valamint szakmai hozzáértésüket.

A vállalkozás nagy tapasztalatokat szerzett, elsősorban a szerződéses járatok területén, valamint a nemzetközi autóbuszos közlekedésben, de az autóbusz bérlés tevékenységét is a legmagasabb színvonalon végzi. Ezért ha autóbusz bérlés, akkor Garancia-Sped!

Autóbusz bérlés a legjobbaktól minőségi gépjárműparkkal, autóbusz bérlés minden igénynek, autóbusz bérlés remek kondíciókkal.

TEÁOR: 6023;
Tevékenység: EGYÉB SZÁRAZFÖLDI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, AUTÓBUSZ BÉRLÉS;
Alapítva: 1991.02.01;
Árbevétel: 100-120 millió Ft;
Létszám: 12-14 fő között.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégvezetők
NÉV POZÍCIÓ TEL.: FAX.: MAIL:
Benke István ügyvezető 06309573521 0634588094 info@garanciasped.hu
Szolgáltatások
Cégünkről bővebben


Cégünk 2007. július 1-jétől részt vesz a menetrendszerinti helyközi járatok bonyolításában Tata-Baj viszonylatban, melyet közbeszerzési pályázat útján nyertünk el a Vértes Volán Zrt.-től. A különböző feladatok közös jellemzője, hogy minden szolgáltatási területen minden feladat más és más, minden egyes megrendelés valamilyen tekintetben egyedi.
Az üzleti együttműködés sikere a személyes kapcsolattartáson alapszik, fontos szempont az együttműködésben a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség, valamint a megrendelő igényeinek és elvárásainak maximális kielégítése. Társaságunk folyamatosan megújuló járműparkjával, valamint jól képzett, és elhivatott autóbuszvezetőivel kíván korrekt versenybe szállni a versenytársakkal és elnyerni az új megrendelők bizalmát.

Szolgáltatásaink


Személyszállítás, autóbusz bérlés:
- Teljes körű személyszállítási feladatok lebonyolítása belföldön és külföldön.
- Luxus felszereltségű autóbuszok bérbeadása (autóbusz bérlés).
- Üzletviteli tanácsadás, többek között az autóbusz bérlés területén
- Logisztikai tanácsadás, többek között az autóbusz bérlés területén

Autóbusz bérlés: hasznos tudnivalók

Utas- és balesetbiztosítás autóbusz bérlés esetén

Autóbusz bérlés esetén feltétlenül fontos, hogy utas- és balesetbiztosítást kössenek! Ha Magyarország és az adott ország között érvényes nemzetközi szerződés alapján a beutazó magyar állampolgár nem jogosult ingyenes egészségügyi ellátásra, a külföldön szükségessé váló egészségügyi ellátás valamennyi költségét - biztosítás hiányában - az utasnak saját magának kell viselnie. Ez alól kivételt képez a busz út alatti időszak, amikor is az autóbusz bérlés alapján az utas biztosítva van. Autóbusz bérlés esetén a biztosítás mindig jó befektetés, hiszen a ráfordított összeg eltörpül a külföldi orvosi ellátás, kórházi ápolás, hazaszállítás és a gyógyszerek magas költségeihez viszonyítva!

Autóbusz bérlés előtt ismerkedjen meg a célországgal

Fontos, hogy az autóbusz bérlés megszervezése előtt megismerjék a célországot. Meg kell ismerni a felkeresendő ország legfontosabb szabályait, szokásait, amelyeket az ott-tartózkodása során be kell majd tartani! Kísérje figyelemmel a Külügyminisztérium autóbusz bérlés esetére vonatkozó utazási tanácsait! Szerezze be a meglátogatni kívánt országokban működő magyar nagykövetségek, főkonzulátusok és tiszteletbeli konzulátusok címeit és telefonszámait! A magyar képviseletek a konzuli védelemről szóló 2001. évi XLVI. számú törvény rendelkezéseivel összhangban, szükség esetén, segítséget nyújtanak önnek.

Autóbusz bérlés: hogyan béreljünk autóbuszt?


Kirándulások, színházlátogatások vagy egyéb utazást igénylő tevékenységek esetén kényelmes, biztonságos és népszerű közlekedési eszköz az autóbusz. Az utaztatás megszervezése, valamint az autóbusz bérlés gördülékeny lebonyolítása azonban körültekintő szervezést, felkészülést igényel, ezért az autóbusz bérlés előtt járjon utána minden szempontnak, hogy ne érjék meglepetések.

