Keresés


Gyorskeresés


Mutatók
Hírlevél


Adatmódosítás
Hard-Tech Irodatechnikai Bt.
 
Cím: 9024 Győr, Liezen-Mayer u. 120.
Telefon: 0696527033
Nyitvatartás:
hétfő7 - 15
kedd7 - 15
szerda 7 - 15
csütörtök7 - 15
péntek7 - 15
Térkép:A Hard-Tech Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1991. december 5-én alakult Győrött. Cégünk 2001 áprilisában régi telephelyéről átköltözött egy új, nagyobb igényeket is kielégítő helyszínre, a Liezen-Mayer utca és Vasvári Pál út találkozásánál, a Liezen-Mayer u. 120. szám alá, ahol tágas, kultúrált környezetben fogadjuk Kedves Ügyfeleinket.

Cégünk fő tevékenységi köre számítástechnikai hardver és szoftver kereskedelem, struktúrált számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, számítógépes alkalmazások telepítése, számítástechnikai eszközök szervizelése, pénztárgépek forgalmazása és szervizelése, fénymásológépek, írógépek forgalmazása és szervizelése, Asus notebook és egyéb laptop típusok, valamint irodatechnikai kellékanyagok forgalmazása.

Üzletünk árusítja a vezető szoftvergyártók szoftvereinek teljes választékát (Microsoft, Symantec, Adobe, Corel), valamint a vezető desktop-, szerver-, notebook- és PC-gyártók (Asus notebook, Acer, Hewlett-Packard/Compaq, Toshiba, Dell, Samsung, LG) kiemelkedő minőségű termékeit.
Cégforma: Betéti Társaság
Szolgáltatások
Bővebben rólunk:


Áraink naprakészen követik a piac változásait, miközben saját szerelésű számítógépeink megbízhatóan szolgálják vásárlóink igényeit. Az elérhető árú számítógépek és notebookok (Asus notebook, Acer notebook stb.) mellett nagy megbízhatóságú szervereket is kínálunk.

Vásárlóink számára garanciális időn belül és azon túl is biztosítjuk a számukra kijáró speciális szolgáltatásokat. Nagy megrendelőink többsége visszatérő ügyfél, akikkel személyes kapcsolatot tartunk fenn. Termékeink és szolgáltatásaink minőségének javítását tartjuk a legfontosabbnak annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben vegyék igénybe a rohamosan fejlődő informatika újdonságait.

Ennek érdekében fejlesztettük honlapunkat, és indítottuk el Webáruházunkat, ahol egy egyszerű regisztráció után bárki kényelmesen, akár saját karosszékéből is megrendelheti az ott szereplő termékeink bármelyikét. Cégünk 2003-ben indította ISO minőségbiztosítási rendszerét, melynek segítségével még hatékonyabban, és átláthatóbban igyekszik kiszolgálni Kedves Ügyfeleit.

Ismerkedjünk meg az Asus notebook újdonságokkal


Az Asus notebook és számítógépgyártó cég volt az első, amely elkezdte piacra dobni az olcsó és apró notebookokat, amellyel elindított egy új mániát. Az alábbiakban bemutatjuk az Asus notebook termékek legmodernebb fejlesztéseit.

Bambuszihletésű Asus notebook

A cég bejelentette új bambusz Asus notebook típusait. A bambusznád-bevonatú Asus notebook olyan zöld, hogy még a Levegő Munkacsoport se tudna belekötni. Az Oekom minősítő intézet 2007-ben a számítógép- és perifériagyártási ágazatban kiemelten környezetbarát társaságként ismerte el az Asust, és a cég által gyártott Asus notebook fajtákat. A környezettudatosság jegyében készült új Asus notebook sorozat a lehető legkörnyezetbarátabb, már ha lehet ezt a fogalmat fokozni. Ez az Asus notebook is azt bizonyítja, hogy a mai felhasználói igények összeegyeztethetőek a föld megóvásának célkitűzésével. Különösen, ha ez az Asus notebook olyan szupernövényből készül, mint a bambusz, amely 24 óra leforgása alatt 60 centimétert tud nőni, és a betakarítás után képes újraültetés nélkül regenerálódni, egyszóval a bambusz tökéletes megújuló forrás.

A bambusz Asus notebook két változatban lesz kapható: egy 1,57 kilogrammos 12,1"-os, és egy 1,25 kilogrammos 11,1"-os gép. Mindkettő Asus notebook Intel Core2 Duo processzoral és DDRII memóriával van ellátva. Az új Asus notebook energiafelhasználása a Super Hybrid Engine technológiának köszönhetően igen hatékony. Ennek lényege, hogy az Asus notebook aktuális energiaigényéhez optimalizálják a rendszerteljesítményt, és az energiahatékonyságot. Így a bambusz Asus notebook 35-70 százalékig tudja meghosszabbítani az akkumulátor üzemidejét, miközben a felhasználók akár 23 százalékos rendszerteljesítmény-növekedést is tapasztalhatnak.

És végül egy kis matek zöld módra: az energiamegtakarításnak köszönhetően a Super Hybrid Engine egy notebookra vetítve 12,3 kg-mal csökkenti az éves szén-dioxid-kibocsátást. Mivel a cég évente megközelítőleg 6 millió Asus notebook típust értékesít, így éves szinten 73,8 millió kilogramm szén-dioxiddal kevesebb kerül a levegőbe, és évente 36 millió fa menekül meg a kivágástól. És ebben még nincs benne az a szén-dioxid-mennyiségcsökkenés, melyet az Asus notebook új burkolatának köszönhetően értek el.

Újdonság: illatosított Asus notebook

Az Asus cég bejelentette legújabb Asus notebook koncepcióját: a színes, divatos mintával díszített illatosított Asus notebook gépeket. Négy szín, négy minta, négy illat. Név szerint: Floral Blossom, Musky Black, Morning Dew és Aqua Ocean. Az F6-os Asus notebook fajták műszaki tartalmukat tekintve nem hoznak újdonságot, a titok az Asus szerint a különleges és trendi ornamentika, a kellemes színvilág, de legfőképp az illat.

Az Asus notebook gyártó honlapján mindegyik fantázianév mellett rövid leírást találunk arról, mit is fejez ki az ez a név (az Asus notebook gyártók szerint). Épp úgy, mint egy parfüm termékismertetőjében. A Floral Blossom (talán virágzó virágnak lehetne fordítani) kompozíciót például így jellemzi az Asus notebook gyártója: A csodás rózsaszínben pompázó modell, mely a szürke és unalmas laptopokat feledtetve a nyári partik hangulatát idézi, kedves virágmintáival és illatával kötelező kiegészítő a csinos hölgyek számára!

A további Asus notebook leírásokból kiderül, hogy a Musky Black Asus notebook urbánus, laza, férfias és merész, a Morning Dew Asus notebook a természet szeretetét hirdető, letisztult és nyugtató, az Aqua Ocean Asus notebook pedig végtelen, hűsítő és energikus. Az illatos Asus notebook árairól, valamint a hazai megjelenésről egyelőre fájdalom, de nincs információ.

Bőr Asus notebook - igényeseknek

Ennek az Asus notebook típusnak szép textúrájú bőrrel vonták be a fedelét, melybe Asus feliratot nyomtak. Fogásra – a súlya miatt is – inkább igényes mappának vagy könyvnek tűnik az Asus notebook U2, nem pedig számítógépnek, bár érezni, hogy a nemes bevonat elég vékony. Igen, a vékonyság is egy olyan fontos erény a notebookoknál, amit az Asus ki akart használni. Az Asus notebook U2-ön hátul füstszínű, krómhatású sáv fut keresztbe, elegánsan kiegészítve a fekete vagy sötétbarna bőrt. Nyilvánvaló, hogy egy drága luxusgépről (Asus notebook) van szó, ezért nagyon kár, hogy nem fémből készült ez a betét, amely a gép oldalán és elején is körbefut.

Nagyon jól szemlélteti az Asus notebook U2 méretét az is, hogy jobb oldalát szinte teljesen beborítja az optikai meghajtó ajtaja. Azért még elfért mellette egy USB, a gigabites hálózati vezérlő és a modem csatlakozója. A másik oldalon találtuk a táp dugaszát és a D-Sub videokimenetet, szellőzőrácsot, még két USB-t, HDMI kimenetet, valamint audioaljzatokat, és fölöttük az ExpressCard rését. Az alábbi képen jól látni, milyen vékony a kijelzős rész egy átlagos megoldáshoz képest.

Az Asus notebook U2 elején csak a kártyaolvasó aljzatát találtuk, illetve egy sor szellőzőnyílást az optikai meghajtó felőli oldalon. Az Asus notebook U2 hátulján az akkumulátor mellé került a Kensington zár nyílása. Akárcsak elöl és oldalt, itt is látszik a tükrös krómcsík.

Alulról már nem bőrözött az Asus notebook U2, hanem átlagos műanyag. A középső, nagyobb szellőzőrostély alatti csavar jelzi az optikai meghajtó végét, vagyis a kis Asus notebook U2 gépecskének majdnem a felét a DVD-RAM-ot is kezelő író teszi ki, a maradék helyre zsúfolták a többi hardvert.

Kétféle akkumulátort kaptunk az Asus notebook U2-höz. A kisebbik 11,1 volton 2400 mAh leadására képes, tehát teljesítménye 26,6 Wh körül mozog. A nagyobbik sokkal combosabb, 7200 mAh-s, vagyis durván 86,6 Wh-s. A kicsi szépen beleillik az Asus notebook U2 gép hátuljába, nem lóg ki, a nagy viszont alaposan túlnyúlik rajta. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. A picivel csupán 1,25 kilogrammot nyom az Asus notebook U2 gép, de nem bírja sokáig elektromos hálózat nélkül. A naggyal már jelentősen nehezebb és terebélyesebb is az Asus notebook U2, de a gyártó szerint több mint 8 órát megy egyetlen töltéssel.

Kinyitva is nagyon ízléses a pici Asus notebook U2. Zármechanizmus nincs, a fedelet a zsanérok ereje tartja lenn, ezért nyitáskor az Asus notebook U2 gép kissé hátrabillen. A bőrborítás tovább folytatódik a csuklótámaszon, és felfut a billentyűzet két szélén a felső díszlécig, amit szerintünk nagyon szépen valósítottak meg az Asus notebook U2-ön. Két végén a zsanérok szélességét követő gomb (jobbra bekapcsoló, balra sebességprofilt állító) van, középre pedig rácsot tettek.

Több érdekessége is van a szokatlanul kicsi 11,1 hüvelykes kijelzőnek. Képaránya nem a számítógépeknél elterjedt 16:10, hanem a televíziók 16:9-e, ezért a szélesnél is szélesebbnek érezni. Kis képátlója ellenére felbontása 1366x768 pixel, tehát akkora, mint az LCD-tévéknek. Talán azért, mert a panelt eredetileg hordozható DVD-lejátszókhoz fejlesztették ki. Az Asus notebook U2 háttérvilágítását a normál fénycsőnél egyenletesebb fényt adó és kevesebbet fogyasztó LED-es rendszer adja. Fölé 1,3 megapixeles webkamerát szereltek, amelyhez arcfelismerő biztonsági szoftver is jár az Asus notebook U2.

Az Asus notebook U2-ön a védelem másik eleme a szokványosabb ujjlenyomat-leolvasó, jobbra elöl, a csuklótámaszban. Van itt még egy elegáns részlet, a gravírozott „Deluxe u2 series” felirat. És megérkeztünk ahhoz a részhez, amin még van mit csiszolnia az Asusnak. Ez az Asus notebook U2 gép könnyen olyan felhasználók kezébe kerülhet, akik találkoztak már más bőrrel bevont, fémmel fűszerezett luxuscikkekkel. Az Asus notebook U2-ön a csuklótámasz bőrének ragasztása hagy némi kívánnivalót maga után, a körbefutó fémcsík pedig szebb lenne, ha tényleg fémből készülne. Nagyon aggódtunk, hogy a bal elöl sorakozó LED-eknek rikító kék fényük lesz, de szerencsére diszkréten, majdnem fehéren világítanak, az akkuhoz tartozó pedig vörös.

Asus notebook termékkínálatunkból:

Asus notebook A7K-7S026 17"/Tur.64 X2 TL60 2,0GHz/2GBDDRII/160GB/DVD S-multi LS

Az Asus notebook néhány paramétere:
- Kijelző: 17″ WXGA+ (1440 x 900), Color Shine
- CPU: AMD Turion 64 X2 Dual-Core TL-60 (2 GHz, 1 MB)
- RAM: 2 x 1 GB DDR2 (2 x SO-DIMM, max. 2 GB)
- HDD: 160 GB, 5400 RPM, SATA
- ODD: DVD Super Multi LightScribe
- LAN: 10/100/1000
- WLAN: 802.11a/b/g/n
- Webkamera: 1,3 megapixel
- Grafika: ATI Mobility Radeon HD 2600, 256 MB
- Chipset: ATI RS690 M
- Kártyaolvasó: SD, MMC, MS, MS PRO, xD
Egyéb: ajándék hordtáska és optikai egér
Garancia: 24 hónap

Asus notebook A7KC-7S026 17"/Tur.64 X2 TL64 2,2GHz/3GBDDRII/300GB/DVD S-multi LS

Az Asus notebook néhány paramétere:
- Kijelző: 17″ WXGA+ (1440 x 900), ColorShine
- CPU: AMD Turion 64 X2 TL-64 (2,2 GHz, 1 MB)
- RAM: 1 + 2 GB DDR2 (2 x SO-DIMM, max. 4 GB)
- HDD: 300 GB, 5400 RPM, SATA
- ODD: DVD Super Multi LightScribe
- LAN: 10/100/1000
- WLAN: 802.11a/b/g/n
- Webkamera: 1,3 megapixel
- Grafika: ATI Mobility Radeon HD 2600, 256 MB
- Kártyaolvasó: SD, MMC, MS, MS PRO, xD
Egyéb: ajándék táska és optikai egér
Garancia: 24 hónap

Asus notebook EEE PC 1000H Fehér 10"/ Intel Atom 1,6GHz/ 1024MB DDRII/ 80GB HDD/XP Home

Az Asus notebook néhány paramétere:
- Operációs rendszer: Windows XP Home
- Kijelző: 10″ WSVGA (1024 x 600), LED háttérvilágítás
- CPU: Intel Atom N270 (1,6 GHz, 533 MHz, 512 KB)
- RAM: 1 x 1 GB DDR2 (1 x SO-DIMM, max. 2 GB)
- HDD: 80 GB, 5400 RPM, IDE
- LAN: 10/100
- WLAN: 802.11b/g/n
- Webkamera: 1,3 megapixel
- Bluetooth: 2.0 + EDR
- Grafika: Intel GMA 950 (integrált)
- Chipset: Intel 945GSE
- Kártyaolvasó: SD, MMC, SDHC
Egyéb: ajándék védőtok
Garancia: 24 hónap

Asus notebook EEE PC 701 4G Rózsaszín 7"/ Intel CPU/ 512MB DDRII/ 4GB SSD/Linux

Az Asus notebook néhány paramétere:
- Operációs rendszer: Linux
- Kijelző: 7″ WVGA (800 x 480)
- CPU: Intel Celeron
- RAM: 512 MB DDR2
- HDD: 4 GB, SSD
- LAN: 10/100
- WLAN: 802.11b/g
- Webkamera: 0,3 megapixel
- Grafika: Intel GMA 900 (integrált)
- Chipset: Intel 910GML
- Kártyaolvasó: SD, MMC
Egyéb: védőtok
Garancia: 24 hónap

Asus notebook társoldalai

TopSite.hu - A web legjobbjai. Minden-s.hu Toplista Ingyen weboldal tervek, gyönyörű háttérképek, kikapcsolódás. websas.hu

Add a Startlaphoz
 
Készítette a BIT-Hungary Kft.
WebTudakozó portál• E-mail:info@webtudakozo.hu