- Kapcsolatfelvétel autóbusz bérlés esetén


Amennyiben az autóbusz bérlés nem a tipikus kirándulási időszakokban (például tavaszi szünet, érettségi szünet) válik szükségessé, akkor általában elegendő 2 héttel az esemény előtt kapcsolatba lépni az autóbusz bérlés tevékenységével foglalkozó céggel.
Az autóbusz bérlés esetén az első kapcsolatfelvétel legmegfelelőbb eszköze a telefon. A főbb paraméterek megadása után a szolgáltató azonnal jelezni tudja, ha nem tud autóbusz bérlés ügyében a rendelkezésünkre állni. Az autóbusz bérlés részleteit szerencsésebb egy személyes találkozó alkalmával megbeszélni, nem szólva arról, hogy a megrendelő nyomtatvány és a fuvarozási (autóbusz bérlés) szerződés aláírása csak személyesen történhet.

- Megrendelés és szerződéskötés autóbusz bérlés esetén


Az autóbusz bérlés előtt feltétlenül tisztázni kell az alábbiakat:
- Indulás időpontja
- Az út időtartama
- Indulás és érkezés pontos helyszíne
- Útvonal
- Az igényelt sofőrök száma
- Utaslétszám (minden utasnak ülnie kell!)
- Az autóbusz komfortfokozata
- Sorőf(ök) ellátása (szállás, étkezés)

Ha az autóbusz bérlés esetén a megrendeléskor nincs mód a jármű megtekintésére, akkor érdemes rákérdezni a következőkre:
- Van-e légkondicionáló
- Használható-e a WC (ez gyakran külön díjazásért lehetséges)
- Van-e kihangosítható mikrofon
- Elegendő-e a csomagtér (ha több a csomag, szükséges-e utánfutó vagy síbox, rendelkezik-e a busz vonóhoroggal)
- Vannak-e extra szolgáltatások (tévé, videolejátszó)
- Milyen a busz műszaki állapota
- Milyen különleges szabályokat kell betartani

- Autóbusz bérlés: díjak


Autóbusz bérlés esetén a nagyobb cégek általános fuvarozási szerződést íratnak alá az igénylővel, amely tartalmazza az utazási feltételeket, a megállapodott bérleti díjat, a kötbérmentes lemondási határidőt, a vezetési idő betartását és a fizetés módját (csekk, átutalás, készpénz). Ez a kisebb cégeknél, magánvállalkozóknál is így van, de autóbusz bérlés esetén ezeknél nagyobb rugalmasság miatt akár alkudni is lehet a felajánlott fuvardíjból.
Autóbusz bérlés esetén a bérleti díj jellemzően a fuvardíjból (Ft/km egységet alkalmaznak, a díj nagysága függ a busz méretétől és komfortfokozatától) és az egyéb költségekből (úthasználati díjak, parkolás, külföldön a gépkocsivezető rendeletben előírt napidíjai) áll.

Az autóbusz bérlés bérleti díjának rendezésére általában utólag, a ténylegesen megtett kilométer ismeretében - amelyet a megrendelő a menetlevélen aláírásával igazol - és az egyéb költségek számlával igazolt tételeinek figyelembevételével történik az előre megállapodott fizetési módozattal. Az utaztató jellemzően az előre kiszámolt kilométerek után járó összeg 20-30 százalékát kéri el előlegként. Ismerős, visszatérő autóbusz bérlés megrendelő esetén ez az összeg alacsonyabb is lehet.

Autóbusz bérlés színvonalas gépjarműparkunkból

Autóbusz bérlés: ízelítő buszkínálatunkból:

Mercedes-Benz 350 Tourismo (autóbusz bérlés)

Műszaki adatok:
- 49+2 fős
- Emeltszintű
- Euro 2
- Tempomat, ABS, ASR, Retarder

Felszereltség:
- Tévé,videó,-CD
- Minibár, toalett
- Automata klíma
- Dönthető-szélesíthető ülések
- Vonóhorog

Scania-Ikarus E98 (autóbusz bérlés)

Műszaki adatok:
- 49+2 fős
- Emeltszintű
- Euro 2
- Tempomat, ABS, ASR, Retarder

Felszereltség:
- Tévé, videó, CD
- Minibár, toalett,
- Automata klíma,
- Dönthető-szélesíthető ülések
- Vonóhorog

Setra 215 HD (autóbusz bérlés)

Műszaki adatok:
- 49+2 fős
- Emeltszintű
- Euro 2
- Tempomat, ABS, ASR, Retarder

Felszereltség:
- Tévé, videó, audio
- Italhűtő, toalett
- Légkondicionáló berendezés
- Dönthető-szélesíthető ülések

Ikarus 256 (autóbusz bérlés)

Műszaki adatok:
- 45+2 fős

Felszereltség:
- Audio,
- Légbefúvás
- Dönthető-szélesíthető ülések

Autóbusz bérlés társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Kategorizalt linkcsere oldal. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu